Kauppojen hinnoissa eroa?

  • Viestiketjun aloittaja "mävaan"
  • Ensimmäinen viesti
"mävaan"
Onko kukaan koskaan vertaillut esim kuukauden ajan ostaa vain Lidlistä, tai vain S-kaupoista. Missä on edullisempaa?..mä en koskaan käy kaupassa, paitsi tänään, ostin kauheasti kaikkea ja tuli maksamaan 25euroa, tuntui ihan oudolta.
 
"hmm"
lidlissä on huomattavasti edullisempaa, jos sieltä vain löytää kaiken tarvitsemansa. jos ei niin huomattavasti edullisemmaksi se tietenkin tulee käymällä lidlissä ja ostamalla puuttuvat sitten toisesta kaupasta...
 
Lidlin tarjoukset on usein tosi edullisia, mutta muuten menee s-ryhmän kanssa aika tasan kun ne bonukset laskee mukaan. Samoin ymmärtääkseni Cittarissa jos juoksee tarjousten perässä, niin säästää niiden tuotteiden osalta.

Tietääkseni kaikissa ostoskorivertailuissa (ei tarjoustuotteet) Prisma silti on aina ollut edullisin.
 
nuuks
muuta kuin et kolmelta ihmiseltä oli mennyt k-ketjun kaupassa pelkkään ruokaan 6000 euroa viime vuonna ja ostettiin paljon alessa olevia ruokia. 50-70e menee joka kerta .Olutta yms.ei osteta eikä syödä mitään sipsejä ym. Laskin, että jos ostettaisiin aina vain Lidl:stä, niin menisi n.2 tuhatta/vuodessa.Jokainen voi itse laskea paskantaako a) kallista vai b) halpaa paskaa, ihan sama.Ihmiset syö muutenkin ihan liikaa.Sisällä talvet istuvilla riittää kerran päivässä ruoka.Kun asuin yksin 15 vuotta niin ruokakassini maksoi n. 50 markkaa ja ostin mitä halusin.Söin myös kerran kaksi viikossa ravintolassa, mutta onhan se mukavaa, että Eu laski hintoja ja lisäsi työpaikkoja kuten lupasi....Intiaan.
 

Yhteistyössä