Kefexin antibioottikuuri ja imetys

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja paskanmarjat, 22.03.2009.

 1. paskanmarjat

  paskanmarjat Vieras

  Onko teillä jollain ollu imetysaikana kyseinen lääkekuuri? mulla sektiohaava tulehtui ja sain kefexinin. vauva ollut tähän asti massuvaivaton ja nyt yhtäkkiä kovat vatsanväänteet alkaneet. aiheuttiko teillä samaa?
   
  #1
 2. ap

  ap Vieras

 3. viola

  viola Vieras

  Mulla oli kefexin kuuri rintatulehdukseen, kun vauva oli 3vkoa. ja kyllä, vauvalla tuli siitä mahavaivoja. lopetin kuurin ja kesken ja tulehdus uusiutui heti, joten jatkoin taas kuuria ja annoin vauvalle rela-tippoja mun kuurin ajan..
   
  #3
 4. Mä muistelisin, että olisin syönyt tuon Kefexin kuurin rintatulehdukseen v. 2003. Vauvan vatsanväänteitä en ainakaan muista... Taitaa olla yksilöllistä.
   
  #4
 5. ap

  ap Vieras

  Mulla oli tulehdusarvo laskenut joten lopetin myös kuurin kesken....täytyy aloittaa uudestaan jos siltä näyttää. Haava on onneksi parantumaan päin. Kuinkahan kauan tuo lääke vaikuttaa lapsen elimistössä....Muistatko kuinka pian sun vauvalla oireet helpotti?
   
  #5
 6. ap

  ap Vieras

  Mulla tuli itelläki vatsa kipeäks ja sentakia aattelin että jos vauvallaki tuli siitä. Mutta tokihan tää voi olla normaalia vauvan vatsaoireilua tai alkavaa koliikkia :/
   
  #6
 7. Maria79

  Maria79 Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2007
  Viestejä:
  2 162
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattas varmaan kysyä lääkäriltä jotain toista kuuria, kun että lopettaa täysin antibiootin.. On niitä varmasti muitakin, jotka sopii taas paremmin vauvalle. :wave:
   
  #7
 8. ap

  ap Vieras

  Mäkin annan noita rela-tippoja mutta emmä usko että ne auttaa paljoakaan noin pienen elimistöä kun lääkkeet on niin voimakkaita.
   
  #8
 9. ap

  ap Vieras

  totta :)
   
  #9
 10. viola

  viola Vieras

  vauvan oireet helpotti jo seuraavana päivänä kuurin lopetuksesta.. ja ei relatipat poistaneet täysin mahavaivoja mut huomasin niistä helpotusta olevan vauvalle kuitenkin
   
  #10
 11. ap

  ap Vieras

  osaatteko sanoa että kuinka kauan tuo vatsaoireilu kestää jos johtuu lääkkeestä.....aattelin vaan et jos onkin normaalia vauvan mahaoireilua.
   
  #11
 12. ap

  ap Vieras

  ai viola ehtikin jo vastata:)
   
  #12
 13. ap

  ap Vieras

  no meillä ei kyllä helpottanu....kai tää on sitten jotain muuta :(
   
  #13
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti