Kehitysvammaisten lasten äidit:koska seuraavan lapsen vuoro??

Itsellä nyt 5v älyllisesti kehityvammainen tyttö ja kauhea vauvakuume joka ei laannu ollenkaan.. =) Oon ihan tietoisesti halunnut vielä siirtää seuraavaa raskautta koska ton tytön kanssa on ollut puuhaa ihan riittämiin mutta nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä että vois olla seuraavan aika... ;) kokemuksia kaivataan!! B)
 
Heippa :wave:

Minulla syntyi kehitysvammainen lapsi vuonna -03 ja seuraava tulikin jo vuonna -04 (ikäeroa siis 1v 3vko) :D Sitten tuli taas -07 ja nyt yritetään neljättä :)
Ihan hienosti ollaan pärjätty =)
Että onnea yritykselle ja paljon plussatuulia!! :hug:
 
Kaikki muut lapset on täysin terveitä :) Niin ja meillä on kaikki poikia, ei siis löydy isosiskoa :D Ja hyvin pärjää poitsu pikkuveljiensä kanssa.. Kovin paljon pitää huolta ja rakastaa heitä todella paljon =) Meidän tuo poika on kyllä muutenkine erittäin herkkä ja tunteellinen poika, rakastaa kukkia ylikaiken :D
 
Meille tuli kehitysvammaisen pojan (nyt 7v) ja pikkusiskon ikäeroksi 4v. Olisimme toivoneet näille nuorimmaisille lyhyempää ikäreroa, mutta luonto päätti toisin.
Jälkikäteen olemme olleet tyytyväisiä siihen, että ikäeroa tuli noinkin paljon. Meidän erityispoikamme on hetkittäin todella vaativa ja voimat olisivat saattaneet loppua kesken.

Ensimmäinen erityislapsemme, kehitysviivästymä tyttö, sai diagnoosin vasta neljännen lapsen syntymän jälkeen; ikäeroa kolmosella ja nelosella on 1v 8kk. Oli aika rankkaa hoitaa kahta "vauvaa". Juttelin lääkärien kanssa diagnoosin jälkeen; vauvakuume oli taas kova.
Ja he olivat sitä mieltä, että jos vaan voimia riittää niin siitä vaan. Viides lapsemme (terve tyttölapsi) syntyikin sitten tarkalleen vuosi diagnoosista.

 

Yhteistyössä