Keittiö!

vieras
kysy puustellilta tarjous. ei ole välttämättä niin kallis kuin ihmiset puhuu. meillä keittiö+khh+makuuhuoneiden komerot+eteisen istuinpenkki yht. 10000 euroa. Pelkkä keittiön osuus oli jotain 6500. ovet keittiössä juuri valkoista kiiltävää. tosin meillä pienempi keittiö, mutta kysyä kannattaa. saattavat tulla paikan päälle tekemään suunnitelmaa, ni ei tarvi kiertää.
 
työmyyrä
meillä iso keittiö ja kodinhoitohuone. Keittiössä ei ole yläkaappeja. Kaapistot/laatikostot kumpaankin huoneeseen maksoi yhteensä 4000 euroa. Tuohon ei tosin kuulunu keittiön työtasoja eikä tietenkään mitään kodinkoneita.

Otettiin valkoinen tasainen ovi maalattua mdf-levyä. Ovet oli lähes halvimmat mahdolliset, mutta ainoat mitkä miellytti meitä molempia.... :)

Muuten, tiesittekö että ne laminoidut, kiiltävät ovet ovat käytön jälkeen ongelmajätettä? Ja jos niihin tulee lommoja, niitä on mahdoton paikata.. Itsellä tuo vaikutti siihen, että haluttiin sitten nuo perinteiset ovet..
 
Meillä siis Gaala, ja en voi kenellekään suositella. Hinta melkoisen korkea, mutta laatu todella huonoa. Mutta ei läheskään yhtä huonoa kuin asiakaspalvelu ja myyjän kohtelu reklamaatiotilanteessa. Asennus aloitettu 3 kk sitten, mutta vieläkin puuttuu tavaraa. Reklamaatioihin ei vastata mutta lasku kyllä pitäisi maksaa kokonaisuudessaan. Kaksi eri asentajaa laittanut keittiötä, toinen siis tuli korjaamaan ensimmäisen virheitä.

Gaalakeittiön valinta oli meidän elämän suurin virhe tähän mennessä. Harmittaa niin paljon etten pysty sanoin kuvailemaan, hermot on menny moneen kertaan ja muutamat epätoivon itkutkin on joutunut tihrustaa. Ei nimittäin mikään ihan halpa lysti ollut, ja keittiö ei tosiaan ole se unelmien keittiö josta haaveiltiin...
 
vierailija
Itselläni on IKEA, joka on ollut oikein hyvä ja laadukas. Perusvalkoinen kunnon vetimillä. Kestävät kolhuja yllättävän hyvin. Aika tylsä vaan. Uusi IKEAN päälle rakentuva brändi A.S.Helsingö näyttää lupavalta. Tietääkö joku hintatasoa?
 

Yhteistyössä