keittiön kaapistojen väliin laatan sijaan lasi ja sen taakse kuvia?

elikkä onko kenelläkään kokemusta tietoa ja osaamista asian suhteen sanoo mitään mistä saa mistä klöytää..elikkä keittiön kaapistojen väliin laatan sijaan tahtoisin pleksin kirkkaan sellaisen taikka lasiakin kuulemma on käytetty jonka alle on sitten joku iso koko matkan kiertävä valokuvaprintti pistetty taikka sitten jotain kuvia vaikka omista lapsistaan taikka keittiövälineistä tms..
onko mitään itetoo kellään? olisi jotenkin moderninpi ja nykyaikasempi jospa sitä paranis kattoa sitten parit vupdet enempi kuin laattoja...
 
Muuta en osaa sanoa, kuin tutulla on maitolasipleksi laitettu välitilaan ja on ihan kaunis mielestäni, hieman modernimpaan keittiöön...tavis keittiöön ei ehkä sovi ;)
ja tosiaan kaunis sellaisenaan, ilman kuvia...voisi olla aika "suttuinen" kuvilla...luoda rauhattoman vaikutuksen...tiiä häntä :D
 
Aika vasta oli jossain lehdessä (liekö ollut Talo&Koti tms.) paljon ideoita välitiloihin. Voisin yrittää jossain vaiheessa selata, jos sattuisin ko. lehden vielä löytämään - siitähän saisi sitten tietoa mm. ostopaikoistakin.
 
Pleksiä pitäisi saada Etoloista (teollisuus -puolelta) ja lasia taas kannattaa tiedustella lähimmästä lasi- tai ikkunaliikkeestä tms. Esim. täällä Kotkassa on Lasivuorimaa, mistä saa. Mutta eiköhän googlella tai yritystelellä lähin lasiliike löydy.
 

Yhteistyössä