kellään 2 lasta samana vuonna?

  • Viestiketjun aloittaja piipahtava
  • Ensimmäinen viesti
piipahtava
Eli onkos jollain kokemuksia et olisi samana vuonna syntyny kaks lasta? Tai pitäis ehkä muotoilla niin, et kun on yks syntyny ni siitä kuukauden tai kahden päästä jo uudestaan raskaana. Onko siin suurempi keskenmeno riski tai jotain muita riskejä enemmän? Ja ylipäätään kokemuksia!

tänks! :flower:
 
Viimesimmän syntymän ja uuden LA:n välillä tasan 50 viikkoa. Riskeistä en sen enempää tiedä... ainoana varmaan ennenaikainen synnytys. Normaalistikin saattaa siis vaikuttaa jos oikein nopeasti perään toinen tulossa kun ei paikat oo kerinny vielä palautumaan.

Meillä vajaan vuoden ikäerolla odotellaan nyt kaksosia rv:lla 20+4. Ei mitään hirveen suuria hankaluuksia. Pahoinvointia kesti edellisen kanssa 40+1 viikkoa ja sama tahti jatkuu... kaikkeen tottuu :p

Mitään sellaisia oireita ei kuitenkaan ole minkä uskoisin johtuvan siitä että on näin nopea perään... ennemminkin siitä et vauvoja on 2. Jonkin verran oon väsyneempi ja verenpaineet ja Hb:t heittelee.

Näin meillä...
 
mun tuttavana sai tammikuussa lapsen ja sitten joulukuussa samana vuonna syntyi toinen...
eli he ovat sisaruksia ja menevät samalle luokalle aikoinaan mutta eivät ole kaksosia...
se musta on huvittavaa...
raskauden kulusta ja muista hommeleista en tiedä sen tarkemmin kuin sen että kaikki voi hyvin ja lapsetkin ovat jo kohta 3vuotiaita
 
Meidän tuutva perheessä on kans tammikuussa syntynyt poika ja saman vuoden joulukuussa syntyny tyttö. Raskaudet menivät hyvin, mutta totta kait toisen kanssa oli vähän raskaampaa, kun oli jo yks vauva hoidettavana ja sit ku tyttö synty, ni sillä oli koliikki ja siihen loppu sen perheen lapsen hankinta ;) Mutta kun ensimmaisestä vuodesta selvisivät nelihenkisenä perheenä, niin kaikki on menny tosi hienosti ja nyt lapset ovat reippaita kolmasluokkalaisia, joista on tosi paljon seuraa ja apua toisilleen.
 

Yhteistyössä