Kenellä häiritsis tämmönen tilanne?

  • Viestiketjun aloittaja myy
  • Ensimmäinen viesti
myy
Lapsi hoidossa mummolassa pari päivää.. nukkuu sekä käy saunassa pappansa kanssa.. Itellä tulee jotenki ällö olo tuosta ja hakuisin että mummo hoitaa ja saunottaa.. :/ siis ovat mieheni vanhemmat..
 
tajuton hyypiö olet
jos sulla olisi poika niin olisiko se ällöä jos mummo saunoisi pojan kanssa?
Ihan normaalia tuo on kun lapsi on noin pieni. Miksi vaahtoat, siksikö että on sun appi ei sun isäs. Tuskin olisit sanonut mitään jos oma isäs kävisi lapsen kassa saunassa.
 
Juu
Hei. Jos pappa ois jotenkin epämääräinen niin mua häirittis jo se mummolassa oleilu. Mut jos pappa on ihan normaali mies ja sun miehestäskin normaalin kasvattanu, niin mun mielestä on hiton LOUKKAAVAA sun miehes isää kohtaan että sun mielestä on jotakin outoa ja ällöä että hän saunoo lapsenlapsensa kanssa.
 
uhis
En oikein ymmärrä, miksi sua ällöttää. Suomessa on saunakulttuuri, jonka mukaan alasti saunotaan. Jos sua joku epäilyttää, miksi ihmeessä annat lapsesi heille hoitoon?
 
????
Alkuperäinen kirjoittaja myy:
Lapsi hoidossa mummolassa pari päivää.. nukkuu sekä käy saunassa pappansa kanssa.. Itellä tulee jotenki ällö olo tuosta ja hakuisin että mummo hoitaa ja saunottaa.. :/ siis ovat mieheni vanhemmat..
Saako sinun miehesi nukkua oman lapsensa kanssa ja käydä hänen kanssaan saunassa tai saako sinun oma isäsi saunoa tyttäresi kanssa vai onko se vain ja ainoastaan sinun tai jonkun naispuolisen henkilön juttu

Jos on näin niin kysy itseltäsi, että mitä ihmettä sinä pelkäät.

Jos 2v tai nuorempi tai vanhempi lapsi käy papan kanssa saunassa tai nukkuu viekussa on se isomanhemman kanssa ajanviettoa ja tärkeää lapselle.
Siinä ei ole mitään omituista.

En ymmärrä sinua
 
hgf
Se, että sinulle tulee tuollainen olo kertoo, että et luota pappaan. Elikkä puutu asiaan. Tuon tunteen taustalla täytyy olla joku aiempi epäluottamus, eikö?
Jos luottasit et ajattelsi asiaa...
 
Blue
Meillä kaikki lapset, sekä tytöt (kohta 8j a 5) että poika (3), käyvät vaarinsa kanssa saunassa/pesuilla. Ja tappelevat siitä ketkä pääsevät vaarin viereen nukkumaan. Se johtuu siitä että ovat leimautuneet enemmän vaariinsa kuin fammuunsa. Ei tulisi mieleenkään ajatella että sitä pitäisi pitää jotenkin sopimattomana. Se on yhtä viatonta kuin se että meillä kotonakin on isän homma käydä lasten kanssa saunassa/suihkussa ja nukkuvat välillä ihan kiinni minussa jos ryömivät meidän sänkyyn yöllä.

Sulla tuntuu olevan ongelma.
 

Yhteistyössä