kenellä kauheat kasat lastenvaatteita varastossa??

  • Viestiketjun aloittaja Karuski
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meillä on, onneksi toinen lapsi tulossa. Nyt ei tarvitse ostaa yhtään mitään, niin isot kasat on esikoisella vauvanvaatteita...Sekä ostettuja, sukulaisilta ja äitiyspakkauksesta saatuja.
 
KAruski
siis..mul on pahvilaatikollinen neidin kenkiä..ja lyyli on vasta 2v8kk..mä ostan aina kauheat kasat kirppiksiltä..koskaan en osta huonoja/kauheasti käytettyjä..mutta pakko myöntää,että ehkä hitusen on tullut ostettua liikaa:)
 
joo
ON JA PALJON. Hienoja tytön vaatteita kasapäin. Ostakaa multa pois!! Kokoa 98-134! Mitä mää teen noilla. Kirpparilta ei viittis pöytää varata. Ku joku vaan hakis pois hintaa vastaan ni ei tarvis lähetellä mihkään!
 
näin meillä
6 laatikollista, ja vauva masussa vielä. Kokoja 86 asti. Ostan kirppikseltä ja alennusmyynneistä. Minusta tämä on järkevää, jos säilytystilaa löytyy. Ei sitä sitten pienen kanssa jaksa joka aamu nousta kirppikselle tai ravata aleissa tekemässä löytöjä.

Meillä oli jo 3-4 lootaa ennen raskautta. Syy hamstraamiseen oli lapsettomuus, ja shoppailu jotenkin auttoi minua kestämään.
 

Yhteistyössä