Kenellä noin kova ja iso kalu?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
"Itsensäpaljastaja aiheutti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingin Itäkeskuksessa kolmen vartiointiliikkeen auton ketjukolarin, minkä päätteeksi mies *rusikoi* yhden auton konepeltiä paljastetulla kalullaan."

Tai ehkä sittenkin tälle "rusikoijalle". Rocco Siffreddi, Holmes ja muut alan miehet tuskin ovat voineet edes unohtaa "varustuksesta", minkä koko, paino ja kovuus riittävät auton konepellin vahingoittamiseen. Uusi king of the hill pornobisnekseen on löytynyt?
 
vieras
Ketjukolarin aiheuttaja löi autoa peniksellään
08.09.2009 08:00

Itsensäpaljastaja aiheutti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingin Itäkeskuksessa kolmen vartiointiliikkeen auton ketjukolarin, minkä päätteeksi mies rusikoi yhden auton konepeltiä paljastetulla elimellään.

Omituinen tapahtumasarja käynnistyi aamuyöstä kello 3.30, kun Kauppakartanonkatua suojatiellä ylittänyt mies pysähtyi keskelle katua ja näytti keskisormeaan kolmen auton letkassa suojatietä lähestyneille kolmelle vartiontiliikkeen autolle.

Etumaista autoa ajanut vartija löi niin nopeasti jarrut pohjaan, että seurauksena oli kolmen auton ketjukolari. Tämän jälkeen etusormeaan näytellyt jalankulkija kaivoi sukuelimensä esiin ja alkoi esitellä sitä ensimmäisen auton kuljettajalle.

Itsensäpaljastaja ei tyytynyt vain esittelemään ällistyneelle vartijalle sukukalleuksiaan, vaan löi kalullaan etumaisen auton konepeltiä.

Tapahtumasarjasta kertoneen Metro-lehden mukaan itsensäpaljastajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja häntä odottavat roimat sakot.
IS


 
anonyymi
Alkuperäinen kirjoittaja fbfb:
Alkuperäinen kirjoittaja kyy:
Ei tunne, mut oishan se kiva tuntea. :D Ellei sit rusikoi muutakin sillä kalullaan! :D
Ai haluat tuntea itsensäpaljastajan joka hakkaa vehkeellään autoja. siinä oliskin normaalia seuraa.
Kyllähän noin isoa ja kovaa kelpaa näytellä, naapurin rouvakin on varmasti kateellinen.
 

Yhteistyössä