keraaminen liesi, keraaminen induktioliesi vaiko tavallinen liesi?

  • Viestiketjun aloittaja juu
  • Ensimmäinen viesti
kokkailija
Alkuperäinen kirjoittaja vrt:
Upon 50cm induktio maksaa 1500 euroa, tuo Elektrolux on paljon halvempi. Onko Upo hintaeron arvoinen, onhan se tietty Suomessa tehty mutta silti. Ei muita 50 cm induktioliesiä ollakaan..

Meillä on tuo kapea Elektrolux. Induktio-ominaisuus on ihana silloin kun se toimii, ja paistomittari joka kertoo lihan lämpötilan on kätevä. Mutta: liesi on vuoden sisällä jo toista kertaa huollon tarpeessa joten aikaa palaa kun järjestelee menojaan sen mukaan kun huolto tulee käymään, joten liesi alkaa tuntua vähän kalliilta. Saapa nähdä, miten käy kun takuuaika päättyy. Onneksi on mikroaaltouuni.
 
Pauli Y
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja pasi:
Alkuperäinen kirjoittaja feger:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja ...:
Induktioliesi ehdottomasti. Uusien kattiloiden hankinta tuli eteen, mutta liesi on nopea ja turvallinen. Helpompi keraamista liettä on muutenkin pitää puhtaana kuin tavallista "levyliettä". Toisaalta ihan tavallinenkin keraaminen liesi on ok vaihtoehto, uudet eivät ole kovin hitaita. Liesi on aika kauan kuuma sammuttuaan, tätä "vikaa"ei ole induktioliedessä.
Helppo pitää puhtaana? Millä sinä sen pidät puhtaana, tavallista voi hinkata vaikka patapadalla.
Sille on oma pesuaineensa ja jumikökkäreet raaputetaan sellaisella terävällä lastalla pois.
Niin ja sen voi pyyhkiä joka kerta niin ei tule piínttymiä. Vähemmän sitä tarttee hangata kuin vanhaa hellaa! Ja siis keraamista pintaa ei saa edes hangata.
Ihan oikeasti, tavallisenkin hellan voi siivota käytön jälkeen ja pysyy siistinä, mutta sen voi hangata sitten puhtaaksi ellei näin tapahdu, joten meillä ainakin se keraaminen liesi olisi heti pilalla kun sitä ei voi hangata puhtaaksi!

Siis Keraaminen pysyy puhtaana, samoin induktio. Ne liedet on aivan syvältä, hankaat esim teräsvillalla, emali naarmuuntuu, ja ne naarmut sitte ruskettuu jne. Kyllä se vaan on totta että jos uuteen vaihtaa, niin induktio on pop. Se ei kuumene niin että ruoka palaisi kiinni. Keraaminenkin kuumenee, mutta sen saa kuitenkin puhtaaksi.
 
en koskaan vaihtais meidän induktioliesi mihinkään, aivan loistava keksintö! Melkein kaikki vanhat kattilat saatiin kyllä heittää pois, mutta kun joku aikaisemmin kirjoitti niin esim. ikeasta saa hyviä ja halpoja kattiloita.
 
Pauli Y
Alkuperäinen kirjoittaja kolmen äiti:
en koskaan vaihtais meidän induktioliesi mihinkään, aivan loistava keksintö! Melkein kaikki vanhat kattilat saatiin kyllä heittää pois, mutta kun joku aikaisemmin kirjoitti niin esim. ikeasta saa hyviä ja halpoja kattiloita.
Kattilat myös kestävät paremmin induktion päällä, sillä siinä ei hella kuumene satojen asteiden lämpöön. Pohjat eivät joudu silloin niin koville. Silloin voi IKEAn halvatkin kattilat olla aivan hyviä.
 
"Vierailija"
Meillä on induksioliesi samassa on kiertoilmauuni upo ci766 maksoi 1295e mut otretiin 3vuoden takuun vanhan uunin vienti pois ja asennettu tuli hintaa kaikkiaan 1471e. Nyt ollut noin 2päivää ja on tosi hyvä,en vaihtais pois mistään hinnasta.
 
"Vierailija"
Vastaan edeliseen kun jäi kysymyksiä.Induktioliesi kattiloita ei jouduttu uusimaan 3kattilaan möin pois kirppiksellä kun ei sopinnut ja pannut.Kun ostimme gigantista pyysin kaupantekiäksi uuden pannun kun piti uusi pannut antoiva tosi hyvän pannun 59e kannatti pyytää.
 

Yhteistyössä