kermakastike kevyt versiona

Nyt on tullut markkinoille aikas kevyt kermavalmiste, oliko 4½% rasvaa jos en väärin muista.

Mä teen kanakastikkeen joskus näin: Paistan kanasuikaleet, lisään vähän vettä. Vatkaan kupissa vettä ja vehnäjauhoja sekaisin ja kaadan ohuena nauhana kanapalojen joukkoon, samalla sekoittaen. Kanaliemikuutiota joukkoon + välillä jotain tulisempaa salsa-kastiketta loraus.
 
Valmiilla maizenan suurusteella saa myös hyviä kastikkeita kun maustaa maun mukaan.

Yleensä teen esim. jauhelikastikkeen niin että paistan jauhelihan, lisään vehnäjauhoja ja paistan hetken ja lisään vettä. Joskus loppuvaiheessa lisään lorauksen kermaa.
 
Chef
Itse teen kastikkeen näin:
-Ruskista lihat,siten että lihasneste irtoaa.
-ripottele n.2 rkl jauhoja päälle.
-Lisää hieman vettä.kiehauta.
-possu kastikkeeseen laitan anaspaloja ja mehun.
-vähä rasvasen kerman laitan ihan lopussa ja lämmitän,ettei juoksetu.
 

Yhteistyössä