Kermaviilikakun ohje??

Tein tänään kermaviilikakun eka kertaa elämässäni tämmöisellä ohjeella:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/123137/kermaviilikakku

Ja maku oli aivan :x En tajua missä meni muka pieleen.. ensinnäkin se kakku ei jotenkin noussut tarpeeksi, ainoastaan vuoan puoleen väliin asti. Kakku oli päältä rapea ja sisältä pehmeä, mutta sisältä mielestäni vielä "raaka", mutta jos olisin pitänyt vielä uunissa, se olisi palanut jo pinnalta.

Oisko teillä VARMAA ohjetta. :)
 
Just
Jos palaa päältä ja sisältä raaka, niin vika ei oo reseptissä vaan paistolämpötilassa. Eli posottaa niin kuumana että pinta palaa ennen kun lämpö kerkee sisälle asti.
 
...entä jos yritän uudestaan tehdä kuivakakkua mutta mulla ei tietenkään enää ole kermaviiliä eikä rahkaakaan. Kermaa on ja muita aineksia.. onko mitään kuivakakkuohjetta mihin ei tartteis kumpaakaan..?

varmaan huomasittekin jo että leivon aika vähän. :D
 
Millä
Alkuperäinen kirjoittaja Usvametsän neito:
Alkuperäinen kirjoittaja Just:
Jos palaa päältä ja sisältä raaka, niin vika ei oo reseptissä vaan paistolämpötilassa. Eli posottaa niin kuumana että pinta palaa ennen kun lämpö kerkee sisälle asti.
oli ohjeen mukainen lämpötila 175. Siksi minä tässä ihmettelenkin että mikä meni vikaan. :/
Millä tasolla pidit? Jos on liian ylhäällä, pinta palaa ennen kun koko kakku on valmis.
 
vierailija
Tein tänään kermaviilikakun eka kertaa elämässäni tämmöisellä ohjeella:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/123137/kermaviilikakku

Ja maku oli aivan :x En tajua missä meni muka pieleen.. ensinnäkin se kakku ei jotenkin noussut tarpeeksi, ainoastaan vuoan puoleen väliin asti. Kakku oli päältä rapea ja sisältä pehmeä, mutta sisältä mielestäni vielä "raaka", mutta jos olisin pitänyt vielä uunissa, se olisi palanut jo pinnalta.

Oisko teillä VARMAA ohjetta. :)
 

Yhteistyössä