Kerrostalossa asujat!

  • Viestiketjun aloittaja "kyselijä"
  • Ensimmäinen viesti
"eee"
Ihan 60-luvun alussa rakennettu, oisko -61? On vielä leveähköt ikkunalaudat jne. Vain yksinkertainen ulko-ovi, joten käytävästä kuuluu kaikki juttelut sisään. Muuta ei juurikaan kuulu, ei esim. vessan vetämistä tms. Yläkerran vanhukset joskus kuuntelee täysillä radiota, se kuuluu.

Vanhassa 60-luvun kämpässä kuului läpi kaikki pissan lorottelusta suihkuverhon vetämiseen ja hihittelyyn.
 
"kuikka"
mutta uudessa rivarissa vasta kuuluikin!

vuonna 2007 valmistuneessa rivarissa naapuri naiskenteli joka ilta klo 22 ja sunnuntainakin piti laittaa tv päälle ettei äänet häirinny. Lienee seinät ollu pahvia...
 
"mäh"
naapuri soittaa välillä poppia, joskus yhteen asti yöllä.JumpsJumpsJumps basso vaan kuuluu.. Yläkerrassa tömistellään kantapäillä välillä. Edellisen yläkerrannaapurin koirat(3kpl) pitivät rähinää välilä yölläkin. Lapset kiljuvat rappukäytävässä silloin tällöin. Häiritsee/v**uttaa ainoastaan naapurin popitus.. Talo n. kymmenenvuotta vanha.
 
"vieras"
60-luvun alkupuoli. Kammottavin torppa mihin olen ikinä jalallani astunut. Kaikki kuuluu huokailuja ja seksiääniä myöten. Tietää tasan tarkkaan millä tuulella naapurissa ollaan.
 
"sekametelisoppa"
-89 kaikki mahdolliset. Pyttyyn loritukset ja varsinkin käsisuihkun käyttö seinänaapurista. Yskimiset, puheet, riitelyt. Remontit. Käytävästä myös vaikka kaks ovea. Liesituulettimen kautta kuuluu puhe ja kokkausäänet aivan kuin olisi omassa keittiössä.
 
"vieras"
[QUOTE="oho";29049738]Eikö noi 60/70 -luvun talot pitäis olla parhaiten rakennettuja??[/QUOTE]
Olen muissa vieraillut ja ovat kohtuuhiljaisia, mutta tämä meidän kämppä on joku suunnittelun kukkanen.
 
"vieras"
[QUOTE="sekametelisoppa";29049734]-89 kaikki mahdolliset. Pyttyyn loritukset ja varsinkin käsisuihkun käyttö seinänaapurista. Yskimiset, puheet, riitelyt. Remontit. Käytävästä myös vaikka kaks ovea. Liesituulettimen kautta kuuluu puhe ja kokkausäänet aivan kuin olisi omassa keittiössä.[/QUOTE]
Huoh. Meillä ei saisi persettä pestä kymmenen jälkeen kun naapuri herää. Tuntuu todella vastenmieliseltä yksityisyyteen puuttumiselta.
 
Rivarilainen
[QUOTE="kyselijä";29049631]Mitä kaikkia ääniä teidän naapurista kantautuu? Milloin talo rakennettu?

Jos ei kuulu mitään ei tarvii vastata.[/QUOTE]

Mä en ole KOSKAAN kuullut naapureiden sekstaavan (mutta en nyt sano että haluaisin kuulla). Olen aikuisuudessa asunut aina kerrostalossa ja nyt rivarissa. Ainoat äänet mitä olen kuullut on lasten normi ääniä ja nyt rivarissa koira välillä takapihalla ääntelee, mutta omistaja komentaa niin ei ole jatkuvaa. Me ollaan asuttu/asutaan ilmeisesti rauhallisessa talossa.
 
Saraldo
1983 rakennettu talo. Rappukäytävästä voi hyvällä tuurilla kuulua, jos joku lompsii rappusissa. Ylä- ja alakerrasta kuuluu riitelyt ja "kännimölinät" sekä ne äänet, kun yläkerrassa joku tiputtaa lattialle jotain vähintään vasaran painoista. Mut kaiken kaikkiaan hyvin vähän kuuluu mitään.
 
"piips"
Asutaan maan tasalla ja yläkerrasta kuuluu pissan lorina niin selvästi että ihan kun korvan juuressa lorottais, vessan vetäminen, kovempiääninen "keskustelu", itku, koiran iltavilli-kohtaus (kynnet rapisee lattiaan), lasten tömistely, huonekalujen siirtely. Toivottavasti meiltä ei kuulu yhtä selvästi yläkertaan.
VAlmistunut 1997.
 
"vieras"
-96. Kuulen lapsen itkut, koiran haukunnat, alakerran naapurin keskustelut (en saa selvää) liesituulettimen kautta. Välillä kuulen myös suihkussa käynnit ja imuroinnin.

Ennen oli sellaiset naapurit, että kuuluu selkeästi riitelyt, koska huusivat täysillä ja musiikin soitto, koska soittivat kovaa. He saivat häädön, koska harrastivat tätä öisin.
 
"Vieras"
1975? oli rakennettu viimeisin kerrostalo jossa asuin. Kuului kovempaa puhetta ja askeleet rapussa, ei muuta. Ei ikinä vessan tai suihkun ääntä.
Ah, ikävä nyt omakotitalossa asuessa kerrostalon ääniä...ei ollut niin yksinäistä. Kova melu olis eri asia ja haittais.
 
tällaista
89 rakennettu ja pahiten kuuluu naapurin pierut :D En tajua että miten ne kuuluukin niin voimakkaasti. Tai ehkä ne vaan häiritsee eniten. Sitten vedenlaskemiset kuuluu ja puhe liesituulettimen kautta (niin että saa selvää), koirien haukkuminen ja lasten kiljuminen ja juokseminen ja kävely kantapäiden iskuina. Ja tv ja musiikki jos ne on vähänkään isommalla. Ja se jos joku niistää töräyttäen. Ja rappukäytävästä nyt kuuluu kaikki mahdollinen.
 

Yhteistyössä