Kertokaa lääkkeellisestä PASsista

Hei!

Takana on juuri epäonnistunut PAS...kiertoni on ihan outo, ovuloin jo kp 9, joten kierto jää 25-26 päiväiseksi. Haluaisin seuraavaan passiin lääkkeet tueksi. Luuletteko, että se auttaisi, ikää on jo 42-vuotta, ja oma hormonitoimintakin laiskistunut. Soittelen kohta lääkärilleni, ja ajattelin ehdottaa tukilääkitystä.

Olisin iloinen kaikista kommenteista :) Kiitos
 
meillä tehtiin ICSI ja tuoresiirto muutaman päivän kypsyttelyn jälkeen, ilman tuki lääkkeitä ja ei onnistunut. Pas tehtiin parin kuukauden päästä ja tukena oli Lugestron ja joku estrogeeni viikolle 10 vai olikohan se viikolle 12 asti ja siitä alkoi raskaus.
Jos joskus uudestaan lähdemme hoitoihin en aio enään suostua ilman lääkkeitä siirtoihin, tuntuu et yksi alkio meni aivan hukkaan turhaan, vaikka eihän sitä ole mitään takeita et olis kuitenkaan onnistunut.

Mutta toivon sinulle onnea hoitoihin ja toivottavasti pian saatte oman pienen!

:hug:
 
Kiitos vastauksesta, ja onnea! :flower:

Sain puhuttua lääkityksen, eli Zumenon+ Luget tukemaan kiinnittymistä ja raskautta. Jotenkin itselläni on sama ajatus, että tarvitsen lääkityksen tullakseni raskaaksi. Hyvää kevättä sinulle :heart:

Jos joku haluaa kommentoida edelleen olisi kiva kuulla kokemuksia, erityisesti tuosta Zumenonista, sivuoireista jne.
 
Hei!
Mulla on takana kaksi lääkkeellistä PAS:a. Jälkimmäisestä tulin raskaaksi. Käytössä oli kp 2 eteenpäin Zumenonit ja Luget siirrosta. Tukihoito jatkui rv 10 ja lopetettiin asteittain. Lääkkeellisessä PAS.ssa pyritään kasvattamaan kohdun limakalvo riittävän paksuksi / otolliseksi alkion kiinnittymistä ajatellen. Siinä mielessä helppoa kun kiertopäivällä tai oviksella ei ole väliä. Tavallisesti vain yksi ultrauskin riittää kp 10.
Itselläni ei tullut Zumenonista sivuoireita, pientä nippailua mahassa kohdun kasvuun liittyen tuntui.

Tsemppiä!
Anni
 
Samat sanat Tellus, PAS siirtyi toukokuulle pääsiäisen takia. Saankohan sinusta piiniskaverin? Kiitos kaikille muillekin vastanneille, toivottavasti tuo Zumenon ei aiheuttaisi oireita, kun Luget terkevät niitä aivan riesaksi asti :eek:

Ja hei, edelleen olisi kiva kuulla lisää muittenkin kokemuksia lääkkeellisestä passista, ja lääkkeitten vaikutuksista :wave:
 
Piinistely kaverin saat Vieras, pitäsikähän aloittaa PAS toukokuu ketju.
Meillä tosiaan tehdään toisessa sairaalassa siirrot ja ne ovat kiinn 3 viikkoa pääsiäisen seudulla. Eli odottamista
B)
 

Yhteistyössä