Kertokaapa ensimmäisiä raskausoireita esikoista odottaessanne? :)

  • Viestiketjun aloittaja "pim"
  • Ensimmäinen viesti
"pim"
Kertokaapa minkälaisia oireita teillä on ollut kun olette odottaneet ensimmäistä lasta? Itsellä heräsi epäilyt kun n. viikko sitten yöllä alamahaan tuli kouristuksia jotka meni ja tuli eikä kestäneet kauaa aina kerralla ja tuo oli vain yhtenä yönä. Viime viikolla oli tunne parina päivänä että menkat alkaisi eli oli ns. menkka juilintaa ja joka päivä aattelin että no nyt alkaa kun alamahaan kipristää mutta ei ja yhtenä päivänä tuntui että valahti mutta olikin vain valkovuotoa. Lisäksi on närästänyt joinakin päivinä. Meille tämä olisi ensimmäinen lapsi. Testiä en aivan vielä viitsi tehdä kun ei tiedä jos alkaakin kuitenkin pian..Nyt on taas ollut taukoa menkkajuilinnoista mutta välillä närästää aina pienen hetken, välillä tuntuu ihan pieniä vihlaisuja hyvä jos edes tuntuu ja välillä semmosta tunnetta jossain tuola alamahan/munatorvien kohdilla niin kuin pistelisi vähän niinku esim. Sama tunne kun joku puutuu ja alkaa pistelemään.. :) Saa nähä kuinka käy..Tänään aamupäivällä ihmeellinen tunne alamahassa vähä niinku olis painanu tai että olis juuri syöny ja tullu täyteen.. Tietty asento kun oli niin ei tuntunu.. Nyt eletään kyllä jännittäviä aikoja.. :)
 
Itsellä oli yrityksen aikana joka siunaaman kuukausi niin paljon ihan kaikenlaisia "oireita" etten loppujen lopuksi enää välittänyt niistä vaan päätin, että reagoin vasta sitten ku testi näyttää kahta viivaa. Kroppa on sit ihmeellinen kun jotain toivoo tai pelkää.

Tärppikierrossa jälkikäteen ajateltuna oli yksi todella selkeä oire. Usrampana päivänä ennen plussaa tunsin jomottavaa kipua toisella puolella alavatsaa, munasarjan kohdalla. Kohdunulkopuolisen kokeneena säikähdinkin hiukan. Sitten mietin myös että voisiko olla tosi myöhäinen ovis kyseessä kun se aika usein itsellä kipuilee samaan tapaan. Raskaudestahan siinä oli kyse ja raskautta ylläpitävä keltarauhanen se siellä jomotteli. Nyt rv 33+2

Kuinkas sulla kävi? :)
 

Yhteistyössä