Kertokaapa mulle mikä ihme tuossa cheekissä ihmisiä vetää?

  • Viestiketjun aloittaja ihmetellen1
  • Ensimmäinen viesti
aikansa kutakin
Mikä nyt läpimarkkinoidussa helpossa kertakäyttömusiikissa ihmisiä on aina viehättänyt. Ainahan näitä cheekkejä on ollut, jokaisena aikana omansa. Eikä siinä mitään pahaa, kyllähän pikaruoallakin oma paikkansa on, kunhan ei pelkästään sitä syö.
 
"vieras"
Rento ja aina hyväntuulinen faneja kohtaan,kohtelias.Ei vähättele fanejaan olivat he vauvoja tai vaareja. Biisit ovat elämänmakuisia ja hyviä biisejä löytyy omiinkin tuntemuksiin olis itten suruinen tai iloinen.
 
apapap
[QUOTE="vieras";29140594]Tarkoitat siis teinejä?
Meille aikuisille Cheekillä ei ole merkitystä. Artisti toisten joukossa.[/QUOTE]

No teiniksihän voi 18-25 vielä periaatteessa laskea, mutta kyllä tämä cheekki on kapakeissakin/siis yö kerho myyvimpiä esiintyjiä jolloin kaikki on ainaski täys ikäsiä luultavasti :D
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";29140579]Rento ja aina hyväntuulinen faneja kohtaan,kohtelias.Ei vähättele fanejaan olivat he vauvoja tai vaareja. Biisit ovat elämänmakuisia ja hyviä biisejä löytyy omiinkin tuntemuksiin olis itten suruinen tai iloinen.[/QUOTE]

Elämänmakuisia?!? Lapsellisia ja itsensä tykö tekemistä. Siis suorastaan ällöttävää itsensä kehumista. Ei taida juu älylahjat oikein kohillaan olla, kun noita sanoituksia kuuntelee...
 
Aika moni tuntui tykästyneen häneen sen Vain elämää -sarjan jälkeen. Et siinä oli sit vissiin edukseen. Itse en sarjaa viime vuonna katsonut, joten paha sanoa.

Ei oo Cheek mun suosikkini millään muotoa, mut antaa toisten kuunnella.
 
Cheek rikkoi ennakkoluulot räp-musiikista 'Vain Elämää' ohjelmassa ja näytti Suomen kansalle että voi räppärikin olla mukava ja komea. Kun vielä vanhat ikivihreät saivat Cheekiltä kivat versiot niin jokainen vanhempi katsoja koki että räp on turvallista kuunneltavaa myös heille --> levymyynti nousuun.
 
Todella paskaa ja sielutonta "rappia", esim. "timantit on ikuisia" (lol) ja vertaa itseään James Bondiin.. Eikä omaa vähäisintäkään lauluääntä!

Oikeasti hän on kokoomuskapitalisti snobi ja itseään rakastava pelle, joka rehentelee merkkikuteillaan ja "hurrrrrjalla" jengitaustallaan.
 
"mies"
Lyriikka ei ole korkeaa taidetta, mutta hän tuo toisaalta vaihtelua räpin aika stereotyyppiseen genreen, jossa yleensä mustat ihmiset valittavat ongelmista seksuaalisuuden, rahan ja erikoisen estetiikan keinoin. Hän on porvarillinen, kaukaasialainen vaihtoehto tälle ja sinänsä helpommin lähestyttävä.

On mahdollista, että C on lukenut takavuosien omiakin pohdintojani rap-musiikin suosion outoudesta näin erilaisessa maassa. Soundimaailma tuo mieleen Ressu Redfordin 90-luvun projektin Sound of R.E.L.S:in ja on siis hyvinkin suomalainen, tosin en ole monia kappaleita kuunnellut.
 
"vieras"
No teiniksihän voi 18-25 vielä periaatteessa laskea, mutta kyllä tämä cheekki on kapakeissakin/siis yö kerho myyvimpiä esiintyjiä jolloin kaikki on ainaski täys ikäsiä luultavasti :D

Ainoastaan teinit uhoaa Cheekistä, hänen tyylistä, biisien sanoituksista ja ärsyttävyydestä. :) Näillä ei aiukuisille ole juurikaan merkitystä jos setti toimii kapakeissa. Kuka siellä kapakissa nyt on Cheekistä niin innoissaan. Se on pinnalla ja ajatellaan enemmän että tuo varmaan kerää porukkaa, mennään paikalle tapaamaan ihmisiä.
 
"Vieras"
Ihana ääni. Enkä ole teini. Eikä myöskään moni kaverini, jotka kys. artistia kuuntelee.

Sanoitukset omahyväisiä varmasti, kuten kyseisessä genressä "kuuluu", on tapana. Myös muilla räppäreillä, vaikka cheek ei varsinaista perinteistä räppiä edustakaan, vaan muokannut tyylinsä kaupalliseen suuntaan. Myös itsevarmuudesta pidän kaikissa miehissä.
 
Ääksks
No teiniksihän voi 18-25 vielä periaatteessa laskea, mutta kyllä tämä cheekki on kapakeissakin/siis yö kerho myyvimpiä esiintyjiä jolloin kaikki on ainaski täys ikäsiä luultavasti :D
lapsen tasolle jääneet aikuiset siis kuuntelee. Vetoaa kokoomushenkisiin joihin muovinen kova imago aina vetoaa. Ei sisältöä, pelkkää imagoa ja pintaa kono jätkä. Nykymenoon sopivaa siis.
 

Yhteistyössä