Kesäkuun kullanmurut 2016 maalis-huhtikuussa

Tosiaan neuvolan jälkeen supistuksia alko tulee ja sen jälkeen niitä on tullut nyt sit päivittäin. Levossa ne onneks loppuu. Mut nyt bussimatkat on alkanu olee tosi tukalia ku se tärinä saa aikaan välillä jopa kivuliaita supistuksia.:unsure: Reilun viikon päästä on onneks neuvolalääkärille aika nii näkee onko nää supistukset saanu jotain aikaseks.
Mutta, hyvää mammalomaa teille joilla se nyt virallisesti alko! Muistakaa ottaa kaiken touhun keskellä myös rennosti! :)
 
Lumi-84 kontrolliultra meni ihan jees(y) ekaks laittoivat käyrille ja niissä ei mitään huomautettavaa. Poitsulla nyt kokoa 1900g eli alakäyrillä edelleen ja syntymäpainoksi arvioivat maksimissaan kolme kiloa, mikäli ei jotain ihme massakautta tule:D kontrolliultra taas kolmen viikon päästä, jolloin tehdään jo synnytystapa-arviota.

Hauskaa vappua kaikille! täällä vietellään ekaa mammalomapäivää hyvin rauhallisissa tunnelmissa:barefoot:
 
Heippa pitkästä aikaa!
Kesäloman toka päivä menossa ja tästä jäänkin sitten suoraan äippälomalle. Ihanaa!!!
Eilen oli neuvola, vauveli on majaillut pää alaspäin jo rakenneultrasta lähtien. Sf mitta oli 26 cm, masu on pallo tuossa edessä. Vappuna vitsailinkin että olen nielaissut vappupalloni kaikki oli hyvin, vauva liikkui niin kovasti että neuvolantäti ei meinannu saada kuunneltua sydänääniä, pikkuinen möyrys karkuun ja potkutteli kauheesti. Kysyinkin että jos on masussa jo näin vilkas, niin voiko olla että on ylivilkkautta tms. Neuvolantäti lohdutteli ,ettei tehdä vielä diagnooseja
Mulla on ollu vaan 5 neuvolaa + ultrat tän raskauden aikana. Toki yhteyttä saa ottaa jos jotain tulee. Seuraavaksi on 30.5 lääkäri-neuvola jossa lääkäri vielä ultraa ja kattoo vauvan koon ja jonkinlaista synnytystapa-arviota tekee. Kaksi edellistä syntyneet alakautta ja kaikki menyt hyvin. Toivottavasti nytkin. Lonkkia särjeskelee yöllä siihen malliin että löystyvät valmiiksi tulevaa koitosta varten. Osasin särkyä odottaakin, samoin on ollut edellisten raskauksienkin aikana.

Millä fiiliksillä muut odottelijat raskauden suhteen? Joko malttamattomana haluaisitte nähdä vauvan vai vieläkö jaksatte nauttia masusta ?
Meillä tämä on viimeinen raskaus ja vauva, välillä tulee olo että syntyisipä hän jo, en malta odottaa! Toisaalta, nyt nautin vika kertaa masusta niin täytyy ottaa paljon kuvia ja fiilistellä.

Vauvalle kaikki muuten valmiina, kylpytuen jos vielä löytäisi niin voivat isosiskotkin auttaa kylvetyksessä ja kissaverkko rattaisiin, asuinalueellamme vapaana liikkuvia kissoja, mur
Kaksi isompaa lasta ovat olleet kovia nukkumaan ulkona, toivottavasti tämä tulevakin tykkää.

Lumi kirjoitti pitkästä to do-listasta, minulla kanssa semmoinen ja nyt kun kotiin jäi niin aina huomaa uutta tehtävää.... ikkunoiden pesu, seinien pesua ja mahdollisesti maalausta, sisä-ja ulko-ovien pesu, keittiönkaappien pesu , verhojen vaihtoa ja pientä sisustelua, pihapuuhia jne... Apua mikä lista..

Oisko tehty jossain vaiheessa pientä esittelyä vielä itsestämme ,vaikka toukokuun ketjun alkuun? (Jos joku sen tekisi, itse en osaa, nolo..) kuka nyt mitäkin haluaa itsestään kertoa. Kun porukkaa on tullut ja mennyt,niin vähän päivitystä ketkä täällä käy

Aurinkoisia päiviä ja hyviä vointeja kaikille

T. Quumeilija rv 31+3
 
  • Tykkää
Reactions: Falisa

Yhteistyössä