~Kesäkuun Kullannuput 2010~Huhtikuussa -10 <3 2 rakkauspakkausta syntynyt <3

Paljon onnea ja kaikkea hyvää mipsulle

Täällä ei olla taas ehditty aikoihin käymään. Eilen alkoi loma, joten nyt otetaankin sitten rennosti ja tsempataan netinkin puolesta :)

Neuvola oli keskiviikkona ja kaikki oli hienosti. Ainoastaan painoa oli tullut liian tiuhaan, mikä tosin johtuu varmasti kiireisistä viimeviikoista, stressistä yms.

Nipa päätti näyttää neuvolatädille mistä on tehty ja jysäytti dopplerin "sauvaan" melkoisen potkun ;) "OHHOH!" pääsi tädiltä..

Olikos täällä ketään mammoja Pornaisten lähistöltä? Minä pistin äsken menemään asuntotarjouksen ihanasta rivitalopätkästä, sieltäpäin en tosin tunne vielä ketään :)

Voimia ja aurinkoista mieltä teille kaikille! Muistakaa nauttia lomista ja hemmotelkaa itseänne. Tänään aloitan oman lomailuni valkosuklaa kasvonaamiolla ja saunalla :)

Nepu ja Nipa 30+5 :heart:
 
Uih! Onnea Mipsulle! :flower: :) Jaksamista pienelle prinsessalle ja koko perheelle, hyvä että kävi hyvin :heart:

Huh huh, kävin tossa kävelyllä ja aikamoista lyllerrystä oli, olo on kun muumin ja pingviinin risteytyksellä :snotty: En vois kuvitellakaan että pitäis jossain töissä olla :eek: Ja vedän sanani takaisin, osan matkasta mahassa oli semmonen mellakka että piti oikein pysähtyä ja kuulostella. Ehkä siellä protestoitiin yht'äkkistä liikunnan puuskaa :eek:

Nyt loppuillan otankin sit turvallisesti vaakatasossa :D
 
Onnea onnea mipsulle pienestä prinsessasta! :heart: :heart: :heart:
Ihanaa että voitte hyvin molemmat!

JonnaH Hyrylän lähelle mekin muutetaan, Vaunukangasta on se alue nimeltään. Onkohan se lähellä teitä..En tunne Tuusulaa vielä juuri yhtään.Sitten todellakin mennään vaunulenkkeilemään vauvojen kera! Me muutetaan jo tämän kuun lopulla. Ihanaa päästä laittamaan uutta kotia, ja vauvalle huonetta. Ja tietysti esikoiselle myös. Oon totaallinen sisustusfriikki.
Vaihtuu neuvolakin sitten, Hyrylän terveysasemalle vissiinkin, kun katsoin jostain Tuusula-palvelusta, missä syötettiin osoite ja ohjelma kertoi mille neuvola-alueelle kuuluu.
=)

Johanna ja Pikkiriikki-vauva 28+4
 
Tänttärä-82 mulla tuli synnyksessä peräpukamia ja kaikenlisäksi useampi ja pirun kipeitä... :/ ja mun onnella synnytyksen jälkeen maha meni ihan kovaksi joten voit uskoa että se vessassa käyminen oli helvetillistä.. ei auttanu luumut tai muut ummetuslääkkeet... ajan myötä maha pehmeni.. ostin apteekista peräpukamille tarkoitttua voidetta,sitä pukamiin ja auttoi vähän... mullahan aina välillä vuoti noi pukamat jopa verta,olisin varmaa selvinny helpommalla ku olisin menny lääkäriin näyttää niitä mutta luonto ei antanu periksi.. :ashamed: nyt pelkään ihan kauhulla että sama toistuu.. eihän kaikilla ne pukamat ole edes kipeitä mutta itellä oli todella kipeät niin yritä siinä sitten naama hymyssä punnertaa..

Mipsulle todella isot onnitelut ja ihanaa että pieni voi kaikesta huolimatta hyvin :)
 
heippa pitkästä aikaa!

ihan ekaks onnittelut mipsulle tyttövauvasta! :heart: :flower: :heart:

tokaks kaikille haleja ja voimia ja jaksamista, jotka niitä tarvii!
:hug:

joku kyseli lapsvedestä? ei kans kokemuksia varsinaisesta "menemisestä", jonka kyllä varmasti huomaa, mutta lapsiveden vuotamisepäilyn takia oon käynyt synnärillä muutama viikko sitten. jos vielä epäilet, soita neuvolan sijaan äitiyspolille, koska minut ainakin hälyttivät saman tien tarkastukseen. emättimestä otettiin näyte joka todettiin negatiiviseks ja todettiin, että todnäk vaan vetistä valkovuotoa. voi olla kuulemma tässä vaiheessa ihan kirkasta kuin vesi. se siinä vaan on, että jos sitä lapsivettä pääsee pois vuotaan on kalvoissa reikä, joka aiheuttaa tulehdusriskin. siksi tarkistettava jos epäily äidin mielestä todellinen. toivottavasti tästä oli jotain apua, mutta enemmän toivon tietty ettei tarvi tällaisia mietiskellä kenenkään! :)

(.) lukemas olen käynyt mutta kirjoittaminen ei ole oikein sujunut, kun tää mun käsi leikattiin pari viikkoa sitten. :( ihan hyvin parantuu, mutta käyttää ei edelleenkään kovin rajusti saa. ja kun vasuria vaivaa sama tauti ja sillä oon kaiken välttämättömän tehnyt, voitte kuvitella missä kunnossa se on... särkee koko ajan. :/ kiva kun leikattiin toi terveempi (ennen raskautta sairaampi) käsi...

vauvasta voin kuitenkin hyvin, ja molemmat voidaan, minä ja pieni TYTTÖNI! :heart:
kävin omalla gynellä, "henkilääkärilläni" joka on hoitanut mua jotain 16 vuotta ja aikanaan äitiäni minusta, ja vihdoin saatiin laatu varmistettua! tähän asti on sanonut kätilöt ja yks synnytyslääkäri, että ei osaa sanoa. tän mun oman gynen mukaan ihan selvästi tyttö ja niin olin kyllä sen mallista kuvaa itekin näkevinäni. ja mulla on ollut koko ajan ihan poikaolo. :p
painoa neidillä on arvion mukaan 1300g (rv 28+3) ja liikkuu ihan hyrränä pitkin päivää. pää oli kuulemma jo tosi hyvään asentoon kiinnittyny alas ja lääkäri epäili, että tuskin enää kääntyy. kyllä ne isommat potkut onkin täällä ylhäällä ja sellasta pientä väkertämistä alakerrassa. :) kohdunkaula oli kiinteä 3cm ja suu kiinni. ei kuulemma ainakaan tällä näkymällä näytä siltä, että olis tytöllä kiire maailmaan ennen aikojaan.

inhottaviakin kokemuksia toki on ollut... kävin tästä kilpirauhasen vajaatoiminnasta taas endokrinologilla, joka totes, että mun sokerirasitukseni johon oon vasta menossa ens viikolla TULEE OLEMAAN poikkeava. painoa mulle on tullut koko raskauden aikana 7 kiloa eikä ole pissassa ollut yhtään sokeria kertaakaan. mutta tämä setä onkin sit kai ennustaja ja totes vielä, että siitä sit seuraa liian iso vauva ja vaikea synnytys - ja naurahtaen totes vielä, että vauvallehan tulee sitten vaikka mitä vaikeutta sen seurauksena ja äidille diabetes. että sillai... :ashamed:

neuvolatäti ja pelkopolin kätilö oli lähinnä sitä mieltä, että turpaan sais vetää tollasista puheista odottavalle äidille! samaa mieltä... ja arvatkaa toivonko, että olis se rasitus normaali niin pääsisin kertomaan endolle ettei ainakaan ihan heti kannata vaihtaa alaa ilmatieteen laitokselle.... :kieh:

vauvapyykkiä on pesty ja vaunut on tilattu saksasta, teutonian fun system tumman ruskeana. :)
mieli halajaa jo laittamaan kehtoa ja muuta kuntoon, etenkin kun oon sairaslomalla kotona vankina, mutta kun kädet ei kestä... noh, kai tässä vielä kerkiää? :)

yöt hankalia
täälläkin. etenkin kun toi "terve" käsi puutuu ja särkee koko ajan, mutta myös koska kääntyminen on alkanut tuottaa tuskaa. päivisin ei satu selkään, mutta yöllä herätessä ja kylkeä kääntäessä on kovia kipuja alaselässä ja nivusissa. tyyny jalkojen välissä ja liukaskankaiset pöksyt auttaa hiukan.

koittakaahan kyetä nauttimaan näistä viimeisistä kuukausista/viikoista! vaikka olo tukalammaks muuttuukin, niin ihanaa on kun nyttenkin mies nukkuu mutta en ole täällä sohvalla yksin. :) pieni mänttää ja valvoo äitin kanssa. on tää ainutlaatuista, yritän kaikin tavoin osata nauttia näistä tuntemuksista. :heart:

kevätterkkuja kaikille!

shawne ja baby girl 28+4
 
Mipsulle ja perheelle onnea tyttärestä!

Miumiu ja pikkuapina juu, en ole huolissani siitä, ettei työpäivän (siis sen 8 h) aikana tunnu/ehdi tuntea mitään. Töiden jälkeen olen niin väsynyt, että makaan vain sohvalla koko illan eikä silloinkaan välttis tunnu pahemmin liikkeitä. Mutta nyt oli eilen ihana vapaapäivä ja liikkeitä tuntui mukavasti. Edellispäivän jo levännyt töistä.. Sitpä olisikin taas seuraavat vapaat ens ke ja to.. Jos jatkuu liikkumiset samanmoisesti, niin huolestunpa taas hurjasti.:ashamed:

Tämä yö meni valvomiseksi taas, heräsin kahden tunnin unien jälkeen. Tyhjentelin boxin tallennuksia katsomalla sarjoja sitten. Yövalvomisia ollut aina - ei sitä aina jaksa nukkua.. Nyt tosin jalkoja pakottaa ja piti niitä rasvailla ja hieroskella. Lie nämä nyt ne levottomat jalat.. Mukava vain lähteä aamulla kuuden aikaan 200 km:n päähän koulutukseen ja olla oppivainen koko päivän. No onpahan yksi työpäivä vain istuskelua, seuraavat saa taas juosta.

Shawne Onpas ollut ilkeä ihminen. Huolta nyt aina muutenkin, niin kehtaa pelotella "varmoilla" vauvan tulevilla ongelmilla!

Olen nyt valittanut aikalailla.. Mutta kyllä tämä vain on ihanaa! Valmistella tulevaa ja haaveilla. Hieman uusia vaatteitakin olen ostellut - vihdoinkin vatta näyttää pallolta ja sillähän on oikein hauska järkyttää kanssaihmisiä. :LOL: Ihananisia hahtuvapöksyjä olen neuloskellut harsovaippojen päälle. Olen tos hidas neulomaan, mutta tuolla paksulla langalla on kiva tehdä kun saa nopeasti valmista. Sokerirasituksessakin sain melkein yhdet tehtyä.

Mutta mutta kohtapa saa ryhtyä valmistautumaan uuteen päivään.. Huomenta vain kaikille! :wave:
 
Moips!

Hirveesti tullu taas tekstiä! Nyt ei kauheesti ehdi kommentoimaan, poika on kotona mun kanssa tän päivän kun eilen soittivat päiväkodista että oli oksentanut välipalalla :x Kotona ei enää onneks oksentanu, mut pari kertaa tuli ihan vesiripulia. Poikahan on siis ollu päikyssä päivät näitten mun suppareitten takia, vasta tällä viikolla mä aloin viedä hänet, siihen asti mies vei. Saas nähdä minkälaiset supparit tästä nyt tulee, kun jo pelkkä pojan pukeminen ja kävely tonne päiväkodille (300m) aiheuttaa aika napakat :( Kohta pitäis lähtee ulos touhuaan.
Milkei: Yksäriä laitoin sulle :wave:
Onnea Mipsulle pikku prinsessasta :heart: Ja tytölle voimia kasvaa!
Eilen oli äitipoli aika ja kohdunsuun tilanne oli suht ennallaan onneksi, vaikka välillä on ollu öisinkin kipeitä suppareita 3min. välein. Tuntemukset osoittautu oikeiks ja vauva oli laskeutunu. Painoarvio oli nyt rv32+2 1970g. Ja tytöltä näytti edelleen :heart:
Nyt ulkoileen, palaan paremmalla ajalla!

-minttu ja rimprenssa 32+3 :heart:
 
Onnea Mipsu terveestä tytöstä, joka jo pärjää ilman lisähappea - hienoa! Ihanaa, vauvantahtista ja lämmintä kesää koko perheellesi!


Laakeri: Mulla alkoi esikon synnytys lapsiveden lorahtelulla. Hajutonta ja väritöntä se oli, mutta sitä lorahteli muutaman tunnin aina silloin tällöin, varsinkin kun lähti istumasta liikkeelle. Ja tavalliset kuukautissuojat eivät kyenneet sitä määrää imemään, josta kätilö synnärillä, jolle soitin, päätteli asian oikean laidan ja kehotti lähtemään synnyttämään (rv 36+5).

Jonna: Mukavaa, että kontrolliultrassa kaikki hyvin :hug:

Shawne: Olitpas todella ikävän ennusteen saanut :hug: Toivottavasti rasitustuloksesi todistaa sedän olleen väärässä ja paranemisia kädellesi!

(.) Viikonloppua odotellessa. Lähden taas piipahtamaan sisustuskaupoilla - niitä kun pitää kiertää paljon, jos meinaa useamman mieleisen jutun löytää. Mitäs muiden viikonloppusuunnitelmat pitävät sisällään?

Lenniina ja pikkuneiti POKS :heart: 32+0 :heart:
 
mipsu Omanapaista pöh :D Paljon onnea pienestä tytöstä! :flower:
Kuulosti hieman pelottavalta, onneksi kaikki mennyt hyvin.

Milkei Puhelimissakin alkaa tosiaan jo olemaan hyviäkin kameroita, sain pari vuotta sitten työpuhelimen kameralla parempia kuvia kuin meidän vanhalla pokkarilla, Nokia N95:)

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Miumiu&poika 31+4
 
mipsu Paljon onnea pikkuisesta tytöstä :flower:

Lapsivesi mulla meni esikoiselta myös lorahtelemalla, eli aina supistuksen mukana lorahti desi tai pari. Aika hajutonta oli mutta mulla väriltään vähän vaaleanpunaista.

Täällä maha turpoaa tasaiseen tahtiin. Olokin ollut nyt melko tasainen, ei mitään ihmeempiä vaivoja / kolotuksia. Tuntuu että aika olisi nyt jäänyt jumittamaan ja viikot menee hitaasti. Olisin jo niin valmis vauvanhoitopuuhiin :/ Parempi tietenkin että pysyy vielä masussa mutta alkaa tämä oma kömpelyys ja paisuminen jo kyllästyttää.

Täällä alkaisi olemaan kaikki jo valmiina vauvaa varten. Sänky on kasattu ja laitettu valmiiksi ja vaatteet on kaapissa jo odottamassa. Onnistuin jopa löytämään juuri oikeanlaisen kantoliinankin ja vieläpä oli puoleen hintaan joten säästin siinäkin muutaman euron :D

Nyt ei kyllä ajatus oikein meinaa kulkea, meni viime yö esikoisen kanssa vähän pipariksi kun toinen niin kovin nuhainen ja tukkoinen :snotty: Nyt herra näyttäisi sammahtaneen tuohon sohvalle joten taidan napata kaverin mukaani ja mennään sänkyyn pienille aamupäikkäreille :wave:

Marsu + möttönen 28+6
 
Multa katottiin neuvolassa pari viikkoa sitten testillä, ettei vuoto ole lapsiveden tihkumista. Mistä ihmeestä sen ja tietää, että mikä on normaalia runsaampaa vetistä valkovuotoa ja mikä lapsiveden tihkumista...? Jostain luin että lapsiveden tihkuessa alushousut haisisi spermalle? Onko jolla kulla asiasta omakohtaista kokemusta?

Mulla on enää viitisen viikkoa h-hetkeen. Niin se aika kuluu eteenpäin, vaikka välillä tuntuu ettei etene mihinkään. Olen kantanut pian 8 viikkoa elävää ja kuollutta lasta kohdussani. Eilen oli ensimmäinen päivä kahteen kuukauteen, kun en itkenyt koko päivänä. Olisi voinut olla vaikka täydet meikit naamalla leviämättä :)

Saagatar & Valo rv 29+4 ja enkelipoika Toivo rv 22+0

 
Voi Saagatar Sinulla on kyllä niin erikoinen ja varmasti kaksijakoinen tilanne!
Koita jaksaa ja itkeä saa aivan varmasti, mutta toivottavasti sekin vähenee pikkuhiljaa!
Valo tuo varmasti valoa elämääsi niiiiiin paljon!

Minullakin muuten tarkistettiin Naistenklinikalla jokunen viikko sitten että ei ollut lapsivettä, kun tosiaan niin vetistä vuotoa on koko ajan vähäsen. Vähän mietityttää edelleen, että mistäs sen sitten tietää tosiaan jos se muuttuukin lapsivedeksi. Mutta elän nyt vaan sitkeessti uskossa, että sitä vetistä valkovuotoa se vaan on. Ja eiköhän se sitten neuvolassa huomattaisi jos lapsivesi olisi kovasti vähentynyt, vaikka meillä ei siis koko neuvolassa ole mitään ultraa, edes lääkärillä. Käsin tunnustelemalla meillä mennään vaan.

Toivotaan aurinkoista viikonloppua!

T.Ripe + Elvis 31+4 :heart:
täällä pestään aina yksi koneellinen päivässä Eltsulle saatuja vaatteita :)
 
Mipsulle onnea tyttövauvasta! :flower:

Mulla on taas tänään huono päivä ja niin oli eilenkin...
Polvia särkee niin keleesti taas.
Vihaan noita lääkäreitä pitäisivät lupauksensa!

Mulla oli siis se tarkistusultra 6.4 kaikki oli kunnossa.
Tämä oli myös viimeinen saikkari päiväni.
7.4 oli sovittu oman lääkärin kanssa soittoaika.
Hän lupas jatkaa saikkarini puhelimitse äippäloman alkuun asti, koska ei ollut enää järkeä 1 kk mennä töihin, kun olin ollu jo poissa useamman viikon ja työni on fyysisesti rankkaa...
Soittoapa ei sitten kuulunut.
Olin silti luottavaisin mielin, että se soittaa seuraavana päivänä ja saikkari jatkuu entiseen malliin KOSKA niin oli sovittu!
Noh se akka soitti sitten puolen päivän aikaan seuraavana päivänä eli eilen 8.4 ja sanoi että koska sairaala käynti oli ok niin ei kirjoita sairaslomaa pelkästä kipeästä selästä ja polvista, että töihin on mentävä! Tai omaan työterveyteen inisemään.
Ei jumankauta onnistu enää multa 8h siivoamista!!
Noh aikani soiteltuani sain onneksi lääkärille vielä ajan toiseen kaupunkiin.
Soitin taksin ja hurautin linja-autoasemalle!
Köröttelin linkillä 1,5h kaupunkiin ja hain miehen työmaalta auton ja näpyttelin navigaattoriin osotteen koska mulla ei ollu mitään hajua minne oon menossa.
Noh lääkäripä ei tietenkään suostunut kirjoittamaan sairaslomaani alkaneeksi 7.4 josta saakka mun olis se pitänyt saada, koska takaperoisesti ei saa tehdä!
Tämän kyllä toki tiesinkin mutta koitin silti inistä vähän.
Kirjoitti kuitenkin eilisestä äippäloman alkuun saikkaria kuitenkin.
Noh töihin soitto ja pomo sanoi että sovitaan että olen ollu luvalla pois sen päivän 7.4.
Mutta eihän tää lohduta yhtään kun mun saikkari katkes ja taas tulee karenssi jne ottaa jokseenkin päähän.
Ihan kun tätä rahaa kasvais puissa!
Haenkohan nyt kelasta vai maksaako työnantaja vielä?
Pomo sanoi että alunperin työnantaja maksaa vaan 28 päivää, ja se taitaa olla jo mulla menny.
Mutta kun nyt katkes toi saikkari. Saamarin yksi päivä!! :headwall:

Mä hypin seinille täällä!

Meillä ei ole ollenkaan kameraa kännykkäkameroilla on pärjätty.
N95 molemmilla ja hyviä kuvia tulee.

Mua kanssa jännittää että tajuankohan kun vedet menee ja missä ne menee :D

Saagatar voimahali :hug:

Puutumisesta olinkin jo unohtanut miten kamalaa se on!
Mullahan puutui vasen puoli alkuraskauden aikana öisin.
Ja nyt sitä puutumista ei ookkaan ollu moniin viikoihin PAITSI viimeyönä se sitten palasi!
Toivottavasti ei jatku loppuun asti.

shawne78 ollut kyllä outo lääkäri! HUI!

Samaa miettinyt kuten moni muukin tvvo ja pikku frans! Huhuu!
Mitähän heille kuuluu?!

Jane ja veijokeiju 30+4
 
Onnea Mipsulle ja koko perheelle tyttövauvasta! :flower: Eihän tuo edes ollut mikään pieni, joten varmasti pian pääsette kotiin! Tsemppiä!

Milkei kiitos sisustusvinkeistä! Sulla taitaa olla vaan vähän enemmän "retro" maku kuin mulla. :LOL: Väreistä tykkään joo, mutta noi 70-luvun jutut ei oikeen uppoa. Verhoista päädyttiin siihen Marimekon Bo boo -kankaaseen, jonka taakse tulee pimennys-rullaverho. Matto ja tapetti on vielä hakusessa. Mä oon nyt ihastunut tähän tapettiin: http://www.tapettitalo.fi/mallit/69717.html Tilasin siitä mallipalan, mutta mies ei ollut vakuuttunut... :( No, on tuo ukko ennenkin taivutettu tahtoon. :kieh: Päätin, että en käytäkään niin paljon mustaa maalia, kun olin alunperin ajatellut... Hmm, asia hautuu...

Palaan myöhemmin.
 
Mipsulle paljon onnitteluja pienestä prinsessasta! :heart:

Niin paljon tullut taas tekstiä, että ei muista mitä kaikkea piti kommentoidakaan... :/

Jaa niin lapsivedestä oli ainakin puhetta...
Mulla oli käynnistetty synnytys ja kalvot puhkaistiin, joten ei sitten minkään maan hajua miten olis muuten käynyt. Siksi jännittää tämä uusi synnytys enemmän kuin aikaisempi...KÄÄKS!

Ja sairaalakassi...
Ei ole pakattuna vielä, mutta kai sitä tässä vois alkaa jo katselemaan tavaroita ajoissa... muutenkaan en ole pitänyt mitään kiirettä oikeastaan missään asiassa.=)


Ja kun ei muista muuta kommentoitavaa, niin siirryn oman navan tutkailuun...

Mulla alkaa 8:n päivän työputki tänään ja tiedän jo valmiiksi, että olen ihan loppuunpalanut jo alkuviikosta. Parina päivänä on tullut kipeämpiä supistuksia ja tavallisiakin supistuksia useammin. Yöllä ei saa oikein kylkeä käännettyä kunnolla, kun repii kummallisesti alamahasta. :( Ja neuvolasta kysyin lääkäritilannetta, niin ensi viikon lääkäri on ihan täyteen buukattu eli pitäisi mennä tk:n puolelle tai sitten työterveyteen... eikä huvittaisi, kun eihän se ole aina varmaa että niistä sitten saa sairaslomaa.
Kunnon kannalta olisi ihan hyvä olla töissä, sillä päivän aikana askeleita saattaa tulla 10km:n edestä, mutta tässä vaiheessa se ei oikein ole kivaa kävellä, kantaa tätä mahaa mukanaan ja vaappua kuin ankka. :( Olisi niin ihanaa jos saisi loput 11pv sairaslomaa, mikä onkin enään jäljellä ennen virallista lomaa :D

Mukavaa viikonloppua kaikille! :wave:
Jaa niin ja tervetuloa uusille mukaan! :wave:

garden ja reiska 32+6
 
Onnea mipsulle ja perheelle! =)

Lapsivedestä: Itse luotan kyllä täysin siihen, että sen vaan tietää, jos se sitä on. Itsellä esikoisen aikana kalvot puhkaistiin vasta sairaalassa ja vedet meni silloin ja sitä tuli paljon.. Itselläni kyllä tunnen, että lantionpohja on löystynyt, koska pissaakin saattaa tulla helposti, varsinkin, jos on kova pissahätä. Ja, joo valkovuotoa myös lorahtelee välillä.

Pitäs yrittää saada vaunuista jotain kankaita irti ja yrittää pestä niitä vauvaa varten. Kai ne ihan pesunkestäviä ovat.

Itsellä seuraava neuvola on parin viikon päästä ja äitipolille olis kans aika parin viikon päästä.

Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna poksuis rv 31!

Papuneiti ja Tyyppi 30+6
 
Aika veikeetä et moni on päässy heti tarkistuttaa et oliko lapsivettä vai ei, minä en nimittäin päässy..Soitin kyllä polille mutta kätilö sanoi et tuskin oli, seuraa ja soita jos on jotain epäselvää... :whistle: Tää oli joskus rv28 kun olin ihan varma et nyt holahti lapsivettä kun oli pikkuhousunsuoja ja alkkarit märkänä..Mut ei kai sitten...

Mä tulin porukoille pariks yöks kun isäntä lähtee tänää varpajaisiin, nyt oikein nolottaa olla täällä kun mua vaan väsyttää koko ajan..En muuta tekis kun nukkuis... |O :ashamed:
Muutenkin vauva mätkii koko ajan ja se tekee ihan saakelin kipeetä jo, vähäsen sais kaveri rauhottua..Vähän vissii hermoo kiristää kun kaikki taasen ärsyttää vaan... :whistle:

Mutta mukavaa päivänjatkoa ja hyvää viikonloppua kaikille!Mä lähen mörköilee... :D

Maira ja eemeli 31+3
 

Yhteistyössä