***Kesäkuun Vauvat 2008***joulu=)

:wave: SmileX

Meillä esikko taas kipee. Nyt pelkkää lämpöä. Heti aamusta 37,5. Toivottavasti jää siihen. Ei jaksais tota sairastelukierrettä. Mahataudista kun pääsee, niin sit tulee jotain muuta :kieh: Jännä vaan, ettei sillä oo mitään muuta kun se lämpö. Täytyypi seurata...

Ukko läks kavereitten kans mönkkäriajelulle. Siin menee koko päivä. Mitähän sitä tekis? Kun ei voi minnekään lähteäkään. Täytyy varmaan leipoa joku maustekakku...

Venla ja Tauno 15+6
 
heippa smileX ja onnea odotukseen :wave:

venla-05
meillä vuorostaan viime yönä nuorin oksenteli koko sänkynsä..
jännä että siinä oli perheen sisällä se itämisaika 2vrk noh nyt nuorin ja toisiks nuorin sairastanut..saas nähä tuleekos muihinkin.. :whistle:
 
mymmy myy: Meillä oksennustauti rajottu onneks vaan tohon neitiin. Jännä juttu sinänsä, kun se on niin tarttuva tauti. Meillä oli mun siskon tyttökin kaksi yötä kylässä just pahimpaan ripulointi/oksennusaikaan, mut ei saannu onneksi sitä.
 
Eipäs tuonut meille haikara poikaa vaan tytön, eli ei pitänyt kalenteri ainakaan täällä paikkaansa. Nyt tulisi kalenterin mukaan tyttö ja on edelleen poikatunne.. :D

Tein tyttöä odottaessa tuon vanhan kansan uskomuksiin perustuvan testin ja se taisi kallistua tyttöön, nyt taas tähän astisilla tuntemuksilla poikaan.. ;)

Bamse: kiitokset. Sieltähän se luku löytyikin. Esikoisesta ei lukua ole merkitty, olisi ollut kiva tietää onko paljon eroa kun en sitä enää muistakaan.
 
Kylläpäs te ootte olleet aktiivisia täällä. :D
Olen käynyt vain lukemassa, mutta nyt tuli vasta aikaa kirjoittaa.
Eka ultrakin täällä takana ja np alle 1 mm. Siellä kaveri poseeras innokkaana ja sydänkin sykki hienosti. :heart:
Torstaina oli neuvola, jossa myöskin löydettiin sydänäänet. Siinä sitten samalla kerroin meidän tyttärille, että missä mennään ja mikä onkaan se ääni äidin vatsassa. :D Vanhempi beikkas ensin, että se on veri, kun pitää sellaista ääntä, mutta aika nopsaan oivalsin, mikä on homman nimi. Nyt ovat sitten kuuluttaneet uutista ympäri maata. =) Tosin tiesivät kaikki muutkin sinä päivänä, kun olivat saaneet joulukorttimme, jossa ilmoitimme "salamyhkäisesti" tulokkaasta. =)

Ultrassa vaavi oli hieman viikkojaan isompi, mutta laskettua ei lähdetty muutaman päivän takia siirtämään... Seuraava neuvola on 15.01. ja seuraava ultra sitten tammikuun lopulla.

Ollaan vähän mietitty, josko kysyttäisiin tällä kertaa sukupuoli etukäteen, mutta en oikein tiedä, miltä se sitten tuntuu, jos sen tietää ennakkoon... pelkään, että petyn itseeni, jos en jaksa odottaa syntymään saakka... :/ Ja eihän sitä välttämättä rakenneultrassa vielä näekään...

Mutta nyt tämä akka lähti siivoomaan!
Aikas pommin jäljiltä kämppä, kun en oo mitään jaksanut aikoihin tehdä! :whistle:
 
Tuli sit ostettua parit mammahousut H&M:ltä tänään... Olin kyl ajatellu odotella vielä vähän (lähinnä maanantaiseen ultraan asti), mut niin vaan housut kainalossa kävelin kassalle. Kun alkaa tavalliset housut tuntua inhottavan puristavilta, vaikka masua ei kait paljoa vielä näy. Kuitenkin itestä tuntuu siltä, että kiristää ja puristaa...
 
En ole ehtiny paljoa netissä surffailla, aika on menny ihan siivillä eteenpäin. Esikkokin ehtinyt tässä vuoden täytää, ja kakkonen köllöttelee masussa, aika uskomaton tunne :heart:

En kaikkia kirjoituksia ehtinyt lukea, mutta jossain vaiheessa puhetta oli kotidoplerista. Mistä te olette semmoisen ostaneet ja oliko minkä hintainen?

Maha alkanut näkymään jo hurjasti eikä varmaan mene enää kauaa kun omat vaatteet ei mahdu. :eek:

Syöttekö te vitamiineja ja jos syötte niin mitä?

Nyt on taas mentävä iltapuuron tekoon.
 
Hei :wave:

Mä syön vitamiineina monivitaa, siin ei oo A:ta.
Eilinen meni nukkuessa siis ilta.
Ukko hömpötti omiaan sillä aikaa.
Olo on ok, napaa on "kiskonu" ihmeellisesti? :eek:

Ei voi ymmärtää...
Nyt syömään!

Vivvi+Puh 14+6
 
vitamiinit: syön myös noita raskausjan multitabseja, siin on kaikki...sisältää vähän d-vitamiinia..
kotidobblerin..tilasin netistä, www.perhelahjat.fi , maksoi 84euroa + posti ja toimituskulut, 95euroa. Ei mun mielestä edes kallis...iso helpotus kun saa kuulla pikkuisen sydänäänet koska haluaa =) :heart:
 
sydänäänet bongattu. Hakkas yli 160. Taitaa Taunolla olla bileet menossa. Esikko tuli sänkyyn, just kun doppleria korjailin pois. Rennosti vetäs housut nilkkoihin ja totes, että hänen vauvaa ja pitää kuunnella :LOL:
 
Venla Taunolla bileet :LOL: *pyrsk*

Mä en saa tuolla lilypiessä oikein sitä laskuria, mutta keksin sitten vaihtoehdon miten kuluvan ajan saa näkymään :)



Eli tekee sen next birthday janan, niin jopas tulee ajanlasku oikein :wave:
 
Pitkästä aikaa kirjoitushommissa, lukemassa olen aina pikaisesti yrittänyt käydä... Huomenna olisi neuvola ja pääsisi kuuntelemaan sydänääniä. Np-ultrasta on jo niin pitkä aika, että oikein jännittää kuuluuko mitään. Maha kyllä siihen malliin pyrkii ulospäin, että voisi odottaa asioiden olevan jo huomattavasti pidemmällä. Äippähousut on olleet käytössä jo pari viikkoa. Edellistä odotellessa oli lämmin kesä, joten yhdet uudet pitkät housut olen jo käynyt ostamassa ja varmaan toisetkin olis tarpeen. Esikoiselle ei olla vielä mitään kerrottu, mutta ehkä sítten joulun aikaan. Nyt kuuluukin heräilevän päiväuniltaan, joten mukavaa joulun odotusta kaikille!

Tuikku ja maha-asukki 15+4
 
Kiva että ootte saaneet masu asukkinne kiinni noilla kotidopplereilla :heart:
Varmasti helpottaa oloa jos vähänkään pelkää että jokin olisi vinossa :)

Täällä ei osaa vatsa päättää ollakko kovalla vai löysällä -_- No minkäs mahtaa.

Menhit 15+5
 
pitkästä aikaa kirjoittelen on aika menny joulua järjestellen.
kävin viime keskiviikkona neuvolassa ja sydänäänet ei kuulunnut kunnolla :/
lääkäri kyllä sano että kuuli pari kertaa hiljaiset äänet. mulla on kuulemma kohtu kallistunut taaksepäin mikä estää äänten kuulumiset kunnolla. keskiviikkona meen uudestaan jos sitten kuuluisi kunnolla.
vähä huolestuttaa onko kaikki kunnossa. Lääkäri kyllä sanoi että ei huolta kun kerta ne äänet kuulu vaik hiljaiset olivat.

kaalimaankakara 14+4
 
Pitkästä aikaa...

En ole uskaltanut kirjoittaa ennen kuin näin tänä aamuna, että kaikki hyvin.

Aamulla käytiin np-ultrassa ja kaikki on ihanasti. Masuasukki vastasi viikkoja 13 eli la ei muuttunut. Se on edelleen 25.6. Peräpäämitta oli 67 mm eikä mitään merkkejä kehityshäiriöistä ollut. Kovasti siellä liikuttiin ja hienolta näytti. Ainoa huoli voi olla istukka, joka on etuseinässä, melkein kohdunkaulan päällä. Se tutkitaan rakenneultrassa 5.2.

Nyt saa rauhallisin mielin alkaa joulun viettoon.
 
Venla ihana masu sulla! Taunolla taitaa olla hyvä kasvumeininki päällä B)

Kotidobbleri voisi olla nasta laite. Ehkä itselle joululahjaksi..?

Nappasin mutsin mukaan tämän aamuiseen np-ultraan kun mies on duunissa ulkomailla. Kaikki on sintillä kunnossa; sydän sykki mallikkaasti, nenäluu oli komea ja niskapoimu tasan 1mm. Venytteli komeasti ensin ja alkoi nukkumaan :)

Saivat vihdoin vertakin minusta pumpattua - neuvolassa kun ei kerta kaikkiaan onnistunut. Nyt voi ihastella jälkikasvua ihan valokuvista ja odotella seuraavaa kertaa kun nähdään, ehkä vasta ystävänpäivänä. Vielä on mietteissä käydä yksityisellä 4d-kuvassa tässä välissä.

Äitiysvaatteita katselin hennesillä, mutta jotenkin oli niin surkeaa laatua housut ja hameet hyllyssä, että jäi ostamatta. Kun kuitenkin hankkii vaan muutamia äitiyshousuja niin oma kantani on, että saisivat olla hyvännäköisiä JA kestäviä.. etsintä jatkukoon!
 

Yhteistyössä