Kesämaa Punkaharjulla

Onko kiva paikka? Miten viihdyitte lasten kanssa, aamusta iltaan vai muutaman tunnin? Missä yöpyminen, kun ei ole autoa ja kuljemme junalla/bussilla siihen suuntaan ensi viikolla. Entäs Savonlinna - onko siellä huvipuistoa tai vastaavaa?
 
Meillä 3 v tyttö ja n 5 v poika. Oltiin asuntoautolla siellä viereisellä leirintäalueella. Siellä on vuokrattavia mökkejä myös. Telttailu on myös nykyään aika suosittua lapsiperheissä. Mutta tuo juna bussi tietysti rajoittaa. Lähellä kesämaata on junaseisake, samaten varmaankin bussipysäkki siinä 6 tien varressa. Siitä on kesämaahan n. 0,5 km (Nestehuoltamo, jonka yhteydessä on pieni kesäkauppa). Kesämaassa on kivaa hyvällä säällä, saunaosasto oli remontoitu kivaksi, me olimme kesämaassa koko päivän 10-19 vain syömässä kävimme leirintäalueen puolella. En usko että Savonlinnassa on huvipuistoa, lähin on kai sitten Tykkimäki tai jos toiseen suuntaan lähtee niin Visulahti.
 
On kiva paikka, kaikenikäiselle löytyy jotakin. Meillä mukana lapset 1v 6kk ja 4v. Molemmat menossa koko ajan. Aluksi tuntui ettei pienemmälle löydy mitään mutta kun totuttautui menoon niin kiersi kaikki isomman perässä, liukumäestä, trampoliiniin ja uima-altaaseen.
 

Yhteistyössä