KESÄPINO,viidettä,kuudetta,seitsämättä jne odottaville=)

Pienimuotoista huhuilua kun tuli tuossa listaa päivittäessä nimiä esiin.

AnnaBuu,megamom,inkkukinkku lienee synnyttäneet??


Ja ainakin Hexuli,Jyvänen ja Hankku,nimimerkkejä joita en ole huomannut kirjoittelemassa?

Annetaanko näiden olla listalla,mitäs meinaatte??? =)

Muutenkin kaikki hiljaisemmat,kirjoittelemaan vaan =) :flower:
 
Kiitoksia onnitteluista - meillä senkun naisväki lisääntyy =)

Minä muistan sinut Piparminttu, itseasiassa monesti mietin minne hävisit. Onnittelut plussasta ja tervetuloa meidän seuraan =)

Taaperot, vasta 28 v - sulla vielä pitkä matka meihin muutamiin ;)
 
Riemulla suloinen asukki siellä!

onnittelut tytökkäästä ultrasta :flower: HotMilkille!

Kääkkis: millä mielellä juuri nyt tulevan käynnistyksen suhteen? Sinullahan on aiempiakin käynnistyksiä takana -miten ne ovat edelleet? Kuinka kroppasi jakselee?

Piparminttu: valtavasti onnea plussasta! Kyllä, kyllä uusi vaikkakin kuinka mones raskaus on aina ihan valtava ja ...uusi tilanne! =) Ei niihin tuntemuksiin, elämänmuutosmullistusmuutoksiin rutinoidu =) Miten aiemmat raskautesi ovat sujuneet -ovatko menneet samalla kaavalla, millaisin oirein?

Pk-seututurneeni /talonmiehenä tuuraamiseni jatkuu. Kolme lasta oli matkassani eilen ja tänään, yhden lähetin junala Lintsi-päivän jälkeen takaisin kotiin (ei 12-vuotias tahdo olla poissa kavereidensa luota "turhaan"). Olen tämän päivän jälkeen miljoona pisamaa rikkaampi, kummasti käsivarretkin punottavat ja parhaillaankin jalat lilluvat kylmässä vesessä -tai vielä hetki sitten se oli kylmää, jalkani saavat veden pian kiehumaan. Uudet , valtavat suonikohjutkin ovat vallanneet myös vasemman polvitaipeeni.

Feenikslintunen 32+4
 
Feenikslintunen: Aikaisemmat raskaudet ovat menneet suht siedettävästi näin jälkikäteen ajatellen. Ensimmäisestä oksensin koko raskauden ajan, muuten voin tosi hyvin. Ja on mulla kiusana tuo pahoinvointi ja oksentaminen ollut jokaisessa odotuksessa, mut on helpottanut kyllä kun ensimmäisestä kolmanneksesta on selvitty, toi ensimmäinen raskaus oli poikkeuksellisen ällöttävä ton pahoinvoinnin vuoksi.
Neljännestä olin lähes koko odotusajan sairaslomalla supistusten vuoksi koska istukkani olis silloin kohdunsuulla, josta kyllä sitten viikkojen myötä nousi ylemmäs. Lisäksi liitoskivut olivat kyllä aikamoiset viimesimmästä. Jo niin monta kertaa paikat löystyneet, jot mahdanko pysyä kasassa loppuunasti ollenkaan :LOL:
Vielä ei ole kun ihan pientä kuvotusta ollut muutamana päivänä, mut eihän tässä vielä niitä viikkojakaan ole kauheasti kasassa...ihan hirvittää odotella sitä oksentamista taas :x
Jotenkin vielä kovin epätodellinen olo koko odotuksesta, mutta toivottavasti se saa "kasvot" kun ollaan käyty neuvolassa ensimmäisen kerran ja sitten siellä ultrassa 12 vkon hujakoilla, kun konkreettisesti näkee onko siellä masussa ihka aito "salamatkustaja" :heart:

Kiitos kaikille, on tosi kiva päästä pinoon mukaan ja hörhöillä omasta odotuksestaan täällä ja lueskella teidän kaikkien muidenkin juttuja =)

Piparminttu :flower:
 
Feeniks, mulla on 2 ekaa käynnistetty ja 2 seuraavaa sektoitu eli sektio tulossa nytkin. Kyselin muuten jopa sterilisaatiomahdolllisuudesta, mikäli kohtu olisi haavan kohdalta jo vaarallisen ohut. Mutta lääkäri EI MYÖNTÄNYT LUPAA :eek: :eek: :eek: Tätä kohtaa mä en aivan ymmärtänyt, sillä pari ystävää on juuri tällaisessa tilanteessa saanut sektion yhteydessä klipsit munanjohtimiin. Tämän erikoistuvan mukaan, kun kerran haluan VAIN vaarallisessa tilanteessa toimenpiteen, ei kannata sitä tehdä koska voin muuttaa mieltäni :headwall: :headwall:

Ei auttanut vaikka sanoin,etten halua henkeäni riskeerata uudella raskaudella. Höpötti vain,että IVF:t joutuu sitten tekemään yksityisesti blaablaa... eli se siitä, papereihin tuli merkintä että olen sitä kysynyt,mutta tässä vaiheessa lupaa ei myönnetty. Mies ei meinannu uskoa korviaan.

Kroppa alkaa tehdä tenän lopullisesti, kaikki sattuu... paikat on niin löysinä että rutisee ja maha on tosi,tosi alhaalla. Pari senttiä ollaan auki nyt. Ja uuden kuurin sain,kun pissanäytteestä löydettiin jälleen uusi kasvusto. Vielä 6 päivää pitäs kuitenkin jaksella. |O


Hyvää vointia teille muille myös, helteet ovat normisti kivoja ja tykkään kesästä,mutta nyt :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: :headwall: ehkä tää tästä kuitenkin, sisulla mennään!

Kääkkis ja Lapanen 37+3

ps. mulla tänään 34-v.päivä joten iän voi päivittää. Kamala kun tunnen jo vanhaksi itteni. :x
 
Piparminttu75 Onnea plussauksesta ja tervetuloa porukkaan! :flower:

Kääkkänä minulle kans lääkäri ei antanut lupaa tahi mitään lähetettä sterilisaatioon. Täällä on kuulemma vuoden jonot tuohon operaatioon niin kyseliln viime lääkärineuvolassa josko olisi valmiiksi voinut laittaa jonoon. Ja jos ainai joutuisin sektioon niin siinä samalla olisi voinut klipsit laittaa, mutta ei.. Ymmärtäisin että kieltävät sen jos kyseessä on esim. toinen lapsi, mutta kuitenkin lapsia on jo useampi ja lääkärillekin valitin että oma kroppani (eikä pää) ei kestä enempiä raskauksia. Pitänee sitten jälkitarkastuksessa ottaa asia uudestaan puheeksi.

Oma olotila on raskas. Maha on kyllä pieni, mutta painoa tulee ovista ja ikkunoista. Ja nyt on alkanut enemmälti huolettaan maha-asukin vointi, pelkään että tämä on ihan minimittainen eikä lapsivettäkään voi olla tarpeeksi. :( Onneksi maanantaina on neuvola ja tätinä on meidän neuvolan konkari ja todellakin asiantuntija, josko hän sitten voisi rauhoitella minua tai josko antaisi lähetettä johonkin kontrolliin.

Kääkkänälle vielä voimia loppumetreille! :hug: Ja onnittelut syntymäpäivän johdosta! :flower:

Tellu30 32+2
 
Kohta tännekkin pinoon saadaan uusia vauva-uutisia lisää..niitä odotellessa :heart:


Heh eilen ei voinut kun nauraa kun tuo meidät Juho joka siis on vasta 2v3kk tokasee illalla puuroa syödessä että nyt hän tarttee äkkiä moottoripyörän ja naisen itelleen :LOL:

kääkkänälle onnittelut!! :flower:
 
Neuvolassa käyty ja mielenrauha ainakin hetkeksi saatu +neuvolan papereihin että "hullu akka" :LOL: :ashamed: Tosiaan, meillä on täällä sellainen vanhempi kätilö yhtenä neuvolan tätinä ja todella ihana ja asiantunteva ihminen. Vauveli killuu raivotarjonnassa. Ultrallakin katsoi ja totesi että lapsivettä on ihan normaalisti. Huomenna pitää vaan mennä käymään labrassa kun on alkanut jalkapohjia kutittamaan, toivottavasti ei olisi raskaushepatoosia.

taaperotx5 ihana kommentti Juholta!!! :LOL:

Tellu30 32+5
 
Aamun pukannut huonoa oloa ja vatsa tyhjentynyt jo pari kertaa.Alaselkää ja vatsaa jomottelee menkkamaisesti ja supistelee pikkasen,harvakseltaan.
Meinasin ensin pistää kuumuuden piikkiin,nyt lepäilyn jälkeen en ole niin varma.... :eek:
Panadolia taidan kohta ottaa...

Mitäs tänne muille mammoille,kaikki kesälaitumilla? =)
 
Hei vaan kaikille!! Kesälaitumillapa hyvinkin....pakko tätä kuumuutta on jonnekkin paeta. Tää alkaa olemaan jo NIIN sietämätöntä, että vitsit loppuu jo. Miten helkkarissa mekin ollaan tänne pohjolaan saatu tällänen välimeren ilmasto? :eek: Onneksi itselläni on vielä hyvin alkumetreillä tämä odotus, mutta olette kyllä mielessäni te kaikki joilla jo sitä masua on ja olo on ilman hellettäkin tukala. Koittakaa jaksaa, kyllä se ihana viileä syksy vielä tulee :p sitä itsekkin odotan enemmän kuin mitään.
Meinaakos Me9jaBonus jo synnyttämään ruveta?? Alkaa olemaan sellasia merkkejä ilmassa =)

Oikein hyvää loppuviikkoa kaikille, tämä lähtee nyt takas mökille meren rannalle viilentymään :wave:

Piparminttu ja salamatkustaja
 
Komiat on tosiaan ilmat B) huh huh. Onneks ollaan mökillä, niin saa lillua järvessä. Ihanaa kyllä ettei ole kylmät ja sateiset ilmat, kun kerta lomalla ollaan.

Näyttää palsta hiljentyneen, mutta uusiakin on tullut. =) Tervetuloa vaan Piparminttu :flower:

Kääkkänä taitaa olla nyt vaavi kainalossa. Tänään taisi olla leikkaus. :heart:

Mites Me9 ? Loppuiko supparit? Jännittävää, kun niin monet ovat jo loppumetreillä.

Koittakaa kestää kuumuutta ja muutenkin hyviä oloja kaikille.


 
täällä testattu plussa viikonloppuna :D
aion kuitenkin hissukseen olla raskaudesta nyt.. täällä voi tietty höpötellä kun harvempi täältä mua tuntee.. kun en halua sukulaisten tietoon tätä vielä.. pyörtyvät ja saavat sydänkohtauksen :kieh:
l.a maaliskuussa täälläkin =)
 
Käynpä tännekin kuittaamassa, eli 15.7. syntyi täydellinen rakkauspakkauksemme mitoilla 3770G/ 50,5cm. Poika on ihana :heart: :heart: :heart:
Minkäänlaista rytmiä meillä ei ole,kuten asiaan kuuluu mutta sitä odotellessa ;)

Sektio sujui hyvin, mutta lääkärin mukaan kohtu alaosasta jo kovin ohut. Suositteli kierukkaa jatkossa...ei silti kieltänytkään uutta raskautta muttei suosittelekaan. Ottia tuosta sitten selvää.
nyt ei ole onneksi kuitenkaan päätösten aika,vaan toivutaan yhdessä leikkauksesta. Haava turkasen kipeä ja tihuttaa, huomenna näyttämään sitä terkalle ja samalla tikit pois.

mukavaa odotusaikaa kaikille!!!

Kääkkänä ja Lapanen (joka ei sitten ollutkaan niin suuri kuin luultiin) 6vrk
 
Paljon Onnea Plussasta CrystalBlue! :flower: :heart: :flower:

Hirmuisesti Onnea Pojasta Kääkkänä! :heart: :flower: :heart:

Kiirusta on pitänyt kun mies on ollu lomalla.. =) Ja kiirus jatkuu, eli täytyy mennä. :wave:

Tellu30 34+3
 
Hiljaiseksi on pino mennyt, missä kaikki on??? :wave:

Oma olotila ei ole kamalan hyvä, vauva laskeutunu ja kiinnittyny ja aiheuttaa supistuksia. Piti eilen käydä jo käyrillä kun koko päivän supisteli pahimmoilleen ja menin sitten soittaan synnärille ja siellä kätilö säikytti minut pahanpäiväisesti. :'( Kaula oli lyhentynyt mutta paikat vielä kiinni, mutta käsky tuli ottaa rauhallisemmin että vauva ainakin pari viikkoa pysyisi vielä matkassa. Jos kuitenkin lähtee syntymään niin enää ei estellä. Loppu hyvin kaikki hyvin ainakin tässä vaiheessa.

Tellu30 34+6
 

Yhteistyössä