Keskenmeno ??

Tein haaleat plussa testit keskiviikkona ja torstaina, torstaina pientä vuotoa pyyhkiessä. Eilen tein clearbluella tuloksen "Raskaana 1-2viikkoa". Tänään alkoi kuitenkin ns. normaalivuoto, mahtoikohan mennä kesken? Viikkoja olisi 4+6 mikäli on.. Kp33 ja normaali on 26.

Niin ja mikäli haen raskaustestin nyt, näyttäisikö siltikin vielä plussaa vaikka olisi kesken mennyt ?
 
Anne toivoa on vielä! Mikäli keskenmeno olisi tullut voisi raskaustesti vielä hyvinkin näyttää plussaa, mutta toisaalta tuo vuoto olisi normaalia vaikka olisitkin raskaana. Nyt pitäisi löytää se ihmeellinen voima odottaa vaikka viikon tai pari mitä raskaustesti sitten näyttää. Keskenmenon myöhemmin kokeneena voin vakuuttaa että odottaminen on hirveää ja viikoilla ei ole juurikaan merkitystä sen suhteen miten paljon mahdollinen menetys pelottaa ja ahdistaa. Minä pidän peukut pystyssä, että sinun käy hyvin ja samalla toivon myös, että pääsen itsekin uuteen yritykseen ja esikoinen vielä joku päivä tulisi.
 
Anne 77, mulla sama tilanne. Haamut tuli 24 ja 25 virallinen plussa pv. rv pitäs olla nyt tänään 5 tasan? nyt kuitenkin alkoi vuoto. Itsekkin tässä pohdin olenko vielä raskaana vai en ja hirvittävän raastavaa. Itkeny jo silmät päästä menetystä, miten ihmeessä tässä nyt jaksaa odotella mitään viikkoa että vieläkö on vai ei. Vastassa on kipuilua, pahin kipu meni jo ohi. Ei uskaltais oikein toivoa kovin. Se satuttaa sielua.
 

Yhteistyössä