Keskenmenon jälkeen kuumeilevat KESÄ 2016

Heti kun ovistestissä on plussa, niin peittojen heiluttelusta lähtee kaikki nautinto. No, toivottavasti eilisen ja edellisten päivien talletukset riittäisivät..
Sanos muuta. Mutta minkäs teet. Jokainen päättää miten asian hoitaa ja me hoidetaan hymynaaman tullessa, vaikka haluja ei olis. Kyllä ne siitä herää.

Äsken tuli hymynaama eli kp14. Odotukset on korkealla. Toivottavasti kierto olisi enemmän kuin 24 päivää. Mää niin haluan sen pienokaisen. Vajaan parin viikon päästä tullaan rytinällä alas jos ei tärppää.
 
bosch Tulehan kertomaan sitten aamulla mitä testi näytti!!! :love: Ja Iinaelina myös, jos testaat! :)

Omanapa. Dpo 2 ja kp 20/28. Oireita ei pitänyt seurata, eikä niitä tässä vaiheessa vielä vois ollakaan, mutta tänään on kyllä useempaan kertaan viiltävää kipua ollu oikeella alavatsalla... Ja tuohon ei oo voinu olla kiinnittämättä huomiota, kun on niin kovasti viiltänyt aina hetkellisesti.
 
  • Tykkää
Reactions: Vauveli vanhalle
bosch Tulehan kertomaan sitten aamulla mitä testi näytti!!! :love: Ja Iinaelina myös, jos testaat! :)

Omanapa. Dpo 2 ja kp 20/28. Oireita ei pitänyt seurata, eikä niitä tässä vaiheessa vielä vois ollakaan, mutta tänään on kyllä useempaan kertaan viiltävää kipua ollu oikeella alavatsalla... Ja tuohon ei oo voinu olla kiinnittämättä huomiota, kun on niin kovasti viiltänyt aina hetkellisesti.
Täällä ihan sama, dpo1 ja oikealla alavatsassa viiltelee :p
 
Kaikellla kunnioituksella tulevia piinailijoita kohtaan, mutta voitaisko sopia, että parin-kolmen viikon päästä ei tarvi enää toisiamme katsella täällä :cool: Ei teissä mitään vikaa ole, mutta kuitenkin voitais lähteä käläppimään :p
 
Kolmekymppisissä kuumeilijoissa on käynyt plussa-aalto. Tulisikohan se tänne nyt juhannustaikojen houkuttelemana?
Testikuulumisia tulen kurkkimaan päivemmällä.

Tää palsta on kyllä vertaistuessaan jotain hämmästyttävää. Iso ja traumaattinen asia muuttui ainakin miulla käsiteltävän kokoiseksi ja se mikä näin jälkeen päin katsottuna on jännää, niin tärppi kävi muutamaa päivää sen jälkeen kun heitin heipat sille pienelle sielulle, joka ei kuitenkaan voinut meille tulla. Vähän höpöhöpöä, mut tuollainen tunne tuli yhden rentoutuksen aikana, ihan kuin jostain olisi oikeasti päästänyt irti. Seuraavana viikonloppuna oli ovis ja parista tallettelusta tärppäsi. Reilu viikko sitten käytiinkin ottamassa Pullasta ensimmäinen valokuva. Eihän siinä vielä 7+2 muuta näkynyt kuin pää, pieni keho ja muuhun kehoon nähden valtava, pompottava sydän. :love:

Plussatuulia toivotellen ja teille kaikille kiitollisena,

Piinamiina ja Pulla 8+4
 
Armadillo Haha! En tiiä oliko siulla näin, mutta mie ainakin heti tuosta viiltelevästä kivusta ajattelin, että nyt se saattas olla matkalla kohtuun ja kiinnittymään. :LOL: Jännä miten sitä jokaisen oireen aina jotenkin pystyy mahdolliseen raskauteen yhdistämään, vaikka kyseessä voi olla ihan jostain muustakin johtuva kipu/tunne. Kun se naisen elimistö on kuitenkin melkoisen monimutkainen kapistus! Aikaista varmaan kysyä, mutta milloin aattelit testata? :LOL:

piinamiina Oi varmasti ollut ihana nähdä oma tuleva pienokainen ekaa kertaa. :love: Ei enää montaa viikkoa, niin oot jo varmoilla viikoilla! Toivotaan että pysyy kyydissä loppuun asti ja saatte sitten reippaan puolen vuoden päästä terveen nyytin syliinne. :love:
 
Testasinhan mää sitten kuitenkin, negaa näytti :( Huoh. En tiedä kuinka kauan jaksan vielä pettymyksiä, taidan vetäytyä miettimään yhden lapsen politiikan positiivisia puolia. Tule sinä bosch nyt kertomaan parempia uutisia, joohan :love:
 
Iinaelina No voi höh! Uutta testiä vaan kehiin muutaman päivän päästä! Mikä dpo siulla on nyt menossa? Jospa siellä plussa oiskin tulossa, muttei näy vaan vielä tikussa. ;) Mie sain keskenmenneessä raskaudessa plussan vasta dpo 14, ja vaikka kuinka himotestaaja olenkin (testailin varmaan dpo 8 lähtien päivittäin ja vaikka kuinka kääntelin tikkuja lampun alla), niin en saanut kyllä kahta viivaa näkyviin ennen tuota dpo 14. :)

Omanapa. Dpo 3 ja kp 21/28. Tänään on jomottanut kevyesti ja vihlonut molemmille puolille alavatsaa ja nivusia, mutta kuitenkin enemmän tuonne oikealle puolelle. Ja kurkku tuli tänään kipeäksi, samoin oikea sierain on kamalan kuiva ja kipeä. :( Niin ja eilen illalla ennen nukahtamista oli peräsuolikipua hetkellisesti, mistä jotkut täällä ketjussa oli myöskin kärsiny. :ROFLMAO: Eikös Vauveli vanhalle siulla ollu tuota peräsuolikipua viime kierrossa? :D (ja jollain muulla oli kans, mutten muista nyt kellä..) Missä vaiheessa kiertoa siulla sitä olikaan?
 
Ihania kuulumisia piinamiina!!! ♡♡

Uusille tervetuloa tähän ihanaan sakkiin, pahoittelut silti tänne tipahtamisesta ♡

Plussatuulia piinailijoille!!! ♡♡♡

Ommaa nappaa ei oo kerenny tai edes tullu mietittyy. Lomalla ollu tän viikkoo ni on ollu ajatukset onneks muualla. Juhannus oli ja meni, puskassa ei peuhattu mut vällyjen välissä kylläkin. Toki ajankohta ei meille plussaa ainakaan anna. Saas nähä nyt kun alkaa kierto olla siinä vaiheessa et ovista ootellessa :) Nyt siis kp 10/27..

Ihanaa ollu olla vaan, ottaa aurinkoo, lenkkeillä ihanassa säässä yms!

Nauttikaa kesästä ihanat ja saadaan lopputalven/kevään vauvoja!! ♡♡♡♡

PLUSSIAPLUSSIA!!! Puuuuuuuuhhhhhhh!!
 
ninnananna ja minttumar, kiitos tsempeistä. Dpohan on vasta 11, kyllä mä tiedän, että tulos ei välttämättä ole vielä lopullinen, ne tunteet ja järki ei vaan oikein kulje käsi kädessä tässä asiassa:unsure:. Eihän se dpo ole kuin arvio, ainahan ovis/hedelmöittyminen/kiinnittyminen/joku muu voi tapahtua päivää tai paria myöhemmin. Alkuviikosta uudelleen, jos ei menkat iske ennen sitä.

ja piinamiina, kiva oli kuulla sinustakin, ihania uutisia <3
 
minttumar mulla on ollut peräsuolikipua juurikin hetki sitten puolisen tuntia. Oli taas niin kova kipu, että meinasi tulla pukli ja pökräys. Vieläkin vähän viiltelee, mutta kestän kaiken, kunhan vaan nyt tärppäisi.

Tää oli kolmas kerta pillereiden poisjätön jälkeen. Ekalla kerralla tuli hymynaamasta n. 12 h päästä, toisella kertaa parin päivän päästä ja nyt tuli 12 h päästä. Silloin kun tärppäsi niin kipu oli samoihin aikoihin kuin tänään. Ovis tulee siis 24-36 h hymynaaman jälkeen.

Muistaakseni Kevättähdellä oli kanssa tätä kipua ollut.
 
  • Tykkää
Reactions: minttumar
Ei tule hyviä uutisia tästä tuutista ainakaan :unsure: Testissä ei näkynyt mitään. Ja taisinpa saada jo ensivilauksen tulevista kuukautisistakin. Kyllä taas itku pääsi, ei ole meille vauvoja tarjolla ei.

Iinaelinalle tsempit vielä!
 
Ei tule hyviä uutisia tästä tuutista ainakaan :unsure: Testissä ei näkynyt mitään. Ja taisinpa saada jo ensivilauksen tulevista kuukautisistakin. Kyllä taas itku pääsi, ei ole meille vauvoja tarjolla ei.

Iinaelinalle tsempit vielä!
Mää katselin etusivulta, että teilläkin on jo pitkä yritys takana. En muista, että oliko teillä jo hoidot edessä? Voimia, varmasti on musertunut olo taas kerran :(

foresterille myös voimia. Jotenkin samaistun sun yrityksiin, kun ollaan aika samassa ikähaarukassa ja esikoista toivotaan.

En edes viitsi sanoa, että uutta matoa koukkuun, kun ei se lohduta silloin, kun saa negan tai tulee tuhrua :( Toivotan vain voimia.

Mulla ei tullut enää ovistehtiin hymynaamaa. Torstaina klo 4 ei tullut, torstaina klo 20 tuli, pe klo 15 ei tullut. Kyllä se peräsuolikipu jotain kertoi, että ovis on hollilla. Me ei ehditä enää tänää talletella, toivottavasti eilinen riitti. Oletan, että huomenna on dpo1.

Täällä alkaa nyt monella piinapäivät. Mää sanon taas kerran, että en tule käymään täällä reiluun viikkoon :LOL: Toivon, että mun kierto olisi nyt pidempi. Jos on 24 päivää, niin silloin luteaalivaihe on vaan 9 päivää. Kierto on ollut 24-26 päivää, mutta viimeksi oli 28 vai 29 päivää ja se jo riittäisi.
 
  • Tykkää
Reactions: forester
Äh, onpa nyt inhottavaa kun uuteen kiertoon joutuu taas moni :unsure:
eihän meikäläisen pitänyt täällä käydä, tai siis ajan ei pitänyt riittää, mutta kummasti sitä viimeisillä voimillaan illalla lukee kännykällä miten täällä pärjäillään. kesäillat venyy kaikenmaailman riennoissa :giggle:

omanapa... eihän pitänyt ovista tikutella, mutta tikutin tänään kuitenkin. ei ollu vielä oikee aika. nimittäin, vaikka ei olla peittoja heiluteltu vähään aikaan ni aamulla fillarilla polkiessa tunsin et paikat on ihan turtana :eek: ja limaa riittää... siitähän sitä piti sitten tosiaan ovista tikuttaa. outoa :confused: koko päivän tuntunu vähän samalta. pitäiskö sitä tikutella (en kyllä ehdi mennä apteekkiin ostamaan lisää, ei ne riitä viikonlopun yli) vai antaa mennä vaan talletuksia pankkiin mahdollisimman usein koko viikonlopun :whistle:

Aurinkoista viikonloppua kaikille teille ihanille! :love:
 
Minttumar juurikin niin, ihan raskauoireita tässä jo koetaan dpo2 :ROFLMAO: tänään ollut pientä viiltelyä ja turvotusta.... Varmaan alan ihan liian aikaisin uittelemaan noi kaappiin jäänet ovistikut, joita on 5kpl :geek:
Mie mietin tätä samaa eilen! Miulla reippaat 10 ovistikkuu kaapissa, ja käyttämättömikshän ne jää jos niitä ei nyt käytä ja plussa jollain ihmeen kaupalla sattuskin tästä kierrosta tulemaan. :D Rahat kato menee ihan hukkaan, jos niitä ei nyt uita kohta pois! :ROFLMAO:

boschille ja foresterille pahoittelut. :(

Vauveli vanhalle Älä yritäkään olla viikkoa poissa! Täällä kun lukee toisten oireita ja piinailuja niin kumma kun alkaa itelleenkin jos jonkinmoista oiretta tulla. :D

Ihanaa, rentouttavaa ja siittiöiden täyteistä viikonloppua miunkin puolesta kaikille! :ROFLMAO:

Miulle ei tällä hetkellä kummempaa kuin nää nenä- ja kurkkuvaivat. Oikeelle puolelle nenää, kurkkua ja nielua koskee. Oikee sierain ihan hirveen kuiva ja kipeä, mut samalla kuitenkin valuu vetistä limaa sieltä.
 
Mie mietin tätä samaa eilen! Miulla reippaat 10 ovistikkuu kaapissa, ja käyttämättömikshän ne jää jos niitä ei nyt käytä ja plussa jollain ihmeen kaupalla sattuskin tästä kierrosta tulemaan. :D Rahat kato menee ihan hukkaan, jos niitä ei nyt uita kohta pois! :ROFLMAO:

boschille ja foresterille pahoittelut. :(

Vauveli vanhalle Älä yritäkään olla viikkoa poissa! Täällä kun lukee toisten oireita ja piinailuja niin kumma kun alkaa itelleenkin jos jonkinmoista oiretta tulla. :D

Ihanaa, rentouttavaa ja siittiöiden täyteistä viikonloppua miunkin puolesta kaikille! :ROFLMAO:

Miulle ei tällä hetkellä kummempaa kuin nää nenä- ja kurkkuvaivat. Oikeelle puolelle nenää, kurkkua ja nielua koskee. Oikee sierain ihan hirveen kuiva ja kipeä, mut samalla kuitenkin valuu vetistä limaa sieltä.
Olipas vedet mennä väärään kurkkuun kun luin toivotuksesi: ....siittiöiden täytteistä viikonloppua........:ROFLMAO::ROFLMAO::giggle::giggle::ninja::ninja::ninja::ninja::sneaky::rolleyes:;):):LOL::LOL::LOL:repesin kunnolla:LOL:Eipä ole kukaan koskaan ikinä toivotellut viikonloppuja noin........:ROFLMAO: mutta yhdyn toivotukseesi!....tää kin kuulosti jotenkin "sopimattomalta".....:p
 
Olipas vedet mennä väärään kurkkuun kun luin toivotuksesi: ....siittiöiden täytteistä viikonloppua........:ROFLMAO::ROFLMAO::giggle::giggle::ninja::ninja::ninja::ninja::sneaky::rolleyes:;):):LOL::LOL::LOL:repesin kunnolla:LOL:Eipä ole kukaan koskaan ikinä toivotellut viikonloppuja noin........:ROFLMAO: mutta yhdyn toivotukseesi!....tää kin kuulosti jotenkin "sopimattomalta".....:p
Meinasin ensin toivottaa mällien täyteistä viikonloppua... :D:D
 
  • Tykkää
Reactions: forester
En jostain syystä saa ilmoituksia enää tästä ketjusta, joten nämä päivitykset tulee jäljessä. Ja sanokaa vaan jos listassa virheitä. En mä muista/huomaa :D

Mulla oli eka neuvola tänään. Tänään rv 6+2 mutta neuvolan laskurin mukaan 5+5. No en tiedä :D ja muistatteko kun sanoin etten aio valittaa oksentamisesta! Tänään oksensin ekaa kertaa! Pieni tuuletus sille :D siis se oli kamalaa mutta se tunne että nyt saattaa kaikki mennä hyvin on ihana. Viimeks keskenmeno tapahtui 6+2. Eli elän juuri niitä päiviä nyt. Silloin ei ollut mitään oireita. Nyt voisin nukahtaa pystyyn ja pahaa oloa on päivittäin. Jes! :D <3

Nyt paljon jaksamista teille ihanat naiset. Kyllä kaikkien aika viellä koittaa <3 plussatuulia! <3
 

Yhteistyössä