Keskenmenon jälkeen kuumeilevat ***syksyllä***

Onnea Sanmar ihanista ultrakuulumisista :heart:

Nyt on niin paljon plussia tullut joten kaikille plussanneille yhteisesti paljon onnea ja tarrasukkia matkaan!! :flower: ...ja pettymyksen kohdanneille :hug:

ON: Kp 29/28 ja testi polttelee kaapissa.. Huomenna aamulla ajattelin testata, jännittää! Kaikenlaista oiretta pukkaa ja tänään on etonut koko päivän... Kaikenlaista muutakin tuttua tuntemusta löytyy, mutta eniten epäilykset heräsi tässä viime päivinä esiintyneistä repäisykivuista. Mulla niitä on ollut joka raskauden alussa.. Että saapi nähdä!??
 
loistavaa Sanmar! :flower: vähän ajattelinkin et ei se epäonni voi ihan aina sattua samojen ihmisten kohdalle!!

onnea muuten plussanneille ja toivottavasti tuutte kaikki muutkin pian mukaan sinne raskauspuolen pinoon, vaikka viimesin kierto ei oliskaa vielä tuonu haluttua tulosta.

täällä tuskaillaan oireitten lievyyttä, vaikka eihän ne vahvat oireet mitään takaa niinku viimekski sain nahoissani kokea. mie saan vahvistuksen vasta kuukauden päästä, joten vielä pitää aika pitkä hetki odotella kärsivällisesti kärsien. :saint:

caisachu rv8
 
).( voi tätä vitutuksen määrää!!! Piti aamulla mennä verikokeisiin tsekkaa, että hcg on varmasti 0. Menin sairaalle, mutta labrassa oli niin kauheasti ihmisiä etten viitsinyt lasten kanssa jäädä odottaa ja ajattelin mennä sitten ensi viikolla. Posti toi sitten tänään tilaamani ovulaatio -ja kaupan päälle raskaustestejä. Päätin sitten, että jos testaan negan niin mun ei tarvitse sitten mennä verikokeesiin. No yllätys, yllätys haamujen haamu pärähti testiin. Eli taitaa olla kohtuun jäänyt jotain ja siksi hcg:tä vielä, mutta miten ihmeessä se munarakkula oli sitten lähtenyt kasvamaan ja miten ei ole tuhrutellut tai mitään, apuja naiset? Mieshän oli ihan innoissaan, että uusi raskaus lähtenyt käyntiin, mutta jotenkin en usko et voisi näkyä vielä testissä. Mutta yli 2 viikkoa sitten hcg oli enää 178, joten miten se on nyt jämähtänyt johonkin?!?! Perse...siis sykkeet loppui 13.8. hcg 51000, 29.9. hcg 178, 4.10. ultrassa 17mm munarakkula mutta en saanut ovulaatiotestiin mitään koko viikkoon.

Sori pelkkää omaa napaa :(

sanmar Onnittelut hienoista ultrakuulumisista, äläkä oireettomuutta stressaa. Mulla on ollut 5 raskautta ja jokainen ihan erilainen. Esikoisesta mulla ei ollut yhden yhtä oiretta, tietty liikkeet ja sitten lopuksi synnytyssupistukset, mutta ei muuta :) ja viimeisessä 5 raskaudessa ihan kauhea pahoinvointi, samana aamuna oksensin kun ultrassa todettiin ettei ole elämää enää. Siksi musta tuntuu ettei oireet merkkaa mitään...
 
Viimeksi muokattu:
morebabies: eihän sitä tiiä vaikka oisit taas raskaana :) Toivottavasti tilanne selviää pian ettei tarvii arvuutella onko raskaana vai ei. Minust se on ainakin stressaavaa ku ei oo varmuutta asiasta :stick:

Bebel: kuulostaa kyllä siltä että sä niin plussaat huomenna :) toivotaan, toivotaan :)

Sanmar82: Ihana kuulla että kaikki oli hyvin! :) onnea ja toivotaan että kesäkuussa saat pikkusen syliin asti :heart:

Emby^ onnea plussasta! onnittelin jo sua tuolla toisessa ketjussa, mut laitetaan vielä täältäkin :)

ON: Täällä menossa kp 29/25-31. Pari päivää ollu menkkatuntemuksia mut ei ne vaan oo vieläkään alkanu :eek: en jaksa enää täl viikol testata ku viimeks pari päivää sit oli nega (apteekin omalla tein ja sain kyl värittömän viivanpaikan mut tuskin se mitää meinas). jos hyvin käy ni ens viikol sit testii kehii :)
 
Huomenet tänne!

Taidan palata tälle palstalle taas kuumeilemaan...
Minulla siis ennestään kolme poikaa 04, 06 ja 09 ja sitten eka keskeytynyt keskenmeno elokuussa 2010 jonka jälkeen kolme kemiallista raskautta peräkkäisinä kuukausina ja sitten keskeytynyt keskenmeno tämän vuoden elokuussa..
Tähän asti olen miettinyt ja pähkäillyt että uskaltaako sitä alkaa yrittämään enää,mutta nyt kun olen ollut päiväkodissa pienten puolella ja pallomahaisten työntekijöiden keksuudessa niin kyllä se kuume sieltä niin kovasti päätään nostaa että päätettiin alkaa taas yrittämään.. Olen aikusiopiskelijana tällä hetkellä ja ekaa vuotta, mutta ainahan sen koulun voi siksi aikaa lopettaa ja jatkaa sitten myöhemmin.. Minusta perhe kuitenkin on se tärkein!!!
Jotenka liityn tähän joukkoon kuumeilemaan taas kerran.. Ja nyt sitten lyökää halolla päähän jos alan testejä tekeen liian usein =D
tarkoitus olis pitää pää kylmänän tän asian suhteen tällä kertaa. Se vaan ei taho olla mahollista aina =D

Mutta tsempitykset kaikille ja voi olla että en kamalan usein jaksa kirjoitella, mutta pitäkää minut listalla kunnes toisin ilmoitan =D
 
Vaavimasu tervetuloa! :)

Morebabies toivottavasti saat pian selvyyttä tilanteeseen ja toivottavasti siellä olisikin uusi raskaus alkanut!!

Toukka90 toivottavasti viivanpaikka enteilee kuitenkin jotain... :)

ON: En malttanut odottaa aamuun ja testasin jo illalla ja niin tyylipuhdas nega tuli ettei jätä mitään arvailujen varaan! Höh ja pöh siis oireille! Taitaa olla lugejen aiheuttamia sitten.. Ketutti kyllä ja kovasti :headwall: Eli ei kun menkkoja oottamaan...

Lähipiiriin syntyi eilen pienen pieni keskosvauva joten ei tässä ehdi jäädä murehtimaan tuota negaa! Lähdetään taas kohta sairaalaan pikkuista katsomaan :heart:
 
Ihania uutisia ultrasta Sanmar :heart:

Mut voikin sitten poistaa raskautuneiden listasta... :'( Eilen alkoi vuoto ja eiköhän se sitten ollut siinä... Ei jaksanut pikkuinen kyydiaaä aen pidempään. Eli se olis sitten kp 2.
 


LAUANTAI 15.10.2011

HAAVEISSA ESIKOINEN



nellielli....................KM 08/11.............................KP 36/?
Tillu79....................KM 01/09, 08/09, 01/10.........KP ?/26-30
maikkuliini...............KM 10/10
Padmerine..............KM 11/10, 04/11


HAAVEISSA TOINEN



ElinaMaria...........RK 01/08, KM 05/08, RK 02/11.......KP 28/26-28
toukka90............KM 06/11...................................KP 30/25-31
bebel.................KM 12/09, 04/10, 10/10, 07/11......KP 30/28
Maria-80............KM 07/11....................................KP 34/22-25
kultakimpale2.......KM 03/09, 12/10.........................KP 37/?
Chamon..............KM 07/11, TM 09/11



HAAVEISSA KOLMAS



Fantteli............KM 08/11................KP 4/28
Whisky Peat....KM 07/11.................KP 4/32-33
Missa-76.........KM 04/11.................KP 31/26-30
morebabies.....KM 08/06, 03/09, 09/11



HAAVEISSA NELJÄS



Koski.........................KM 04/11...............KP 2/25
johnu........................KM 01/11, 06/11
Vaavimasu................KM 08/10, 08/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 23/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5, Too-ticki, KatieSadie, Alpa, Lara_84, Katie85, Nuunuu78, Mamulis, Emby^, plug-in-baby, bubba




:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88, Champion, Äiti minäkin

Elokuu: syysmyrsky, vauvaqme (km), Nappula, Gabrielle

Syyskuu: Naive88, bebel (km), vauvaqme, Sanmar82, caisachu

Lokakuu: mammuzki


Plussanneiden odotuspuolen pino
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/2035190-keskenmenon-jalkeen-plussanneet-syksy-2011-a/ :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Kiitos kaikille onnitteluista :heart:

Vieläkin on vaikea uskoa, että siellä ihan oikeasti oli joku, jonka sydän sykki...pitää vähän väliä tuijotella ultrakuvaa varsmistukseksi, että tämä on oikeasti totta :D

Koski Voi ei :'( :hug:

Tehilla :hug: Voimia! Ja hyviä jatkoja kaikesta huolimatta!

morebabies joo, mä yritän kovasti olla murehtimatta oireiden vähyyttä. kiva kun kerroit omia kokemuksia, ettei oireettomuus aina ole huono juttu! Kovasti täällä peukutan sulle, että haamu r-testissä oliskin sitä itteään, eli uusi raskaus, eikä enää jäänteitä vanhasta b:)d

Vaavimasu tervetuloa takaisin kuumeilemaan :wave: Muistan sut vielä, silloin kun viimeksi pinoilit täällä. Harmi, että teille kävi taas elokuussa ikävästi :hug: Kovasti toivon, että saisitte pian uuden plussan ja 9kk kestävän sellaisen testiin!!

Minä taidan nyt yrittää luottaa tähän raskauteen ja tuohon pieneen tuolla massussa ja hipisin odottajien puolelle. Tämä pino ja te kaikki siellä (vanhat ja uudemmat) olette olleet mulle ihan korvaamaton tuki! Kiitos siitä! Vaikka tämä on upea pino, niin toivon kovasti, ettei tänne tarvitsisi enää tulla ;) Ja samaa toivon teille kaikille: tulkaa pian perässä tuonne toiselle puolelle!

Listan päivittämisestä :attn: Lista olisi nyt vailla päivittäjää. Toivottavasti joku jaksaa listaa päivitellä edes silloin tällöin. Vaikeaa se ei todellakaan ole! Painat vaan edellisen listaviestin alareunasta "Lainaa" nappia. Lista aukeaa viesti-ikkunaa. Poistat listan alusta ja lopusta hakasuluissa olevat QUOTE-tekstit, teet listaan tarvittavat muutokset ja lähetätä viestin. Jos jotain meni pieleen, niin viestin alareunassa olevasta "Muokkaa viestiä" napista pystyt muokkaamaan viestiä niin monta kertaa, kun tarvii.

PLUSSATUULIA ihan jokaiselle :whistle:

Sanmar kiittää ja kuittaa :wave:
 
heippa!

Pikaisesti vaan tulin ilmoittamaan että menkathan ne sieltä ajoissa tuli... ei masenna vielä, tämähän oli periaatteessa yk1 vasta. :)

Mä en ala päivittämään, käyn täällä niin harvoin lueskelemassa... :)
eli kp3/28 menossa ja nyt starttaa yk2.

-EM
 
EMBY:heart:

TEHILLA:hug:

Negan saaneille ja tädin yllättämille :hug::hug:

( . )

rv 40.
Virallinen laskettuaika.
Nyt sit odotellaan ja katsotaan koska vauva itse olisi valmis. Tällä mammalla on jo niin suuri kaipuu saada pieni syliin asti:heart::heart:
Viimeiset päivät kun saa kunnialla loppuun, ja synnytys menisi ilman ongelmia niin..:heart: Ois se niin mahtista :)
 
EMBY :heart:

Minä palailen kanssa tälle puolelle kuumeilemaan. Tosiaan koko viime viikon tuhrutellu ja eilen alkoi sitten ihan kunnon vuoto hyytymien kera ja kipuilut :(
Loppuviikosta on kontrolliaika, toivottavasti lähtee tosiaan kaikki itsekseen pois.
Nyt alkaa sitten tutkimukset mistä johtuu nämä keskenmenot :/
Onko muita jotka tutkimuksissa ollut? Millaiset ne on?
Kyllähän se mietityttää että mikä on kun kaksi tervettä lasta jo saanut ja nyt kolme keskenmenoa putkeen vuoden sisään :(
Noh ei se auta muu kun odotella sitä omaa vuoroa kun vielä pienokaisen saisi :)
 
Sanmar Oli kyl ihania uutisia ultrasta! :heart:

Tehilla :hug: Hyviä jatkoja ny kaikesta huolimatta!

Vaavimasu Tervetuloa joukkoon! :wave:

Kaikille plussanneille onnea ihan hirveesti ja negan saaneille pahoittelut! On tullu taas viikonlopun aikana niin paljon tekstiä, ettei ihan kaikkia muista tässä nyt mainita erikseen..

Itellä alko eilen menkat, joten tänään kp2.. :( nyt sit vaan menkkojen loputtua heti kauhee tikutus päällensä, et tietäis ees koska se ovis oikeesti on!
 
Emby: onnea!!

mammuzkimulle tehtiin jo 1.keskenmenon jälkeen tutkimuksia yksityisellä. Ottivat ainakin verikokeen, jossa tutkittiin hyytymistekijät ja vasta-aineet. Hyytymistekijöissä jos on häikkää, niin voi tehdä sen että istukan verisuonet tukkiutuu ja siksi menee kesken. Ja jos vasta-aineissa, niin kuin mulla, niin keho taistelee vierasta kudosta vastaan, joten hylkii sikiöä eli estää kiinnittymisen ja hylkii jo kiinnottyneen. Meillä on suvussa autoimmuunisairauksia (reumaa), joten lääkäri meinasi että mun keho taistelee ettei mulle tule ja hylkii sit kaiken vieraan. Mutta se on helppo hoitaa kortisonilla ovulaatiosta lähtien.

).( tänään alkoi 1. menkat yli 4 vuoteen, jee!!! Omituista kun pe ja la raskaustestissä haamu, su nega ja sitten tosiaan tänä aamulla alkoi menkat. Varmaan oli vielä vanhasta raskaudesta hcg:tä, mutta kun se katosi niin kierto käynnistyi. Piti aamulla mennä verikokeisiin, mutta tuntui turhalta ku kerta eilen testi nega ja tuli nämä menkat. Nyt päästään sitten oikeasti yrittää :)
 
Tänää testattu nega. Tilasin 14 r-testiä ni heti ku ne saapuu teen uuen. Jotenkii vaa niin vahva luotto plussaamiseen varsinkin ku tosi vähä verta tuli eilen pupuilun jälkeen mut menkat ei oo vieläkään alkanu. Ehkä se ovis on ollu vaan myöhemmin ku normaalisti.
 
Perunkin kaikki puheeni sillä ne menkat alkokin. Sitä on kyl aina niin varma joka kierrossa et nyt se on tärpänny :D En tiiä pitäiskö niitä ovistestejä ostaa ku tässäki kierrossa pupuiltiin vaan kp9,10,17 ni en tiiä jos jäi ovis hyödyntämättä. Ei vaan jaksais tehä tästä yrityksestä pakkopullaa, mut aina ku menkat alkaa ni se on kauhee pettymys. Kumpa osais ottaa rennosti ja elää normaalisti ilman turhaa stressiä tästä yrityksestä.
 


TIISTAI 18.10.2011

HAAVEISSA ESIKOINEN



nellielli....................KM 08/11.............................KP 3/?
Tillu79.....................KM 01/09, 08/09, 01/10......KP 12/26-30
maikkuliini...............KM 10/10
Padmerine..............KM 11/10, 04/11


HAAVEISSA TOINEN



ElinaMaria...........RK 01/08, KM 05/08, RK 02/11.......KP 5/28
toukka90............KM 06/11.......................................KP 3/25-31
bebel..................KM 12/09, 04/10, 10/10, 07/11......KP 33/28
Maria-80.............KM 07/11.......................................KP 5/22-32
kultakimpale2.....KM 03/09, 12/10.............................KP 5/?
Chamon..............KM 07/11, TM 09/11



HAAVEISSA KOLMAS



Fantteli............KM 08/11........................KP 7/28
Whisky Peat....KM 07/11........................KP 7/32-33
Missa-76.........KM 04/11.........................KP 3/26-32
morebabies.....KM 08/06, 03/09, 09/11
mammuzki.......KM 03/11, 04/11, 10/11



HAAVEISSA NELJÄS



Koski.......................KM 04/11...............KP 5/25
johnu......................KM 01/11, 06/11
Vaavimasu..............KM 08/10, 08/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 26/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5, Too-ticki, KatieSadie, Alpa, Lara_84, Katie85, Nuunuu78, Mamulis, plug-in-baby, bubba




:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88, Champion, Äiti minäkin

Elokuu: syysmyrsky, vauvaqme (km), Nappula, Gabrielle

Syyskuu: Naive88, bebel (km), vauvaqme, Sanmar82, caisachu

Lokakuu: mammuzki (km), Emby^


Plussanneiden odotuspuolen pino
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/2035190-keskenmenon-jalkeen-plussanneet-syksy-2011-a/ :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Mä voin alkaa päivittää ku ei oo viel kukaa muukaa ilmottautunu vapaaehtoiseksi :) Käyn kuitenkii tääl yleensä joka päivä. Tää oli eka kerta ikinä ku päivitin mut tais mennä ihan oikein. Eli ilmottakaa jos joku on väärin :)

Saako emby^:n siirtää plussanneisiin? ja laitanko morebabies sulle kp2/?
 
toukka90 Hyvä, että saatiin listalle päivittäjä! :) Ja siis kummasti sitä ottaa itelleen pienen stressin tästä lapsen hankkimisesta vaikka haluais ottaa rennosti..ja menkat on aina kauhee pettymys..mäkin aattelin, etten tikuta kyl ollenkaan, et harrastetaan vaan seksiä säännöllisesti..noh, taidanpa sittenkin alkaa tikuttaan! :ashamed: Niin se mieli vaan muuttuu! :D On niin epäsäännöllinen kierto, et pakkohan se on! ;)
 

Yhteistyössä