Keskenmenon jälkeen plussaanneet!

Onnittelut hyvistä ultrakuulumisista niitä saaneille! :)

Pakko kehua omaa neuvolaa. Sydänäänet saa mennä kuuntelemaan aina avoneuvolaan vaikka viikon välein jos haluaa ja mulle myös luvattiin ihan kunnalliselta puolelta ylimääräinen ultra vielä ennen rakenneultraa jos haluan. Lisäksi mulla ne pelot kävi niin hallitseviksi että päätin turvautua neuvolapsykologin apuun. Sinnekin pääsin todella nopeasti ja koin että jo se kerran käynti auttoi. Käyntejä kuitenkin on tarkoitus jatkaa. Että todella positiivinen kokemus neuvolasta täällä. :)

Onko muut muuten käyttänyt noita neuvolapsykologin palveluita?

Itteä jotenkin alkuun oudoksutti se, mutta sitten päätin että ennemmin otan ja käytän kaiken avun nyt koska kaikki tämmönen voi myös lisätä riskiä synnytyksen jälkeiseen masennukseen yms.
 
  • Tykkää
Reactions: ninnananna
Hienoa kaz että kaikki oli hyvin!

Minäkin kävin tänään uudestaan ultrassa ja kaikki oli yhä niinkuin pitääkin. Lähes 2,5 senttinen pikkuinen siellä köllötteli ja liikuskelikin jo vähän :love: Kerkesin tässä välissä jo huolestua, kun tuntui, että oireet vähentyivät, mutta tällä viikolla väsymystä ja etomista on taas riittänyt. Jospa sitä uskaltaisi alkaa jo oikeasti luottaa, että meille tulisi kesällä vauva :barefoot: Mies on ollut koko ajan sitä mieltä, että tämä saadaan syliin asti ja on kuulemma tyttö tulossa :D

Annenna 9+0
 
Kirjoittelisko välillä omaa napaa.....

Kaksi raskautta onnistuneesti takana, mutta kyllä tän huomaa että niistä on aikaa 10v ja 6v...........ikääkin tullut samoissa määrin......:whistle:

Olo on jo jokusen viikon ollut erittäin raskaana oleva! o_OTuntuu kuin olisin viimeisillä viikoilla. Jos istuu paikoillaa kauan niin tuntuu nivusissa häijylle kun lähtee kävelemään:confused:.....vatsa ei toimi kunnolla:ninja:......painoa on tullut reippaasti:eek:....melkein 10kg.........pelottaa kuinka kroppa kestää kevääseen saakka.....:sleep:

Maanantaina neuvola.

ninnananna 16+1:love:
 
Miulla paino laskenut pari kolme kiloa lähtötilanteeseen nähden. Yhtään ei kyllä haittaa, kun tätä ylipainoa on jo muutenkin. Oisin sitä mieltä, ettei tarvitsisikaan yhtään kiloa lisää tulla. :D

Tasan kolme viikkoa rakenneultraan! :love:

Minttumar rv 17+4
 
Anteeksi että hyppään ulkopuolelta kysymään mutta ajattelin että voisi olla kokemusta. kävin pari viikkoa sitten varhaisultrassa jossa vkoja piti olla 6+ kehitys ei vastannut sitä ollenkaan eikä sykettä näkynyt. Sain lähetteen sairaalaan ja kontrollissa seuraavalla viikolla ei edelleenkään sykettä mutta pieni raskausontelon kasvu jonka vuoksi jättivät vielä seurantaan.
Tänään kävin kontrollissa eikä taaskaan kehitystä eikä sykettäkään ja vkoja pitäisi olla jo yli 8. Raskausontelo kuitenkin selvästi kasvanut joten edelleen lääkäri haluaa viikon seurata. vuotoa ja kipuja kuitenkin ollut nyt jo viikon verran vaikka ei kunnolla verenvuotoa. Lääkäri kuitenkin sanoi ettei vaikuta lupaavalta.
Olen tietysti aivan rikki ja surrut tämän jo monta kertaa. Kellään kokemusta ja voiko tästä enää normiraskautta tulla?
Kiitos jos joku jaksaa vastata.
 
Anteeksi että hyppään ulkopuolelta kysymään mutta ajattelin että voisi olla kokemusta. kävin pari viikkoa sitten varhaisultrassa jossa vkoja piti olla 6+ kehitys ei vastannut sitä ollenkaan eikä sykettä näkynyt. Sain lähetteen sairaalaan ja kontrollissa seuraavalla viikolla ei edelleenkään sykettä mutta pieni raskausontelon kasvu jonka vuoksi jättivät vielä seurantaan.
Tänään kävin kontrollissa eikä taaskaan kehitystä eikä sykettäkään ja vkoja pitäisi olla jo yli 8. Raskausontelo kuitenkin selvästi kasvanut joten edelleen lääkäri haluaa viikon seurata. vuotoa ja kipuja kuitenkin ollut nyt jo viikon verran vaikka ei kunnolla verenvuotoa. Lääkäri kuitenkin sanoi ettei vaikuta lupaavalta.
Olen tietysti aivan rikki ja surrut tämän jo monta kertaa. Kellään kokemusta ja voiko tästä enää normiraskautta tulla?
Kiitos jos joku jaksaa vastata.
Musta kuulostaa tuulimunalta...vai näkyikö sikiötä jossain kohtaa?. Itselläni on ollut tuulimunakin. Siinä kaikki raskausoireet...ontelo, mutta ei sikiötä. Pari kertaa ultrattiin varmuudeksi ja kun ei sikiötä löytynyt niin lääkkeet ja kotiin tyhjentymään......(kauhea sana hirviö!!!). Viikkoja oli itsellä noin 9. Hirmuisesti jaksamisia ja voimia!
 
Ihmettelin kun kävin yksityisellä ensimmäisessä ultrassa, varhaisultraan olin siis menossa se sanoi ettei vaikuta tuulimunalta vaikkei sillonkaan näkynyt mitään. nytkään ei sikiötä vain häivähdys ruskuaispussia, siitäkään ollut lääkäri varma. Kai ne sitten toivoo että alkaisi luonnollisesti kunnon vuoto. En enää toivoa juuri näe mutta suru vaan siirtyy :(
 
teris: ikävä tilanne teillä..ei tuo valitettavasti kovin hyvältä kuulosta. Tuulimunaa minäkin epäilisin... voimia tilanteeseen ja toipumiseen!

Täällä on ollu hurja viikko: esikoinen ja mies oksennustaudissa ja itse hirveessä flunssassa. Niin kova yskä, etten nukkunu moneen yöhön..nyt ehkä vähän helpottaa? Toivottavasti oltais kaikki kunnossa ens viikolla, kun karistetaan viikoksi Suomen loska ja suunnataan etelän lämpöön. Soittelin vakuutusyhtiöön ja kyselin matkavakuutuksista ja raskaudesta. Mulla pitäis olla nyt paras turva, mitä raskaana oleva saa, mut jännittää silti. Aina niillä on porsaanreikiä mitä korvataan ja mitä ei. No kaikki hyvin tällä hetkellä, eikä mitään huolta pitäisi olla. Liikkeet on ihania ja on turvallinen olo kun voi aina kohtua pökätä ja odottaa vastausta ja näin saada tiedon, et vauva voi hyvin <3 pystyn ehkä jättämään dopplerin kotiin ;) miten muut voitte?
17+2
 
Tsemppiä Fujin pahoinvoinnin kanssa. Mutta onneksi hyvä asian takia voidaan kehnosti, mulla kans 24/7 huono olo, etoo pahasti!
Oon miettiny dopplerin hankintaa, kellä on ollu niin millaiset kokemukset? Onko rauhoittanut mieltä?
Me ollaan kans lähdössä lomareissuun muutaman viikon päästä, ja se reissu on ennen nt-ultraa. Doppleria vähän tuota reissuakin varten mietin.. jos löytyis siis äänet dopplerilla jo 11-12 viikolla.
 
12+0!
Kaikki edellisten keskenmenojen rajapyykit ylitetty vaan silti jännittää mitä sitä vastaan tulekaan. Ylihuomenna ultra ja saadaan mittoja pikkukavereista. Haluan uskoa, että ovat hyvävointisia ja hengissä. Toivottavasti selviäisi myös kalvorakenteet ja muut sellaiset, millään en jaksaisi enää odottaa.
 
  • Tykkää
Reactions: forester
Ja @tyyppinen, tässä raskaudessa ei rauhoittanut mieltä koska en saanut sydänääniä kuulumaan. Sen jälkeen en ole edes kokeillut miltä kuulostaisi.
Esikoisen raskaudessa helpotti ja ei helpottanut, ravasin silti ultrissa kun halusin varmistaa et kaikki ok.
 
kaz
Voi että pelottaa tiistain nt-ultra. Vuoto alkoi siis maanantaina uudelleen ja tiistaina ultrassa vielä kaikki hyvin ja perjantaina soittelin neuvolaan ja määräsivät kefexin kuurin ja canestenin jos ne auttaisi kirvelyyn ja vuotoihin. Jostain syystä toiveet ei ole kovin korkealla kun heinäkuun edellinen pkks keikka päätyi siihen että sykkeitä ei enää ollutkaan. Ebaysta tilattu dopplerikaan ei ole vielä tullut että saisi varmistusta asiaan.

Kaz 12+6
 
Tsemppiä tiistaihin, palstalla onkin taas paljon jännitettävää! Peukut pystyssä (y)

Terikselle sympatiaa, aika huonoltahan tuo tilanne vaikuttaa. Erikoista kuitenkin että lääkärit haluavat yhä vain odotella :cautious: Kurjaa teidän kannaltanne odottaa kun tuomio lienee jo aika varma. Ei taida paljon jaksaa ihmeeseen uskoa. Onnea teille uuteen yritykseen jos sinne päädytte.

Oma nappaa poksuilee jo PUOLIVÄLISSÄ :eek: Niin kliseistä, mutta mihin ihmeeseen tämä aika menee?? Äitiyslomaankin enää 3,5kk! Uskomatonta. Tuolla huhtikuisissa jo pohdiskelinkin että henkinen prosessi alkaa olla ihan hyvällä mallilla, paljon ollaan jo uuden perheenjäsenen tuloa mietitty ja suunniteltu. Uutta ja ihmeellistähän kaikki tulee sitten toki olemaan, mutta ehkä siitä on apua että jotain on edes mietitty valmiiksi :rolleyes:

Bosch 20+0
 
kaz
Mulla 12.45. Mitenköhän tuota saa nukuttua? Maalailin jo piruja seinille että pitäiskö ottaa sairaalakassi valmiiksi jos menee samantien keskeytykseen ja ollakko varuilta sen 8 h syömättä että kaavinnan voi tehdä nukutuksessa heti. Ihmismieli :(
 
Mulla ultra on huomenna klo 9:45. Oksettaa ihan jo se jännitys ja osin itkettää kun pelottaa niin saatanasti.
Voitaisko sopia nyt vaan kimpassa et meillä kaikilla on huomenna kaikki priimaa eikä kukaan tuu huonojen uutisten kanssa kotiin? Ei psyyke enää kestä jos taas kaikki kaatuu.
 
Alle kaksi tuntia.
Heräsin aikaisin enkä saanut enää unta. Vaihdoin varmuudeksi silmälasit piilareihin siltä varalta, että tuleekin huonoja uutisia. Helpompi itkeä kun lasit ei huurustu.
Aamun oksentaminenkaan ei lohduta kun tiedän, että oksentamisen ylläpitoon riittää hcg eikä sikiötä tarvitse olla laisinkaan. Nyt vaan kun aika menisi nopeasti niin pääsisi sitten tietämään edes jotain.
 
Meillä oli tänään ensimmäinen neuvola. Vantaalla ollaankin näköjään omatoimisia, kun pitää ite pissanäyte tutkia, ja paino ja paineet mitata. Jospa seuraavalla kerralla sitten muistaisin, miten niitä laitteita käytetään :D Neuvolan laskut oli päivää omiani edellä ja neuvolan mukaan tänään on 10+0, kaksinumeroiset siis poksuu vihdoin! :love: Nyt odottelen malttamattomana, milloin postiluukusta tipahtaa kutsu np-ultraan.
 

Yhteistyössä