Ketään hoidoissa PKKS:ssä!!!

Viestiketju alueella 'Lapsettomuus' , aloittaja Mammuliinos, 15.03.2009.

 1. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  Gerbera_81 kiitos! :love: on kyllä todella epätodellinen fiilis :p
  Joo kysäsin loppujen alkioiden kohtaloa juuri sillä kun on kuullut että punktiot/pas:it on siirtyneet kuopioon. U kertoili että tekeevät nyt naistenpolilla remonttia ja kun remontti siirtyy labran/hormonipolin tiloihin niin silloin siellä olevat alkiot matkaa kuopioon. Kun ovat kuopiossa niin postissa tulee uudet pakastesopimukset. Eli tarkkaa tietoa ei ole milloin, mutta tiedon saa viimeistään silloin kun pakastesopimukset tulee postissa. :)
   
  #5726
 2. VoiKukka:)

  VoiKukka:) Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2016
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  38
  Ihana kuulla että lovella pieni papu siellä vatsassa kasvaa :love::love::love: kyllä työ olette sen ansainnu ja ihan kuka tahansa vauvaa haaveileva on ansainnut ilman muuta mutta eniten niille jotka hoidoissa käy vuosi kaudet, onnea odotukseen:love::love:
  Mulla on ultra vasta puolentoista viikon päästä sillo viikkoja 8+1 jos tuolla nyt ylipäätään ketään on :cautious: oireita on mutta hyvin erilaiset ku esikoisen kanssa tai aika kultaa muistot :rolleyes:
  Jännä miten tuo juttu muuttuu, mulle sanottiin että täällä olevat alkiot jää tänne ja seuraavissa hoidoissa tulevat ovat luonnollisesti Kuopiossa mutta on siitä toki aikaa ku kysyin... jos nyt tämä menee kunnialla loppuun saakka, mitähän tapahtuu niille neljälle blastolle jotka jää pakkaseen?? Luulen että taukoa pidetään ihan reilusti tai sitte on jopa lapsiluku täynnä ;) katsotaan nyt, kesäkuulle on aikaa vielä vaikka kuinka :eek:
  Mutta hyvää alkutalven odotusta kaikille ja vielä kerran lovelle onnea :love::love::love:
   
  #5727
 3. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  VoiKukka onnea myös itsellesi! :love: kyllähän tuota tosiaan se 4 vuotta on hoitotaivalta takana, todella odotettu siis :D
  Ne ylijäävät alkiot saa kai itse päättää että lahjoittaako eteenpäin (olikohan tutkimustarkoituksiin) vai heitetäänkö roskiin. Näin oon mielestäni lukenut. Mut jos säilyttää aiotte niin eikös se ollut et 5v on pakastesopimus voimassa ja uusitaan sitten tarvittaessa..?
   
  #5728
 4. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  @VoiKukka:) mites siellä?? Joko olet käynyt polilla? :)

  Mites muut? Miten menee? :)
   
  #5729
 5. VoiKukka:)

  VoiKukka:) Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2016
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  38
  Joo, kyllä siellä pieni sydän sykki :love::love: vastasi täysin viikkoja, nyt 8+2 :love:
   
  #5730
 6. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  VoiKukka oi, onnea! :love:
  mulla ois seuraava ultra parin vkon päästä, silloinhan se loppullinen tuomio tulee. :) tosi positiivisin mielin oon kyl ollu ja yrittäny nauttia joka hetkestä :whistle: oireet olleet aika minimissään, muttei sekään kyllä pahaksi ole :LOL: ensi viikolla käyn antaa labrat seuloihin ja nää perus suk.p.taudit mitkä kyl polillakin jo tutkittu..
   
  #5731
 7. VoiKukka:)

  VoiKukka:) Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  27.03.2016
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  38
  Love, hienoa että olet pystynyt olemaan luottavaisena ja positiivisella mielellä. Tuskin siellä seuraavassa ultrassa mitään raflaavaa on. On ne jänniä hetkiä kieltämättä joka ultra mutta pääsääntöisesti kaikki on hyvin.
   
  #5732
 8. hunter85

  hunter85 Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2010
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heip kaikki! Hienoja uutisia noi plussat! Ja tosi paljon voimia negoista..älkää luopuko toivosta! Meillä meni ekan plussan saamiseen seittemän vuotta ja 10 alkionsiirtoa mutta niin se vain sitten onnistui!!

  Oon täällä vähän taustaillut viime viikot, käytiin syyskuussa pas:ssa ja nyt on kyytiläinen mukana pysynyt onneksi :) Aattelin kun mulla noita lugeja jäi kaks täyttä avaamatonta laatikkoa että onko kenelläkään tarvis? Ei viitsisi apteekkiinkaan palauttaa hävitettäviksi (n)
   
  #5733
 9. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  hunter85 toivottavasti lugeille löytyisi ottaja, itse en tarvitse. Ainakaan vielä :) meillä kanssa on noita siirtoja siunaantunut reilu kymmenen, osa oli kahden alkion siirtojakin. En sitten tiedä mikä oli niin "erilaista" meidän syyskuisessa siirrossa että tämä nelipäivänen päätti tarrata :) Hienoa kuulla että myös sulla on kaveri pysynyt matkassa!
   
  #5734
 10. janitainen

  janitainen Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2017
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  7
  Pitkästä aikaa täällä....ja kuinka mahtavia uutisia täällä on <3
  Erityisesti @love- :love: onnea tässä vaiheessa, ja tsemppiä jatkoon!
  Onnea myös Voikukka :love:

  Mulle ei mitään uutta, on kierrot sattunut tässä syksyllä huonosti, niin ei ole edes tullut soiteltua polille. Jos huomenna saisi aikaiseksi, jos joulukuussa vaikka inssiä kokeiltas (tosin epäilen, että nyt marraskuussa olisi pitänyt, oli sellainen ovulaatiokipu + turvotus, että siellä saattoi jopa olla elämää).

  Mukavaa joulunajan odotusta kaikille!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
  • List
  #5735
 11. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  Täällähän kyllä hiljeni kertalaakista näkyy keskustelut talvella :eek:

  @VoiKukka:) mites sulla menee?

  @janitainen entäs siellä?

  @hunter85 mitäs sinne kuuluu?

  @Domi vois tännekin kuulumiset päivitellä?:love: teillä niin uskomaton tarina kuitenkin, valaisi varmsti uskoa myös niille jotka etsiskelee täältä tietoa?

  Meillä tosiaan onnellisesti raskaus jatkuu edelleen :love: nyt viikkoja 28+5 ja kaikki on mennyt hyvin tähän asti. :)
   
  #5736
 12. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 522
  Saadut tykkäykset:
  347
  @love- joo on ollut mielessä tännekkin infoa laittaa.. en nyt vaan ole vielä kertennyt.. ja tää vkl on selviytymistä.. pitkästä aikaa toisia (yö) töitä.. viime yönä olin kotona puol kuus ja nyt pitäs jo lähteä takas ja sit sinne johonkin viiteen saakka (kevyt 15 tuntinen siis), neljän tunnin unilla.. voi olla olo huomena.. Mutta josko pystysin tähän maratoonin nyt viellä..
   
  #5737
 13. love-

  love- Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2013
  Viestejä:
  834
  Saadut tykkäykset:
  258
  @Domi huhhuh :eek: kunnon maratoni kyl sulla! Koita jaksaa! (y)
   
  #5738
 14. Domi

  Domi Tunnettu jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2015
  Viestejä:
  1 522
  Saadut tykkäykset:
  347
  Moikka tännekin siis piitkästä aikaa.. syksyllä alkoi taas niin pahasti kaatuilee nuppi et oli monta kk kokonaan käymättä koko kaksplussassa.. Mutta siis ihana plussa aalto täällä ollut.. onnittelut kaikille tällein hyvin paljon myöhässä @VoiKukka:) @hunter85 @love- (vaikka oonkin toisessa jo onnitellut) oliko viellä joku..
  Koitan tehdä sellasen lyhyen tiivistelmän omasta tilanteesta.. jos kiinnostaa pidempi selostus, voi lukea IVF hoidoissa oleville/sinne joutuville- ja alkionsiirroista plussanneet- ketjuista.
  Lyhyt tausta jos on sellasia jotka ei tiiä, muista. Hoidot alkanut syksyllä -13 tikkamäellä, eka joitain (en yhtään muista määriä) inssejä ja ovulaatio induktioita. Sit sen jälkeen kolme kierrosta IVF/ICSI hoitoja. Koskaan ei missään mitään vikaa ja kaikki näyttänyt tosi hyvältä. Noiden hoitojen aikana yhteesä 13 siirtoa 2-3 päiväsillä alkioilla. Tulos yksi kemiallinen joka vuoti läpi jo ennen testipäivää.. Sitpä olikin keväällä -17 tilanen et voivoi, ja heippa.. Sit päädyttiin tuttavan suosituksesta Lappeenrannan felicitakseen jossa ekassa hoidossa tuore siirto plus 2 5.päiväsen blaston PAS:ia. Olikohan se ennen ekaa passia kun tehtiin limakalvon raaputus, eli scratsing ja tulikin plussa, mutta sekin alkoi melkein heti tuhruta.. verikoe arvot oli tosi hyvät.. mutta lähti sitten laskemaan ja oli sitten tuulimuna, todistetusti kohdussa kylläkin mutta.. Seuraavasta IVF:stä taas sama saldo tuoresiirto +2 viispäivästä.. Nyt syksyllä kun meillä enää yks pakkasessa. Kyselin ERA-testin perään ja sit olikin juuri tulossa kaksi uutta testiä, mistä lääkärikään ei viellä tiennyt enempää että heillä oli vasta seminaari tulossa, sitä jäätiin sit odottamaan. NATA- ja Ready-testit tehtiin lopulta Helsingin felicitaksessa joulukuussa. Otettiin siis kohdun limakalvolta näyttepalat (kiinnittymis ajankohtaan) ja ne lähti Viroon ja Ranskaan tutkittavaksi.. Ready testi eli mikä sitä siirtoajankohtaa testaa oli ok, ei poikkeamaa. Mutta NATA.ssa oli "tuomio" kohdun limakalvon immunologinen aliaktivaatio.. ööh.. No siihen nyt ei ihme taikoja sit ollutkaan.. Suosittelivat scratsingiä, tueksi lugejen rinnalle hcg:tä sisältävää lääkitystä pienellä määrällä (tääkin kerran kokeiltu, ei kylläkään scratsingin kaa samaan kiertoon) ja sit seksiä :LOL: joo kyllä, siemennesteessä kuulemma paljon entsyymejä joska voi aktivoida limakalvoa.. Ei siis kauheesti toivoa nostattanut tämä.
  Mutta maailma vaan on ihmeellinen ja vaikka ei koskaan ikimaailmassa uskoisi että omallekohdalle kaiken tämän jälkeen voi saatua ihanin ihme, niin teinpä sitten luomuplussan helmikuussa!!!! Tämä joulukuun näytteenotto (joka on siis käytännössä sama asia kun se scratsing) oli meille se avain, limakalvoon tuli hyvä paikka mihin alkio tarrasi.. Kyllä on ollut vaikea asiaan uskoa, kun oireitakin hyvin vähän.. mutta nyt JO alkaa maha sen verran pömmöttää että näin se vaan on. Ja puolitoista viikkoa sitten ollut nt-ultra jossa näkyi aivan oikean näköinen pikkutyyppi toi viimein vähän uskoa että tämä voi olla totta :love: Niiiiin onnellinen! LA syyskuun lopussa.. :love::love::love::love: Tänään siis JO 14+0.. Nyt kun se viimein oli se 12 viikon ultra (kävin toki jo yksityisellä rv 5+6 ja 7+6 Ulla todisteli että kyllä siellä vaan joku on) tuntuu yhtäkkiä että olenko tosiaan näin pitkällä jo.. :)

  Miten muilla on raskaudet edennyt?
  Onko nyt hoidoissa olevia?
  @janitainen miten sulla menee?
   
  #5739
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti