Ketään silmän laserleikkauksessa käyneitä? Tallinnassa?

  • Viestiketjun aloittaja hhmm
  • Ensimmäinen viesti
Näin
Meni loistavasti, mutta tehtiin Mehiläisessä. En ikinä uskaltaisi leikkauttaa silmiä muualla kuin Suomessa, sekin hirvitti ihan riittävästi. Ja Suomessakaan en menisi minne vaan.
Hinta on huono syy valita leikkauspaikka.
 
"heh"
Alkuperäinen kirjoittaja Näin;28674372:
En ikinä uskaltaisi leikkauttaa silmiä muualla kuin Suomessa
Tuo on aika hauska. Samoin jotkut syövät esim. vain suomalaisia mansikoita.

Mutta mikäs siinä. Amerikkalaiset leikkauttavat silmänsä vain amerikassa ja japanilaiset japanissa ja kaikki pitävät omia lääkäreitään parhaana eikä muualla uskalleta käydä.
 
"vieras"
Silkkaa rahastusta nuo laserleikkaukset. Pikainen toimenpide, josta peritään tuhansia euroa.

Mahtaa tulla laite-investoinneille ja palkkakuluille korkea tuottoprosentti...
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";28674456]Silkkaa rahastusta nuo laserleikkaukset. Pikainen toimenpide, josta peritään tuhansia euroa.

Mahtaa tulla laite-investoinneille ja palkkakuluille korkea tuottoprosentti...[/QUOTE

Ei kai se silkkaa rahastustakaan ole... tarkkaa ja vaativaa työtähän ne silmäkirurgit tekee ja maksua vastaan pääset eroon silmälaseista ja mikäs sen mahtavampaa. Mulla läheinen menossa lähiviikkoina Tallinnaan eikä arveluta yhtään, niin hyvää palvelua on saanut täällä suomenpäässäkin jo alustavissa tutkimuksissa. En usko että ovat Tallinnassa yhtään huonompia tai epäluotettaviakaan. =)
 
"a.p"
Alkuperäinen kirjoittaja Näin;28674372:
Meni loistavasti, mutta tehtiin Mehiläisessä. En ikinä uskaltaisi leikkauttaa silmiä muualla kuin Suomessa, sekin hirvitti ihan riittävästi. Ja Suomessakaan en menisi minne vaan.
Hinta on huono syy valita leikkauspaikka.
Tiesitkö että Suomalaisia silmäkirurgeja käy kouluttautumassa mm Tallinnassa? ;) Mikä siinä pelottaa jos Tallinnassa leikkauttais?
 
jeos
[QUOTE="vieras";28674456]Silkkaa rahastusta nuo laserleikkaukset. Pikainen toimenpide, josta peritään tuhansia euroa.

Mahtaa tulla laite-investoinneille ja palkkakuluille korkea tuottoprosentti...[/QUOTE]

Varmasti ovat hyvä bisnes, juu. Mutta hyöty leikkauksesta on niin suuri, että moni maksaa tuon summan erittäin mielellään, itseni mukaanlukien. Kyllähän se kieltämättä vähän huvitti, kun kävin leikkauksessa ja siitä 5 minuutin hommasta lasku oli mitä oli. Mutta olen äärimmäisen tyytyväinen, että menin, senttiäkään ei mennyt hukkaan. Olen ilman laseja elänyt alkuvuodesta asti, eikä mitään ongelmia ole ollut. Suomessa kävin, Medilaserilla.
 
"vieras"
[QUOTE="heh";28674434]Tuo on aika hauska. Samoin jotkut syövät esim. vain suomalaisia mansikoita.

Mutta mikäs siinä. Amerikkalaiset leikkauttavat silmänsä vain amerikassa ja japanilaiset japanissa ja kaikki pitävät omia lääkäreitään parhaana eikä muualla uskalleta käydä.[/QUOTE]

Kysmys saattaa olla myös vastuusta. Omassa maassa kun leikkauttaa, saa potilasturvan ja korvaukset, jos jotain menee pieleen. Ulkomailta ei taida saada kuin potkun persiille, jos menee kyselemään korjausten tai korvausten perään.
 
rillit
Leikattu on. Suomessa 8 vuotta sitten. Hyvin meni. Viime talvena vaan jouduin hankkimaan lasit, kun likinäkö alkanut palailla :/ Mutta ei harmita, kun pääsin -5 laseista eroon. Nyt laseissa vahvuus -0,5.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28674456]Silkkaa rahastusta nuo laserleikkaukset. Pikainen toimenpide, josta peritään tuhansia euroa.

Mahtaa tulla laite-investoinneille ja palkkakuluille korkea tuottoprosentti...[/QUOTE]

Kannattaisikohan sinun alkaa leikkaamaan keittiön pöydän vieressä noita silmiä, kun se on noin helppoa ja hyvää bisnestä.
 
2010 leikkautin silmät helsingissä terveystalossa, aivan loistavaa palvelua ja mahtava lääkäri. uusinta teknologiaa sillon käytti, aiemmissa oli ollu vaara likinäön palaamisesta, tässä sitä ei ollu ja tohtori mulle sanoki et seuraavat lasit sulla sitte onki ikänäkölasit. oon ollu NIIN tyytyväinen että menin, ehdottomasti paras itteeni satsaus koskaan! mulla oli -7 molemmissa silmissä eli seuraava aste opaskoira ni mikään ei oo ollu mahtavampaa ku et se rillien ja piilareitten kanssa näpertely loppu. ja vaikka se kallista lystiä onkin niin kyllähän se pikkuhiljaa itteään maksaa takasin ku ei tartte enää laseja/piilareita ostella mitkä ei oo halpoja nekään. suosittelen ehdottomasti kaikille isojen miinusten rillipäille!
 
"vieras"
Kävin KSA klinikalla Tallinnassa viime vuonna. Ei ole kuin positiivista sanottavaa :) ihana, osaava henkilökunta (puhuvat suomea erittäin hyvin), ja nyt -6 näön entinen sokea näkee kuin haukka. Hyvä jälkiseuranta jatkuu edelleen ja soittivat leikkauksen jälkeenkin kysyäkseen vointia. Multa ei kyllä pahaa sanottavaa Tallinnan klinikan toiminnasta :)
 
"a.p"
[QUOTE="vieras";28674751]Kävin KSA klinikalla Tallinnassa viime vuonna. Ei ole kuin positiivista sanottavaa :) ihana, osaava henkilökunta (puhuvat suomea erittäin hyvin), ja nyt -6 näön entinen sokea näkee kuin haukka. Hyvä jälkiseuranta jatkuu edelleen ja soittivat leikkauksen jälkeenkin kysyäkseen vointia. Multa ei kyllä pahaa sanottavaa Tallinnan klinikan toiminnasta :)[/QUOTE]

Kiitos tästä kommentista! juuri tuonne on läheiseni menossa ja mahtava kuulla miten hieno ja hyvä kokemus se on sulla ollu =)
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28674680]Kannattaisikohan sinun alkaa leikkaamaan keittiön pöydän vieressä noita silmiä, kun se on noin helppoa ja hyvää bisnestä.[/QUOTE]

Mitäköhän jos joku perustaisi laserleikkauspaikan, jossa toiminnan perusteena olisi kohtuullinen voitto (esim. 5-10 %), eikä suinkaan se, mitä monet ovat valmiita toimenpiteestä maksamaan?

Melkein kuulostaa siltä, että tämäkin toiminta kannattaisi siirtää julkisen terveydenhuollon puolelle (vaikkakaan ei toki julkisista varoista tuettuna), jolloin sitä voitaisiin tehdä omakustannushintaan.
 
Näin
[QUOTE="vieras";28674669]Kysmys saattaa olla myös vastuusta. Omassa maassa kun leikkauttaa, saa potilasturvan ja korvaukset, jos jotain menee pieleen. Ulkomailta ei taida saada kuin potkun persiille, jos menee kyselemään korjausten tai korvausten perään.[/QUOTE]

Juuri näin. Ei kyse ole siitä, että en luottaisi muiden maiden lääkäreiden osaamiseen, vaan siitä, että homma hoituu jos jokin menee pieleen. Leikkaukseen liittyy aina riski.
Leikkautin juuri jalkanikin yksityisellä, ei olisi tullut mieleenkään shopata leikkausta sieltä mistä sen halvimmalla saa. Oma terveys on väärä säästökohde.
Jonkun kirjoittajan vertaus ulkomaisten mansikoiden syömiseen oli aika typerä. Kyse kun on kumminkin vähän isommasta asiasta...
 
"vieras"
Juttelin oman silmäni leikanneen silmälääkärin kanssa vähän kaikesta ja myös leikkauksen hinnasta (minulle tehtiin siis femtolasik leikkaus 4 vuotta sitten). Hän kertoi jo pelkän koneen maksavan puoli miljoonaa euroa ja sen päälle kun yhtä asiakasta kohti vaihdetaan sinne kertakäyttöiset leikkauspäät (tai jotkin sellaiset) niin ne maksavat lähemmäs 600 euroa/kpl. Siinäpä alkakaa laskea sellaista omakustanne hintaa leikkausta kohti... :D

Niin ja oma leikkaus sujui todella hyvin ja näen paremmin kuin mitä nollanäköön vaaditaan. Ikänäkö tulee sitten joskus.
 
Tallin öö klink
Mies kävi viime kesänä. Leikkaus suoritettiin jossain vajassa jossa lääkäri oli sanonut aluksi "tere, ottab pöksyb bois". Mieheni riisuduttua oli lääkäri elekielellä näyttänyt että pitäisi käydä vanhalle hetekalle mahalleen makaamaan. Mieheni oli totellut ja lääkäri oli osoittanut 15 minuuttia laserosoittimella miestäni suoraan perssilmään. Laskua tuli 500 € mutta kuulemma kannatti.
 

Yhteistyössä