Kevätvauvasta 2008 haaveilijoita

\Raskausoireista... kehittelen niitä edelleen, pissattaa... monta monentuista kertaa päivässä ja paaaaljon!! Vai onko se edes oire? Muistelen lukeneeni täällä jossain niin. En kyllä muista pistikö esikko minut pissaamaan enemmän kuin normaalisti.
Ja mielialat näkyy vaihtelevan kovin ;) , edellisen kerran tänne kirjoittaessani kälyni juttu oli mielessäni niin että "voi voi miten kurjasti heille kävi" ja nyt sama ihminen aiheuttaa mielessäni agressioita kun en "heidän takiaan" voi vapaasti iloita ja riemuita omasta elämästäni ja mahdollisesta raskaudestani ;) =) .
Huoh... tulisi pian ensiviikko niin selviäisi, että tärppäsikö muka niin vähällä että yhdellä iskulla! ;) =) Vaikka en kyllä usko... yritän prepata itseäni mahdollista pettymistä varten... =)

[/quote]

Ippu!
Nyt kun luin nuo siun oireet, niin huomasin itselläni hieman samoja... :/ Vessassa saa ravata yhtenään, välillä naurattaa ihan hysteerisenä ja hetken päästä potuttaa niin maan ankarasti... Ja kun meidän keittiössä on haissut ihan omituiselle ja mies ei muka huomaa mitään ;) Ja kun paleltaa koko ajan...

Kävin tänään tohtorin tykönä ja kaikki oli kunnossa, ei osannut tähän hätään selittää maha kipua. Huomenna aamulla pitäis menna labraan, tekevät siellä raskaustestin... :whistle: Nyt oon yrittänyt koko illan olla ajattelematta mahdollista plussaa, ettei tulisi huomenna ihan mahdotonta pettymystä. Mutta, mutta... En voi mitään sille, et koko ajan ajatus karkaa mahdolliseen tulevaan raskauteen ja suupielet kääntyy väkisinkin ylöspäin. ;) :D Eli hieman samat tunnelmat on kuin siulla...

Paljon plussatuulia siulle :D :flower: Kurvatkoon täti toiseen osoitteeseen... :D
 
ex-mama
Ippu! älä viitsi olla noin pessimistinen, älä ainakaan masenna muita haaveilijoita. Jos tuon asenteen ottaa, niitä vauvanvaatteita ei kannata ostaa, ennenkun vauva on päässy laitokselta kotiin. Mäkin ostin ekat vauvanvaatteet vasta vauvan hautajaisiin. Ja vauva syntyi viikolla 33. Kyllä se hieman todennäköisempää on, että vauva tulee kotiin, kuin että kesken menee. Tai ettei sitä vauvaa saada edes alulle.
Plussantäyteistä kevättä kaikille!
 
Perjantai 20.4.

Esikoisesta haaveilevat

Kälättäjä..................kp. 31/29.............02/07......................yk.2.
Vauvakuumeinen......kp.18/29-31..........04/07.....tjot vielä
Ciba........................kp.12/41..............04/07......................yk.1
Meillevauva.............kp.11/??...............04/07......................yk.1
Olivia......................kp.10/26-28..........04/07......................yk.1
Hilipati....................kp. 8/28...............04/07......................yk.1
haahuilija................kp.??/??...............04/07......................yk.1
nipsuli.....................kp.26/28?................??
postimestari..............1.haaveissa..............kesän alussa alkaa
Rhea.......................kp.16/?.................touko-kesäkuussa alkaa
Tansuli...................1.haaveissa...........touko-kesäkuussa alkaa
Bumba.....................1. haaveissa...........kesäkuussa alkaa
Tellu -75...................1.haaveissa.............heinäkuussa alkaa
tinka.......................1.haaveissa...........heinä-elokuussa alkaa
Nappi.......................1.haaveissa............elo-syyskuussa alkaa
typykkä..................kp.8/21-27............ei tietoa
Afu-82.....................1.haaveissa............ei vielä tietoa


Toista toivovat

tuittu-tilda.................kp.33/30-34 .........04/07...............yk.1
Vilma84....................kp.10/29.................04/07...............yk.1
Ippu........................kp.??/??................04/07...............yk.1
Helmi72....................2. haaveissa..............huhti-toukokuussa alkaa
Hissukka................2. haaveissa...............toukokuussa alkaa
kaisa pieni................2.haaveissa..............kesällä alkaa
Emminmamma..........2.haaveissa...............kesäkuussa alkanee
Titania....................2. haaveissa...............kesäkuussa toivottavasti
Minja........................2.haaveissa..............heinäkuussa alkaa
sonja......................2.haaveissa.............ehkä heinäkuussa
Heikko-Peikko..........kp.42/30-73...............varmaa tietoa ei vielä
Jemina....................2.haaveissa................ei vielä tietoa
Nirppurotta...............2.haaveissa..............ei vielä tarkkaa tietoa


Kolmatta kaipailevat

Äippä84......................kp.8/28-30..........03/07...................yk.3
annetta......................3.haaveissa.............alkanut jo
Alicia..........................kp.19/28-30...............toukokuussa alkaa
Mammuttu-Mamma......3.haaveissa..............kesä-heinäkuussa alkaa
äitsykkä78..................3.haaveissa..............kesäkuussa alkanee
Tytönjapojanmamma..3.haaveissa..............joskus kesällä
Miiruska.....................3. haaveissa.............joskus kesällä
mervi-elina.................3.haaveissa............syksyllä alkanee
Katinka.......................3.haaveissa..............toivottavasti pian
Narya..........................3. haaveissa.............en tiedä vielä


Neljännestä unelmoivat

pikkueppu...................kp.12/28-30...............alkanut jo


Haamuilijat

iida83

Plussanneet


Laittakaa kommenttia jos jollain meni väärin niin korjaan tiedot oikeiksi.

Mukavaa Perjantain jatkoa kaikille! :)
 
Meillevauva
Mulla taitaa olla nyt kp 11/??

Aamulla jo tuntui sellaisia menkkamaisia olotiloja ja pääkin on kipeä.. Hetken jo kauhistelin että ei kai "taas" tuu menkat mutta sit tuli sellainen heureka-ajatus että OVIS! Eli touhuamisen aika olisi käsillä.. Tosin ollaan tosin jo "harjoiteltu" :D

 
Annettalla on nyt tosi jännät paikat... toivotaan että se veritesti näyttää nyt totuuden ja että vauva on saanut alkunsa! =)

Ippu mun mielestä teidän kannattaa edetä vaan ihan omien suunnitelmien mukaan, ymmärrän että jo etukäteen pelottaa kertoa kälylle mahdollisia vauvauutisia, mutta jossain vaiheessa niitä vauvoja hänen tuttavilleen kuitenkin ilmestyy ja hänen on se jotenkin käsiteltävä... olisi mun mielestä kohtuutonta odottaa että te "uhraudutte" ja siirrätte omia vauvasuunnitelmianne. Voihan sinä käydä niinkin, että hyvin sujunut raskaus lähipiirissä antaa hänellekin rohkeutta uuteen yritykseen! =)

Ehkä kuitenkin sitten kun niitä uutisia pitäisi kertoa, niin kannattaisi tehdä se vaikka tekstiviestillä ja antaa hänelle aikaa sulatella asiaa ennenkuin siitä enemmän puhutte... laittaa vaikka viestiin selitys että halusit antaa hänen rauhassa ajatella asiaa itsekseen. Kyllä hän varmaan teidän puolestanne pystyy iloitsemaankin, kunhan alkujärkytys menee ohi... en kyllä ymmärtänyt mitä hän tarkoitti sillä ettei halua että heidän epäonnensa vauhdittaa teidän vauvasuunnitelmia. Siis miten se niin voisi tehdä? Ymmärtäisin tuon päinvastoin, jos olisi sanonut ettei halua heidän epäonnensa estävän teidän vauvasuunnitelmia, mutta miten tuollainen kamala tapahtuma voisi kenenkään suunnitelmia vauhdittaa? Ehkäpä hän ei itsekään aivan osannut järkytykseltään ilmaista todellista tarkoitustaan. :/

Mutta ehkäpä kälylläsi on kohta vastaavia uutisia teille. :D Minäkö muka optimistinen? B)

Se on totta, että vauvan yrittämisessä ja odottamisessa voi mennä tuhat ja yksi asiaa pieleen, mutta toisaalta tämä yrittämisen odottaminenkin on jo niin ihanaa aikaa että kannattaa nauttia nyt täysin rinnoin. =) Asioitten murehtiminen ei kuitenkaan auta ketään, murhe on yhtä suuri jos jotain sattuu! Mutta suurempi mahdollisuus on kuitenkin, että kaikki menee hyvin joten hymyä naamaan vain siskot! =)

Vauvatarvikkeitten hankkimisesta, me ostettiin yhdeltä sukulaiselta suurin osa jo hyvissä ajoin esikoisen odotusaikana, he kun halusivat ne muuton alta pois. Joten niin oli meilläkin pinnasängyt ja sitterit jo ennenkuin mun mahani edes näkyi. :D Toisaalta oli hyvä että tuli ajoissa hankittua, sillä loppuraskaudessa (n. rv35 eteenpäin) mua supisteli valtavasti jo pelkästään postin hakeminen sadan metrin päästä, en tiedä miten olisin kaupoissa voinut silloin juosta. Hidasta ja tuskaista olisi ollut!

Ovisaika on nyt monella käsillä, peitot heilumaan vaan niin päästään jännäilemään! :D
 
Heips kaikille

Kävin eilen katsomassa puolenvuoden ikäistä vauvaa ja oli NIIN ihana! että itku menasi tulla. MINÄKIN haluan nyytin. Ystävä tietää vauvahaaveista - lykkäsi käteeni odutusajan vauvalehtiä. Näytin niitä miehelleni, kommenti kannattaa varmaa laittaa ne pois, etten taas ala kuumeilla LIIKAA. Elikkä taas näin. Iskee hirveä olo. Ei tämän näin pidä mennä. Lehdet laitoin laatikkoon ja yritän pitää nitä siellä..

Luulempa, että vetäydyn joksikin aikaa pois näiltä sivuilta ja yrittää ajatella muuta saan vaan itselleni harmaita hiuksia (tällä hetkellä turhista haaveista ja masentuneen olon). Mutta katsellaan jos loppukesällä täällä oisi samoja nimimerkkejä jännäämässä - niin kuulettu onko mahdollista, että saan lapsen yritysluvan 30v. lahjaksi.

Mutta kaikille plussa tuulia, iloista ja positiivista mieltä. Miehen pehtämistä lisää lapsi haaveilijoille.

(.. mutta voi olla vaikea olla pois täältä..)

Typykän voi pudottaa listoilta (ei tarvitse kenenkään turhaan laskeskella päiviäni..)
 
Meillevauva
Mä sain 30-vuotissynttärilahjaksi talvella työkaveriltani sellaisen vauvaoppaan ja naureskellen kerroin siitä miehelleni (kunhan sain kerättyä rohkeuteni kertoa..). Mies totesi totisena vaan että "eikös toi ole aika hölmöä antaa vauvaopasta lapsettomalle ihmiselle?". Eihän mies nyt pahaa tarkoittanut sanomisellaan, eikä työkaverikaan koska oli tietoinen mun vauvakuumeestani. Totesin vaan pilke silmäkulmassa miehelleni että mistäs sitä tietää kuinka kauan me ollaan lapsettomia.. :D

Ei mun mies ole varmaan kuullutkaan vauvakuumeesta! Silti se näytti vihreää valoa vauvasuunnitelmilleni eikä onneksi lopettanut antamista =)

Musta tuntuu että nyt tää eka yrityskerta jännittää mua eniten, nyt kun ollaan päästy vauhtiin ja kun on kuullut miten nopeasti mun kaverit on raskautuneet..

 
Perjantai 20.4.

Esikoisesta haaveilevat

Kälättäjä..................kp. 31/29...............02/07......................yk.2.
Vauvakuumeinen......kp.18/29-31...........04/07......................tjot vielä
Ciba........................kp.12/41................04/07......................yk.1
Meillevauva..............kp.11/??................04/07......................yk.1
Olivia.......................kp.10/26-28..........04/07......................yk.1
Hilipati.....................kp. 8/28................04/07......................yk.1
haahuilija.................kp.??/??................04/07......................yk.1
nipsuli......................kp.26/28?................??
postimestari.............1.haaveissa..............kesän alussa alkaa
Rhea.......................kp.16/?....................touko-kesäkuussa alkaa
Tansuli....................1.haaveissa..............touko-kesäkuussa alkaa
Bumba....................1. haaveissa.............kesäkuussa alkaa
Tellu -75..................1.haaveissa..............heinäkuussa alkaa
tinka.......................1.haaveissa..............heinä-elokuussa alkaa
Nappi......................1.haaveissa..............elo-syyskuussa alkaa
typykkä...................kp.8/21-27..............ei tietoa
Afu-82.....................1.haaveissa.............ei vielä tietoa


Toista toivovat

tuittu-tilda.................kp.33/30-34 ...........04/07...............yk.1
Vilma84....................kp.10/29.................04/07...............yk.1
Ippu.........................kp.??/??..................04/07...............yk.1
Helmi72....................2. haaveissa..............huhti-toukokuussa alkaa
Hissukka...................2. haaveissa...............toukokuussa alkaa
miimu.......................2.haaveissa................kesällä alkaa
kaisa pieni................2.haaveissa................kesällä alkaa
Emminmamma..........2.haaveissa................kesäkuussa alkanee
Titania......................2. haaveissa...............kesäkuussa toivottavasti
Minja........................2.haaveissa................heinäkuussa alkaa
sonja........................2.haaveissa................ehkä heinäkuussa
Heikko-Peikko...........kp.1/30-73.................varmaa tietoa ei vielä
Jemina.....................2.haaveissa.................ei vielä tietoa
Nirppurotta...............2.haaveissa.................ei vielä tarkkaa tietoa


Kolmatta kaipailevat

Äippä84.......................kp.8/28-30..........03/07...................yk.3
annetta.......................3.haaveissa...............alkanut jo
Alicia...........................kp.19/28-30..............toukokuussa alkaa
MOLLAKKA..................3.haaveissa...............kesän alussa alkaa
Mammuttu-Mamma......3.haaveissa...............kesä-heinäkuussa alkaa
äitsykkä78..................3.haaveissa...............kesäkuussa alkanee
Tytönjapojanmamma...3.haaveissa...............joskus kesällä
Miiruska......................3. haaveissa..............joskus kesällä
mervi-elina.................3.haaveissa...............syksyllä alkanee
Katinka.......................3.haaveissa...............toivottavasti pian
Narya.........................3. haaveissa..............en tiedä vielä


Neljännestä unelmoivat

pikkueppu...................kp.12/28-30...............alkanut jo


Haamuilijat

iida83 kp.26/30

Plussanneet


Päivittelin listan. Mulla tosiaan alkoi menkat tänään.. ehdin just tehdä testin ja sit kun pyyhin niin sieltähän se vuoto tuli! Vähän kyllä ketutti kun testi meni ihan hukkaan!! :kieh: Mutta positiivista oli se, että kierto oli nyt vain 42, viimeksi kun oli 73! Ehkä se tästä nyt alkaa tasaantumaan! :)


Tuohon vauvan vaatteiden ostoon etukäteen pitää vielä kommentoida.
Minullahan esikoinen syntyi täysin yllättäen rv.20+2! Synnytys vain käynnistyi, kohdunsuun heikkous syynä. Tätä "vaivaa" ei voi ennustaa ja suurimmalla osalla aiheuttaa juuri synnytyksen. Minä olin vaunut varannut ja kaikki valmiiksi katsellut, mutta luojan kiitos en vielä mitään ollut ostanut!! Olis ollut kyllä tuskallista palata sairaalasta ilman lasta vauvalle valmiiseen kotiin! Tulevaisuudessa meinaan myös odottaa rv 30 paikkeille ennen kuin ostan mitään, sillon vielä kerkiää ihan kyvin ja on hyvä ennuste siitä että lapsi pysyy hengissä synnyttyään.
 
Ipputuo mitä kerroit on syy minkä takia emme ole raskauksista kertoneet ennen ekaa uä:tä joka täällä tehdään 12-13 viikolla jos kaikki on ollut reilassa niin olemme myöntäneet et uus on tulossa jos joku on kysynyt asiaa.....muuten olemme antaneetihmisten itse huomata asian laita :/

terve tuloa uusille kuumeilijolle


iida83 oottele nyt rauhassa sinne alkamis päivään ja testaile sitten vasta.....


ja[/anettejos huomaat et texti tuulee tuplana niin muokkaamalla voit poistaa textin ja laittaa vaik hymiön tilalle siis jos oot mustana kirjoittanut :) <br><br>
 
Perjantai 20.4.

Esikoisesta haaveilevat

Kälättäjä..................kp. 31/29...............02/07......................yk.2.
Vauvakuumeinen......kp.18/29-31...........04/07......................tjot vielä
Ciba........................kp.12/41................04/07......................yk.1
Meillevauva..............kp.11/??................04/07......................yk.1
Olivia.......................kp.10/26-28..........04/07......................yk.1
Hilipati.....................kp. 8/28................04/07......................yk.1
haahuilija.................kp.??/??................04/07......................yk.1
nipsuli......................kp.26/28?................??
postimestari.............1.haaveissa..............kesän alussa alkaa
Rhea.......................kp.16/?....................touko-kesäkuussa alkaa
Tansuli....................1.haaveissa..............touko-kesäkuussa alkaa
Bumba....................1. haaveissa.............kesäkuussa alkaa
Tellu -75..................1.haaveissa..............heinäkuussa alkaa
tinka.......................1.haaveissa..............heinä-elokuussa alkaa
Nappi......................1.haaveissa..............elo-syyskuussa alkaa
Afu-82.....................1.haaveissa.............ei vielä tietoa


Toista toivovat

tuittu-tilda.................kp.33/30-34 ...........04/07...............yk.1
Vilma84....................kp.10/29.................04/07...............yk.1
Ippu.........................kp.??/??..................04/07...............yk.1
Helmi72....................2. haaveissa..............huhti-toukokuussa alkaa
Hissukka...................2. haaveissa...............toukokuussa alkaa
miimu.......................2.haaveissa................kesällä alkaa
kaisa pieni................2.haaveissa................kesällä alkaa
Emminmamma..........2.haaveissa................kesäkuussa alkanee
Titania......................2. haaveissa...............kesäkuussa toivottavasti
Minja........................2.haaveissa................heinäkuussa alkaa
sonja........................2.haaveissa................ehkä heinäkuussa
Heikko-Peikko...........kp.1/30-73.................varmaa tietoa ei vielä
Jemina.....................2.haaveissa.................ei vielä tietoa
Nirppurotta...............2.haaveissa.................ei vielä tarkkaa tietoa


Kolmatta kaipailevat

Äippä84.......................kp.8/28-30..........03/07...................yk.3
annetta.......................3.haaveissa...............alkanut jo
Alicia...........................kp.19/28-30..............toukokuussa alkaa
MOLLAKKA..................3.haaveissa...............kesän alussa alkaa
Mammuttu-Mamma......3.haaveissa...............kesä-heinäkuussa alkaa
äitsykkä78..................3.haaveissa...............kesäkuussa alkanee
Tytönjapojanmamma...3.haaveissa...............joskus kesällä
Miiruska......................3. haaveissa..............joskus kesällä
mervi-elina.................3.haaveissa...............syksyllä alkanee
Katinka.......................3.haaveissa...............toivottavasti pian
Narya.........................3. haaveissa..............en tiedä vielä


Neljännestä unelmoivat

pikkueppu...................kp.12/28-30...............alkanut jo


Haamuilijat

iida83 kp.26/30

Plussanneet


Poistin Typykän listalta kun niin pyysit, toivotaan että teilläkin päästään sitten syksymmällä kuumeilemaan! =)

Iida83 oliko testi eri merkkinen kuin ennen? Jospa ei ollut yhtä herkkä? Jännityksellä odotetaan sun kuulumisiasi! =)

Heikko-Peikko, hyvä jos alkaa kierto löytymään!

Ippu toivottavasti on tuo vuoto merkki raskaudesta eikä menkoista. Älä vielä heitä kirvestä kaivoon!

Nyt telkan ääreen rentoutumaan. Viikonloppu on edessä, muistakaa rentoutua! =)
 
juuuu, samaa merkkiä oli testi ku aikasempikin.
en heitä kuitenkaan kirvestä vielä kaivoon ;) kun tosiaan oireita alkaa olla ilmassa, liekö sitten kuviteltuja. mene ja tiedä sitä sitten :whistle:
mutta siis väsy painaa useesti ja aamu- sekä iltapahoinvointia on. siis samalla tavalla mennään, ku sillo ku aloin esikkoo odottamaan :D
jos ens viikon puoliväliin tää hätäinen odottelis? :LOL: nähtäväks jää.
pitäis varmaan pyytää avokkia piilottamaan noi testit multa?!

toivotaan oikein paljon plussia tähän ketjuun! :heart:


:wave:
 
Mulla 2+ on tökkiny koko päivän. Pääsin nyt vasta kirjautumaan..
Tänään on ollu kyllä ihan känkkäränkkä päivä. Meinasin kolarin ajaa kaupan pihalla ku kaikki pöpit tukkii kauppaan samana päivänä, kassa jonot oli kilsan pituset ja ulkona sataa vettä. Ennen kaikkea kissat saa mut sekopäiseks ku ne on oppinu maukumalla kerjäämään aina ku vilkasenki keittiöön päin.. Murr!!

Onneks saan ukkelin kotiin ylihuomenna, olis edes jotain toivoo seksielämästäki ja joku jolle kiukutella.. :ashamed: :whistle:

Taas on muutamilla jännäilypäivät.. tulis nyt eka plussa tähän pinoon.
 
Ippu!

Älä vielä vaivu epätoivoon :hug: Oottele muutama päivä ja tee testi uudestaan. Jos vaikka plussaisit sillon. Voihan se olla että vielä sitä hormonia erity tarpeeksi... Hurjasti plussa tuulia siulle :flower: :heart:

Mie olen 2 kotitestiä tehnyt ja viel labraan vienyt pissanäytteen ja kaikki on olleet negatiivisiä. Tiistaina on aika gynelle, kattoo ultralla et kaikki on ok.. :/ Kohta 3 viikkoa ollut maha kipeenä, testit negaa ja ei edes ole tuhruvuotoa tullut... Voihan se olla että se pillereiden pois jättäminen vaikuttaa, mut ois kiva jos kierron sais säännölliseksi... :/
 
heips,

yllätys yllätys EN ole tehnyt tänään testiä :D

Ihan sitä tulin kirjottamaan, että kannattaa tilata netistä testit, esim. acon, koska tulee halvemmaksi ja mikä parasta, testit tulee postin mukana kotiin. Ei tarvitse hakea kaupasta!

itse oon sellanen himotestaaja (jos ette viel oo laittanu merkille :LOL: ) et menis euro poikineen hukkaan, jos en olis säästeliäs.
itse testailen noilla herkillä aconeilla, teen viel niin et leikkaan yhden testin kahtia, niin saan yhdestä testistä kaksi :D
sit saa rauhas testeilla nii paljo ku kerkee :LOL: :LOL:

päivän jatkoja kaikille

:wave:
 
Meillä tänään päätettiin miehen kanssa, että laitetaan itsemme ensin vähän parempaan kuntoon ja sitten yritetään "mini-ihmistä" maailmaan. Arvatkaa vain kuka sai siitä kunnolla syytä lähteä salille =) ! Molemmille on kertynyt jonkin verran ylimääräisiä kiloja vuosien myötä, joten hyvää varmasti tekee ja auttaa varmasti raskautumaan helpommin :) Joten näillä näkymin toivottavasti jo kesällä päästään itse asiaan.

Vielä sellainen kysymys että onko kenelläkään tietoa onko kukaan tullut raskaaksi kp 10 tienoilla, siis että onko siittiöitä selviytynyt ovulaatioon asti?
 
Joo ihan oikein Ippu keksit, eli lisäät vain kaikkien kp:tä yhdellä samalla kuin omaasi. =) Pahoittelut negasta, toivotaan että se vielä iloksi muuttuu! Nyt pitää rientää lisäämään takkaan puita, kävin vain pikaisesti lukemassa kuulumisia...
 
tuittu-tilda
Heipsan!
en oo päässyt kuulumisia kertomaan kun kone pentele otti ja pamahti rikki. Nyt vasta tuli mies työmatkalta että pääsen sen koneelta tänne.
Täti tuli ihan odotetusti kylään ja nyt menossa siis kp4. oviksen pitäis olla viikolla 18 eli nyt sitten jännään onko mies kotona vai reissussa. Toivottavasti kotona että päästään yrittämään ihan tosissaan.

ipulle pahoittelut negasta mutta vielä on toivoa! peukut täällä pystyssä plussan puolesta!
tuittu-tilda
 
Sunnuntai 22.4.

Esikoisesta haaveilevat

Kälättäjä..................kp. 33/29...............02/07......................yk.2.
Vauvakuumeinen......kp.20/29-31...........04/07......................tjot vielä
Ciba........................kp.14/41................04/07......................yk.1
Meillevauva..............kp.13/??................04/07......................yk.1
Olivia.......................kp.12/26-28..........04/07......................yk.1
Hilipati.....................kp. 10/28................04/07......................yk.1
haahuilija.................kp.??/??................04/07......................yk.1
nipsuli......................kp.28/28?................??
postimestari.............1.haaveissa..............kesän alussa alkaa
Rhea.......................kp.18/?....................touko-kesäkuussa alkaa
Tansuli....................1.haaveissa..............touko-kesäkuussa alkaa
Bumba....................1. haaveissa.............kesäkuussa alkaa
Tellu -75..................1.haaveissa..............heinäkuussa alkaa
tinka.......................1.haaveissa..............heinä-elokuussa alkaa
Nappi......................1.haaveissa..............elo-syyskuussa alkaa
Afu-82.....................1.haaveissa.............ei vielä tietoa


Toista toivovat

tuittu-tilda.................kp.4/30-34 ...........04/07...............yk.2
Vilma84....................kp.12/29.................04/07...............yk.1
Ippu.........................kp.21/24 (23-29)......04/07...............yk.1
Helmi72....................2. haaveissa..............huhti-toukokuussa alkaa
Hissukka...................2. haaveissa...............toukokuussa alkaa
miimu.......................2.haaveissa................kesällä alkaa
kaisa pieni................2.haaveissa................kesällä alkaa
Emminmamma..........kp.1/27-32......................toukokuussa alkaa
Titania......................2. haaveissa...............kesäkuussa toivottavasti
Minja........................2.haaveissa................heinäkuussa alkaa
sonja........................2.haaveissa................ehkä heinäkuussa
Heikko-Peikko...........kp.3/30-73.................varmaa tietoa ei vielä
Jemina.....................2.haaveissa.................ei vielä tietoa
Nirppurotta...............2.haaveissa.................ei vielä tarkkaa tietoa


Kolmatta kaipailevat

Äippä84.......................kp.10/28-30..........03/07...................yk.3
annetta.......................3.haaveissa...............alkanut jo
Alicia...........................kp.21/28-30..............toukokuussa alkaa
MOLLAKKA..................3.haaveissa...............kesän alussa alkaa
Mammutti-Mamma...... kp.4/?.......................kesä-heinäkuussa alkaa
äitsykkä78..................3.haaveissa...............kesäkuussa alkanee
Tytönjapojanmamma...3.haaveissa...............joskus kesällä
Miiruska......................3. haaveissa..............joskus kesällä
mervi-elina.................3.haaveissa...............syksyllä alkanee
Katinka.......................3.haaveissa...............toivottavasti pian
Narya.........................3. haaveissa..............en tiedä vielä


Neljännestä unelmoivat

pikkueppu...................kp.14/28-30...............alkanut jo


Haamuilijat

iida83 kp.28/30

Plussanneet


<br><br>
 
Hei
Ajattelin vastata tuohon Afu-82 kysymykseen raskautumisesta kp 10 aikaan, minun tyttö nytten 4 vuotias ja puuhasteltiin just tuossa kp 10 aikaan, joten plussa onnea sulle vain. =)
sen verran vielä ettei muulloin peittoja pöllytelty edes siinä kierrossa :D
 

Yhteistyössä