Kevytsävytys 7v hiuksiin??

  • Viestiketjun aloittaja ggg
  • Ensimmäinen viesti
ggg
Laittaisko.... tytöllä maantien värinen tukka, muuten nätti ja luonnonkihara. Mietin voisko kokeeksi laittaa vähän esim kullan/kuparin sävyistä kevytsävytettä joka kestää sen n.8 pesua?
 
"vieras"
En laittaisi. Noin pienen pitäisi antaa olla kaunis ihan omana itsenään.

Hiusten värjäys lisää allergioita
3.5.2006 Aamu-tv/YLE Terveys

Hiusten värjäysaineitten aiheuttamat allergiat ovat lisääntyneet. Lisäksi monet oireet saattavat ilmetä vasta pitkän käytön jälkeen. Toksikologian dosentti Eeva-Liisa Sainio suosittaakin, etteivät lapset ja nuoret käyttäisä hiusten värjäysaineita.

Erityisesti lasten, mutta myös nuorten pitäisi välttää hiusväri-aineita.

- Lapsia pitäisi suojella ja vanhempien pitäisi suorastaan kieltää, etteivät alle 14-vuotiaat värjäisi hiuksia.

- Aineet imeytyvät ihon läpi, eikä tiedetä, mihin ne menevät ja kuinka kauan ne elimissä ovat ja mitä ne aiheuttavat. Ongelma on vakava, sanoo Ylen Aamu-TV:ssä haastattelema toksikologian dosentti Eeva-Liisa Sainio.

http://yle.fi/vintti/yle.fi/genreportaalit/portaali-363.html?genre=terveys&osannimi=terveys_uutiset&jutunid=7094
 
"kampaaja"
Ei, ei, ei, ei, ei ja EI!! Nyt on juuri ollu niin paljon puhetta hiusvärien myrkyistä ja mielestäni on parasta kun värjäys jätetään mahdollisimman myöhäiseksi.
 
jos "ihan pakko"
suosittelisin siinä tapauksessa raitoja, vaikka muutama folioraita eteen. silloin väri ei ole ihokosketuksessa lapsen päähankaan. jos et osaa niin anna ammattilaisen tehdä, muuten tulee kamalaa jälkeä..
 

Yhteistyössä