Kiiltokuvista..

Jos jollakulla on nurkissa pölyttymässä vanhoja kiiltsikoita, niin tarjotkaapas. Äiteelle niitä etsiskelen, kun keräilee eräässä kirjassa (Muistoa minulta pyysit, ensimmäinen painos) kuvituksena olevia kiiltsikoita. Kuvia on yhteensä reilut 160 ja enää parikymmentä puuttuu, mutta niiden löytäminen tuntuukin olevan kovasti työlästä.. :)
 
Jeps, eli tämä on tosiaan kirjan ensimmäinen painos, vaaleansininen väriltään. Toinen painos on muistaakseni sellainen violetinsävyinen ja siinä on kai kuvitustakin ainakin osaltaan muutettu.

Niille joilla kirja on niin voisin laittaa puuttuvien kuvien sivunumerot ja kuvaukset tähän. Kuvia en tiedä mahtaako saada (voin koittaa kun ehdin) ovat aika hentoisen värisiä tässä kirjassa.

Puuttuvia:

Alkulehden kukkakiehkura (sama kuin kirjan kannessa on värillisenä)
Sivulla 13 "kulkustytön pää"
Sivulla 16 molemmat lapsiparit eli
-huivipäinen tyttö, kukkakori ja pieni poika
-tyttö, poika ja kukkakimppu
Sivulla 29 "käsi, kyyhky ja ruusu"
Sivulla 46 perhossiipienkeli/keiju?
Sivulla 47 ja 64 vihreäsiipinen kukkaseppel-enkeli
Sivulla 76
-poika ja kukkakärry
-tyttö ja kukkakori, maassa tipuja
Sivulla 80 poika ja kukkakimppu
Sivulla 81 kirjekuori ja lemmikit
Sivulla 95 poika ja kasvisäiliö
Sivulla 109 poika ja kukkakimppu
Sivulla 112 purjelaiva
Sivulla 114 koiranruusunoksa
Sivulla 126 molemmat poika-kiiltsikat
Sivulla 127 peippo oksalla<br><br>
 
Heppuli: Esitä ihmeessä hintapyyntö.. :) Huutonetistä olen kuvia metsästellyt ja yksittäiset kuvat yleensä ovat hintahaarukassa 1-5 euroa (siis näissä vanhemmissa ja ns harvinaisemmissa), riippuen onko kyse alkuperäisestä vaiko uusintapainoksesta, kuvan kunnosta ja tietysti tarjonnasta, eli kuvista joita vähemmän liikkuu, maksetaan enemmän.<br><br>
 

Yhteistyössä