Kiinteistövälittäjän työ

  • Viestiketjun aloittaja ammatinvalinta
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Työ on täyspäiväistä ihmisten kusettamista ja vedättämistä. Ammattina täyttä pohjasakkaa, verrattavissa käytettyjen autojen kauppiaaseen.

Koko touhun pitäisi olla rikollista, asuntojen myynnin voisi hoitaa ihan itse kivuttomasti ilman tarvetta maksaa hirvittäviä summia kiinteistönvälittäjälle joka ei tuo koko prosessiin mitään muuta lisäarvoa kuin firmansa kyvyn markkinoida asuntoa.

Niin ja työhän on myyntityötä provisiopalkalla. Jos et myy niin nälkä saattaa tulla.
 
Alalla on paljon ammattitaidotonta väkeä, minkä takia arvostuskin on aika heikkoa. Käytännössä pitäisi osata aika paljon lakeja ja kouluttautua, jotta pärjää työssä pidemmän päälle, mitä järkeä kenenkään on maksaa tuhansia palkkiota jollekin kadulta repäistylle asunnonesittelijälle...

Provisiopalkka käytännössä lähes kaikilla tai sitten ovat yrittäjiä. Ainakin alkuun saa tehdä paljon töitä saadakseen toimeksiantoja jne, vuosien myötä jos tekee työnsä hyvin, niin saa suositusten kautta varmasti helpommin asiakkaita.
 
"vieras"
Provisiopalkka eli sen saat palkkaa minkä kykenet myymään jos et myy mitään palkkaa tulee 0e. Työ EI ole helppoa ja sitä pitää tehdä paljon. Useimmat ihmiset kuvittelevat, että kiinteistövälittäjät "vuolee kultaa helpolla"... ei todellakaan, pitkiä päivä iltaisin, viikonloppuisin... ihmiset kun haluavat käydä katsomassa asuntoja silloin kun eivät ole töissä eli iltaisin ja viikonloppuisin :)
Jos olet valmis tekemään todella kovasti töitä niin siitä vaan..
 

Yhteistyössä