Kiireisen kotiäidin kauneudenhoitovinkkejä?!?!

Järjestämme kahdelle ystävällemme yhteiset vauvakutsut, jonka ohjelmaa tässä hieman jo pohdiskelimme, ja aateltiin, että voitaisiin kerätä kiireisen kotiäidin kauneudenhoitovinkkejä. :)

Eli siis mitkä on teidän vinkit? Ja muistakaa, tämä ei oo mitenkään totista puuhaa, joten, mitä hullumpi vinkki, sen parempi! Huumoria kehiin!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28081953]Lakatkaa värjäämästä tukkaa. Ei tarvitse juosta kampaajalla ja näyttää epäsiistiltä juurikasvuineen puolet ajasta (sama koskee myös kotivärjäyksiä).[/QUOTE]
Muutenkin näyttää luonnollisella tukalla paremmalta vähäisemmällä meikillä, eikä tarvitse värjätä haljua naamaa meikeillä räikeän tukan pariksi.
 
ok
Alkuperäinen kirjoittaja E ymmällä;28082026:
Minäkin ihmettelen aina niitä kotiäitejä jotka sanoo että kun ei ehdi hiuksia laittamaan jne. Siis vasta yksi raskaana oleva tuttu sano että aikoo laittaa hiustenpidennykset kun ei sitten ehdi laittaa hiuksia kun on vauva syntynyt. Siis täh?
:LOL: Sillähän elämä helpottuu :D En mäkään tajua, yks tuttu sanoi meikanneensa ekaa kertaa lapsen 1-vuotisjuhliin sen jälkeen kun lapsi syntyi. Kun ei aiemmin ehtinyt koskaan.

Beauty-vinkki vois olla, että sen mallinen tukka, ettei sitä ole pakko olla joka päivä laittamassa.
 
  • Tykkää
Reactions: M.Ankka
Joo siis oikeastihan kiireinen kotiäiti, varsinkin yhden lapsen, on myytti. :D Mutta itellä oli ainakin ekat pari kuukautta sellasta aikaa, etten oikeen "ehtinyt" laittaa itteeni, kun opetteli kaikkea uutta ja ennenku tuli rytmi elämään.
Mutta kyllä siis nykyään jo lähes joka päivä on kevyt meikki ja tukka edes kammattuna, vaikka oonkin ollu kotiäiti liki vuoden. Itseähän se piristää vähän laittautua eikä tartte olla nuhjuusenoloone koko päivää.

En kyllä aivan ymmärtäny miten hiustenpidennykset helpottaas elämää :D Oman käsityksen mukaan ne on vähän enemmän hoitoa vaativat kuin oma tukka... Tai ettei ole joutanu meikata _vuoteen_ kertaakaan.. Jos meillä on tullu kiire lähtö, niin olen sitten viimestään autossa koittanu ees jotaki meikkiä laittaa naamaan!

Kulmakarvatkin on hyvä pitää ees jonkunmoisessa kuosissa, antaa paljon anteeksi vaikkei sitä pakkelia naamaan ehtiis sotkeakaan.
 

Yhteistyössä