Kirkkain silmin, kenestä stringit on muka hyvät?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Hyvät ja ei hyvät. Liian tiukat ovat huonot. Kannattaa myös tutkia jo kaupassa tarkkaan, että onko jotain paikkaa joka saattaa hangata. Ei niitä kannata jatkuvasti pitää. Ne on semmoiset kesäpöksyt.=)
 
ivi
Alkuperäinen kirjoittaja ööööööööööööö;27881324:
Mihin noissa naruhousuissa kaitat terveyssiteen? tai jos tampaxia käytät niin kiva kun sotkeutuu kalsarin naruun tuo tampaxin naru :D¨
Entäs jos menet paskalle ja ei olekkan paperia?
kiva sitten kaivaa narua perseestä jossa paskaa :D
Miten joku naru perseessä voi olla kiva pitää tiukkojen farkkujen kanssa?
Minusta se on karseaa kun etenkin kesällä nämä järjen jättiläiset laittaa valkoisten tiukkojen trikoiden alle mustat sringit, eikö sitä voi huorata sitten ihan muutenkin? vai onko tämä piilohuoraamista?
Ja se kun pyllistää, näkyy aivan järkyttävä narusumppu kolmio siinä housujen yläpuolella?
Eikö olisi fiksumpaa kulkea siten ihan suosiolla ilman kalsareita eikun naruja?
- En käytä terveyssiteitä, tamponeja käyttäessä ei kyllä sotkeudu stringeihin se naru ? Mitä ihmettä :D ei kai sitä siihen ympärille pyöritellä.
- En mene paskalle jos ei ole paperia tai sitten varmaankin pesen perseeni? Eikö ne kaikki alushousut likaannu mallista riippumatta jos jättää pyyhkimättä.. :D
- Stringit tuntuu kaikista huomaamattomimmilta tiukkojen housujen kanssa. Itse en käytä valkoisten housujen kanssa mustia stringejä, joten en osaa vastata kysymykseesi.
- En ymmärrä mikä narusumppu kolmio näkyy, ei mulla ainakaan ole niin matalia housuja että alushousujen reuna nousisi housujen reunan yläpuolelle :D

Kokonaan ilman alushousuja kulkeminen tuntuu turhan epähygieeniseltä. :)
 
Ite käytin ennen vain stringejä. Niissä oleellista oli koko ja malli. Jotkut mallit oikean kokoisenakin hiersi (jos siinä "narun" reunoilla oli jostain kovasta nauhasta tehty koristelu tai pitsireunus). Mut parhaimmillaan niitä stringejä ei kyllä edes tunne jalassa. Ei mene vakoon, eikä näy housujen läpi. Eikä tule kumartaessa housun vyötärön yli koska stringejäkin on ns. lantiomallisia.

Mutta, miinus noissa on oikeasti hygienia, stringien kanssa bakteerit pääsee liikkumaan paikasta paikkaan vähän liian hyvin. Parin vuoden vti kierteen jälkeen jouduin heittämään ne mäkeen ja ottamaan hipsterit käyttöön.

Mutta mutta, jahka kuluu muutama vuosi ilman noita h**** tulehduksia niin kokeilen varmaan josko jo vois palata string-käyttäjäksi.
 
dfrh
Esim. pellavahousujen kanssa ei voi käyttää muita alushousuja kuin stringejä. Vaikka ne ovat löysät, kangas on niin ohutta, että hotpantsien ja... "mummopöksyjen" raja näkyy.

En itsekään ymmärrä, miten joku saa tuon stringien narun persevakoon. Sehän jää tuohon kankkujen "päälle".
 
"Mie"
Niissä oleellista oli koko ja malli. Jotkut mallit oikean kokoisenakin hiersi (jos siinä "narun" reunoilla oli jostain kovasta nauhasta tehty koristelu tai pitsireunus). Mut parhaimmillaan niitä stringejä ei kyllä edes tunne jalassa. Ei mene vakoon, eikä näy housujen läpi. Eikä tule kumartaessa housun vyötärön yli koska stringejäkin on ns. lantiomallisia.
Tässä on just ne syyt miksi minä käytän stringejä. Tosiaan kannattaa ostaa sellaisia joissa ei ole reunoilla sellaista koristelua tai pitsireunusta, ne hiertää. Mutta jos käyttää laadukkaita stringejä niin ei ole mitään ongelmaa, H&M:lläkin näky olevan sellasia saumattomia stringejä, ne näytti mukavilta. Itsennäni kun on hyvät stringit jalassa, niin ei niitä edes tunne.
 
niih
Mun mielestä stringit on mukavimmat jalassa. Ei tosiaan puristä eikä hierrä mistään ja housuissakaan ei näy niitä alushousun rajoja. Kivemmalta päällä kyllä näyttää hipstersit, pitsiset tietenkin! Mutta rehellisesti ja kirkkain silmin stringit ovat mukavammat.
 

Yhteistyössä