Kissa ollut kateissa kohta kaksi viikkoa

  • Viestiketjun aloittaja v
  • Ensimmäinen viesti
v
Alkuperäinen kirjoittaja hankey2:
http://www.karkurit.fi/

Kai olet kysynyt siitä paikasta, johon teidän kunnassa viedään löytöeläimet? Kahden viikon täyshoito maksaa ja kohta kissalle aletaan etsiä uutta kotia.
Tottakai, sinne ilmoitin ensimmäisenä ja sain loukun sieltä myös. Kissamme on myös sieltä haettu.
 
Vesa
Näin itse eilen kun naapurin kiinalaisen ravintolan omistajaukko roikotti kissaa niskasta ja raahasi sitä sisälle. Tänään se on varmasti jo jonkun onnettoman lautasella.
 
vieras
No jos yhtään lohduttaa, niin aika monilla leikatuilla(kin) kissoilla on taipumusta ottaa varsinkin kesällä "lomaa" kotiympyröistä.
Maalla varsinkin, jos liikennettä ei ole paljon, niin ne vaan elelee metsäkissoina, ladoissa tai jossain toisessa pihapiirissa - tiedän kissoja, jotka muuttaneet omatoimisesti samalla kylällä toiseen taloon, eikä suostuneet tulemaan kotiin. Yleensä kissat palaa viikon, kahden tai jopa kuukauden päästä takaisin kotiin jatkamaan laiskanpulskeaa sohvaperunaelämää.
 
kisu
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Juuri tämän takia niiden kissojen ei saisi antaa juoksennella itsekseen! Jossain vaiheessa käy huonosti. Toivotaan nyt kuitenkin, että kissa löytyy.
Heh, meillä on 15-vuotiaita leikattuja kissoja, ja ne tekee silloin tällöin viikon parin metsäreissuja ja palaa sitten hyväkuntoisina kotiin.
 

Yhteistyössä