KITINÄ / ITKU

Pojalla nyt ikää 1 v 1 kk. Ja pikkumies kitisee / itkee koko ajan. Mielestäni se on sellaista valittamiskitinää - itkua. Esim. ruokaillessa, jokaisen lusikallisen välissä. Koko ajan roikkuu lahkeessa kiinni, enkä voi tehdä edes päivittäisiä tiskauksia ym.

Onko muilla samaa tilannetta?
 
meillä on :eek:
poika täytttää vuoden tän kuun lopussa.
sylissä on hiljaa ja lattialla jos on jotain näperrettävää.je heti kun lähden kauemmas/toiseen huoneeseen alkaa hirveä huuto ja poika konttaa perässä,yleensä vielä kiipee koipeen kiinni.
mietin että olisko tää sitä että kun lapsi tajuaa ettei olekkaan äidin kanssa yhtä?vai onko se menny jo tässävaiheessa?
 
=) Ihanaa kuulla että muillakin on samoja ongelmia!

Hyvinkin voi olla tuosta irtautumisvaiheesta kiinni..sanokaa jotkut viisaammat :) Itselläni vasta ensimmäinen lapsi, niin ei ole kokemusta. Rasittaa vain tämä vaihe todella paljon..täytyisi varmaan vain yrittää asennoitua erilailla. :)
 
Sama tilanne on täällä kans. Tytöllä ikää 1v 2kk. Hampaita puuhataan kans ja oli vatsa/oksennus taudissakin ja siihen vielä lisäksi se perus kitinä.. Ei täälläkään ole ollut kivaa, mutta nyt näyttää valoisemmalle. Tympeää oli vielä, kun kaikki oltiin yhtä aikaa sairaana.. :kieh:
 
hampaat oikein voi vaivata!? kun meil jo pari vkoa ollut kitinää!!!! ja jotenkin tyttö on myös tosi väsynyt kokoajan ja sylissä paljon! voihan tää olla joku "vaihekin",taikka sitten oireilua vauvasta (2kk)..???? oon kyllä pyrkinyt sylitteleen muitakin vauvanlisäksi.
 
Meillä on sama juttu hyvä että saa mennä rauhassa toiseen huoneeseen kun kitisee ja konttaa perässä,meillä 1v ja 1kk ja ensimmäinen lapsi todella rasittava vaihe mut kuiteski välillä ihan naurattaa :)taaperolle on tullut pari hammasta jo luulen et se kipu tai jokin hampaista johtuen on siin kitisy vaiheessa samassa meil ei ainakaa ole huutanut kurkku suorana hampaitten takii mut siitäkin edestä kitinää voe tokkiisa :)
 

Yhteistyössä