Kiva synttärikakku

Pojan kaksivuotissynttärit lähestyy, eikä oikein ole ideaa kakun ulkomuotoon. Olisi siis kivaa tehdä joku eläin, auto, hahmo tms. Mistään en vaan ole löytänyt juuri mitään ohjeita ja itsellä ei mielikuvitus riitä luomaan ns. tyhjästä jännittäviä juttuja. Eli, olisiko teillä vinkkejä mistä ohjeita löytyy? Olisi mukavaa, jos olisi muutama vaihtoehto, joista voisi sitten valita pojan mieltymysten mukaisen. Kiitos jo etukäteen.
 
Junakakku jäätelöstä on tosi helppo! Tee veturi 1 litran jätskipaketista ja siihen hytti 1/3 paketista. Sitten vaan vetureita niin monta kuin tarvii, meillä riitti veturin lisäksi yksi vaunu.
Veturi liitettiin vaunuun kipparin lakritsipiipulla, ratakiskot tein kakun alle lakritsimatosta leikatuista liuskoista. Valot ja pyörät laitettiin englannin lakritsista. Junavaunun kyytiin lastiksi laitettiin kynttilät.
Tein junan uunipellille, jonka päällystin ensin foliolla. Tein kakun valmiiksi ja työnsin koko pellin pakkaseen odottamaan vieraita.

Junan vois tietysti tehdä myös kakusta, kun tekee kääretorttupohjasta täytekakun ja leikkelee siitä vaunuja ja kuorruttaa kermavaahdolla.

Pöytään laitettiin rekvisiitaksi kaikki mahdollinen juna-aiheinen tavara, mitä vaan lelulaatikoista löytyi.
 
MistyN
Tee pellilliä kakku pohjia ja leikkaa niistä roomalainen kakkonen.
Tiimarista sai kakkukynttilöitä jotka tuli pystyyn sellaiseen ralliautoon.
Koristele kakku autoradaksi ja autot sinne pörräämään.(Lakusta esim saa tehtyä kaistaviivat ym...)
Helppo leikatakin . =)
Taitaa olla aika sekanen selitys... :ashamed:
 
Pyöreästä kakkupohjasta vastakkaisilta reunoilta leikkaa kaarevasti korvien malliset palaset ja asettele ne saamasi "tiimalasin" muotoisen kakun yläosaan. Koristele lehmäksi tai hevoseksi. Laita korvat lurpalleen niin saat koiran... vähä hankala selittää... Tai leikkaa pyöreä kakkupohja keskeltä puoliksi, laita pyöreät kaaret vastakkain, saat perhosen. Kakunpuolikkaiden keskelle voi vielä tällätä kääretortun jos haluaa "siipien" keskelle "vartalon". Ai niin. Ehdottomasti täytä kakku ennen kuin alat sitä silppuaan!!! Toivottavasti vietätte hauskat synttärit! :flower: :p
 

Yhteistyössä