koira

  • Viestiketjun aloittaja "nainen"
  • Ensimmäinen viesti
"nainen"
heips.
anteeksi tämä aihe täällä mutta olen aika vähän koneella ollut ja en oikein tiedä mistä olisin kysellyt.
olisiko kukaan valmis maksamaan keltaisesta labradorinnoutajasta 800-900euroa?
uros kyseessä ja aikas vekkuli vielä kun ikää on 1v8kk. pieniin lapsiin tottunut ja yksinoloonkin kotona sisällä n.3h. rokotukset ok.
 
"poks"
No minkähän takia koira on myynnissä, nuokin syyt vaikuttavat. Onko koulutettu? Terve? Onko lonkkia tms. mitä kyseiseltä rodulta yleensä tutkitaan niin tutkittu? Riippuu pitkälti. Ei kukaan noin paljon maksa jos koira on ns. ongelma koira, koulutuksessa on puutteita tai koulutusta ei ole. :) Riippuu paljon muustakin kun rodusta ja iästä tuo hinta :)
 
Riippuu hyvin pitkälle että onko koiralla rekisteröintipaperit vai ei?

En maksaisi noin paljon aikuisesta koirasta, kun samalla rahalla saa pennun, jonka saa sitten itse koulia perheen tavoille. Pahimmassa tapauksessa tuo on jo "valmiiksi pilattu" jonkun muun toimesta.

Eri asia jos koiralla on jotain meriittejä hankittuna (aloiteltu harrastustoimintaa/kilpailtu/tmv), mutta jos ihan peruskotisessenä ollut, niin aika suolaiselta hinnalta kuulostaa.
 
"alma"
Ei kukaan maksa noin paljoa aikuisesta koirasta, ellei se ole joku huippujalostusyksilö.
Aikuisia koiriahan annetaan lähes ilmaiseksi, useimmille on kitenin tärkeintä löytää hyvä koti lemmikilleen, jos siitä joutuu luopumaan.
 
"nainen"
[QUOTE="poks";25587229]No minkähän takia koira on myynnissä, nuokin syyt vaikuttavat. Onko koulutettu? Terve? Onko lonkkia tms. mitä kyseiseltä rodulta yleensä tutkitaan niin tutkittu? Riippuu pitkälti. Ei kukaan noin paljon maksa jos koira on ns. ongelma koira, koulutuksessa on puutteita tai koulutusta ei ole. :) Riippuu paljon muustakin kun rodusta ja iästä tuo hinta :)[/QUOTE]

Epäilys että vauva allerginen kun nenä vuotaa ja rohisee (jo kauan),että ei koirassaa mitään vikaa. peruskäskyt on opetettu. hihnass ei osaa kulkea (pidetty vain vapaana).
 

Yhteistyössä