Koiran juoksusta...

  • Viestiketjun aloittaja -vierailija
  • Ensimmäinen viesti
-vierailija
Onko normaalia että meidän nartulla turvonneet ja vähän niinkuin mustelmilla nännit? juoksu alkaa olemaan kohta lopuillaan. Ensimmäinen juoksu pennulla nyt ja meidän eka koira. verta ei enää tule. Kiitos jos joku vastaa :)
 
Luulisin että on. Koiralla tapahtuu samat hormonaaliset muutokset juoksun jälkeen aina, oli se sitten tiineenä tai ei. Valeraskaus on koiralle ihan normaalitila juoksun jälkeen. Joskus se vaan ilmenee niin voimakkaana että vaatii hoitoa.
 
-vierailija
[QUOTE="Vieras";24244203]Valeraskaus tulee koiralle pari kuukautta juoksujen jälkeen eli siitä ei koirasi oireet johdu.[/QUOTE]

Eli nännien turpoaminen ei kuulu juoksuu? n.3vkoa siitä kun verta alkoi tulemaan ja sitä tuli n.1,5vkoa mutta vieläkin alapää koiralla turvonnut eli juoksu (kai) vielä menossa?
 
"Vieras"
En tiedä kuuluuko se juoksuihin, en oo huomannut tuolla ainakaan sellasta :) Tuolla meidän koiralla ainaskin on tosi kauan alapää sellanen turvonneen näkönen. Meillä on paljon kokemusta valeraskaudesta ja sillonhan koira tuottaa maitoa eli nisät on turvonneet mutta se on tosiaan vasta pari kuukautta juoksuista.
 

Yhteistyössä