Koita tajuta, että lakkoillaan Kokoomuksen leikkausten takia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eli olet vastaan demokratiaa? Tyypillistä vassu puhetta
Sehän on juurikin demokratian vastaista, että valehtelemalla saadaan aikaan enemmistön diktatuuri ja runnotaan sitten omaa politiikkaan läpi. Se on Venäjän ja Unkarin tapa toimia. Demokratiassa hallinnolla on vastuu äänestäjilleen myös vaalien välillä eikä enemmistö tarkoita sitä ettei vähemmistöllä olisi sananvaltaa. Harjoitetun politiikan tulee olla kompromissi, jossa otetaan huomioon kaikki näkökohdat.
 
vierailija
"..erlin muistuttaa, että Suomessa on viimeisen viiden vuoden aikana tehty voimakasta tutkimusta selluloosan ja sen tuotannon sivuvirtojen jatkokäyttömahdollisuuksista ja teknistä osaamista löytyy hyvin.

- Suomesta kyllä löytyy alan syvää ja laajaa osaamista tällä hetkellä, ja laajan yhteistyön takia se tieto ei ole enää sillä tavalla sirpaloitunutta kuin se aikaisemmin oli eli yliopistot ja tutkimusinstituutit ovat yhdessä tehneet merkittävästi töitä, sanoo Harlin"
Just😵
 
vierailija
Mulla taitaa olla jotenkin niin kitkainen ja pehmee tuo talvikengän pohja, että eivät ole liukkaat. Melko normaalisti voi kävellä. Moni muu voisi harkita samanlaisia. Kädet viuhuvat hurjasti sivuilla ja kävelevät kuin olis tavarat pöksyssä.🫣

Maksalaatikko syödään ehdottomasti rusinoiden kera!👍
Ei maksalaatikkoa kun eivät kertoneet et riisissä on arseenia
 
vierailija
Miksi kävisin marketeissa?
Turha kulutus on karhunpalvelu luonnolle. Tietenkin yrittäjät toivovat tuottamilleen tavaroille ostajia ja hyvää katetta. Järkevällä taloudenpidolla ostokset pysyvät minimissä ja säästyneet rahat voi sijoittaa kasvamaan korkoa. Kaapit ovat kotona järjestyksessä eikä turhat tavarat kerää pölyä. On ihanaa tepastella vasta remontoidussa isossa supermarketissa ja lähteä kotiin alle viiden euron ostoksin.
Ehkä joskus tekin tällä palstalla vouhkaajat pääsette tälle henkiselle tasolle.
 

Yhteistyössä