Kokemuksia ähtärin eläinpuistosta

  • Viestiketjun aloittaja matkaa suunnitteleva
  • Ensimmäinen viesti
matkaa suunnitteleva
Millaisia kokemuksia teillä on ähtärin eläinpuistosta ja mitä muuta normaali lippu sisältää kuin eläimien katselua?
Positiiviset ja negatiiviset kokemukset, kiitos :)
 
joo
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
eikös siellä ole joku lasten leikkipaikkakin? onko sinne eriliput?
Siinä vieressä on joo joku muukin paikka, johon eri liput. Eläintarhan alueella ei mielestäni ole oikein muuta kuin niitä eläimiä, mutta kivaa meillä on siellä aina ollut.
 
näin
käytiin jo tänä kesänä ja oli vielä edullisemmat liput ja siellä aluella oli matkamuistomyymälän yhteydessä peuhupaikka, jossa sisätiloissa pomppulinna, pleikkareita jne. Ulkona heti lipunmyynnin edessä (sisäpuolella) kiipeilytelineet ja liukumäet.
 
Ulla
Me otettiin perheen kanssa hotelliyö Mesikämmenestä, joka sisälsi kylpyläliput, yöpymisen, aamupalan ja liput puistoon. Oli jotain 150,00 / koko porukalta. Meille se oli myös pieni loma ( yksityisyrittäjä eikä nuita lomia oikein ole...) Puisto aukesi kymmeneltä, eläimiä syötettiin juuri, ja monessa paikassa oli hoitaja kertomassa lisää tavoista ja elämästä. Oli tosi kivaa, eikä ollut liian kuuma päivä.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja v:
Onko sinne mitään perhelippua vai joutuuko jokaisesta perheen jäsenestä tosiaan maksamaan tuo n.15e??
Tämä minuakin kiinnostais. Keväällä jo mietin et voisin kesällä käydä lasten kanssa päivän reissun tuolla. Mutta tulee n 100 e yhteensä joten taitaa jäädä väliin. Ois vaan lapsille ollu jotain loma ohjelmaa kun mies töissä.
Jos ei sitten saa jotain ryhmä/perhe alennusta.
 
Me käytiin poikien (4,5v ja 3v) kanssa toukokuun alussa päivän retki Ähtärissä. Kun kysyin kotimatkalla, et mikä oli mukavin eläin, niin pojat vastas, et traktori, jotka vei eläimille ruokaa. Sama juttu oli nyt toissa viikolla, kun mummi vei 4,5v:n käymään Korkeasaaressa. Parasta olivat kaivuri, joka teki kunnostus töitä ja traktori joka vei ruokaa.
Ähtärissä ei silloin toukokuun alussa ollut muuta, kuin ne eläimet ja portin pielessä kiipeilyteline (jossa menikin tunti). Alueella on grillauspaikka ja kioski. Lisätietoja löytyy Ähtärin kotisivuilta. Siellä on myös hinnasto. ;)
 

Yhteistyössä