Kokemuksia EMMALJUNGA TWIN CITY CROSS tuplarattaista?

Mielellään lukisin kokemuksianne Emmalungan Twin City Cros tuplarattaista? Ikäeroa sisaruksille tulossa 1v10kk, oliskohan noissa riittävän tilava istuinosa että esikoinen mahtuisi niissä matkustamaan (myös makuuasennossa) vielä yli parivuotiaanakin?

Tässä vielä linkki Lastentarvikkeen sivulle missä lisätietoa ko. rattaista:

http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=797& valikoimaid=1

Suositelkaa myös muita vastaavia rattaita, joissa suurinpiirtein samat ominaisuudet kuin noissa Emmaljungissa.

Kiitos jo etukäteen :flower:
 
Tutulla oli nuo emmaljungat. Vaihtoivat ehti pois ensimmäisien käyttökertojen jälkeen. Syy on tässä: Heillä oli kaksi pienä lasta kyydissä ja emmaljungat meni kasaa. Siis se runko meni läjää. Ei ollut muutenkaan tyytyväisiä rattaisiin. Mitä olen työnnellyt emmaljungan kaksostenvaunuja, nii en kyllä itsekkään ostaisi nuita rattaita. Joissakin kuomu mennyt riki, jarru ei toimi, kankaat menny rikki... Samanlaisia rattaita on esim briolla ja oralla.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tumpe:
Heillä oli kaksi pienä lasta kyydissä ja emmaljungat meni kasaa. Siis se runko meni läjää.
Huh, kuulostaapa hurjalta :eek: En ole kyllä vastaavaa aiemmin kuullut Emmaljungan vaunuista tai rattaista. Olikohan varmasti oikein kasattu?

Meillä on Emmaljungan Duo Edge yhdistelmät olleet melkein 1,5 vuotta päivittäisessä käytössä ja niiden kanssa ei ole ollut mitään ongelmia rungon, kuomun, kankaiden tai minkään muunkaan kanssa. Siksi ollaan harkittu myös tuplarattaiksi samaa merkkiä.
Ne yhdistelmät on olleet niin helpot ja kevyet työntää, ainoa "huolto" mitä on tarvinnut tehdä on muutaman kerran ilman lisääminen renkaisiin.

Tuo leveys ei haittaa, ymmärrettävästi rattaat on leveät jos istuinosatkin on tilavat. Meillä nimittäin tarvittais sellaiset rattaat jotka kulkee sekä lumessa, hiekassa että asfaltilla hyvin ja ovat tilavat.

Kertokaahan muutkin vielä kokemuksia :)
 
Meillä oli kyseiset vaunut käytössä reilun vuoden (lapsilla ikäeroa vajaa 1,5v ja toimivat loistavasti. Pääsi säällä kuin säällä eteenpäin. Toki se on totta että kapeampiakin malleja löytyy mutta kyllä noillakin mahtui kaupassa menemään. Ja olivat vakaat.

Jos vielä tarvisimme kaksostenvaunuja niin nuo hankkisin ehdottomasti uudelleen.
 
Suosittelen.Meillä on testattu teutonian team alu s4,phil & teds ja nyt nuo kyseiset ovat käytössä.Teutoniat oli kätevät kaupoilla kääntyvien etupyöriensä takia mutta lumihangessa jokseenkin raskaat.Myös teutonioiden leveys oli ärsyttävä.Phil & tedsit ovat taivaanlahja pari ekaa vauva kuukautta ja taas kun nuorempi on n.vuoden.Ne välikuukaudet on meille olleet hankalia,kun vauva osasta ei näe mitään ja vielä ei oikein voi istuakaan.Emmaljungat on meillä nyt käytössä ja ovat kevyemmät teutonioihin verrattuna ja kapeemmat.Myöskin meidän 2v. mahtuu hyvin istumaan kuomun alle ja köllöttämäänkin.Suosittelen siis ehdottomasti.
 

Yhteistyössä