Kokemuksia harkkahousuista...

Haluaisin kuulla käyttäjien kokemuksia harkkahousuista. Miten toimii, ovatko hintansa veroiset? Meillä käytetty kerttisvaippoja ja niitä ei voi pitää "varana". Tyttö pissaa kaikki pisut vaippaan jos sen laittaa eikä yritäkään vessaan...
 
Meillä ne oli ihan ehdottomat, kun jätettiin yövaippa pois. Vaikka vahinkoja todella vähän sattui, mutta ne vähätkin vahingot pysyi siellä housussa, eikä kastunu lakanat, joten selvittiin tosi vähällä "siivoamisella". Ja alkuun kun vaippa jätettiin pois, niin käytettiin näitä housuja myös esim. kauppareissuilla ym.. kun neiti ei vielä kunnolla osannut pidättää eikä osannut sanoa riittävän ajoissa jos oli hätä, niin se oli hyvä olla varalla, tiesi itse ettei kaikki housut ainakaan kastu, jos tulee pissa! =)
 
Tillinäiti
Meillä tyttö 1,5v ja potalla käy ahkerasti mutta täytyy vielä vaipat tai harkkahousut olla. Meillä kahdet harkkahousut, toiset Bumpy-merkkiset ja ne ovat hyvän malliset, eivät kiristä ja niissä on resorit. Toiset ovat Popolino-merkkiset ja niitä en mielelläni tytölle laita, niissä ei ole resoria vaan tosi tiukka kuminauha, niistä jää aina jäljet reisiin vaikka tyttö on tosi hoikka ja harkkahousut ovat oikeaa kokoa. Muutenkin Popolinot ovat jotenkin muovisemman tuntuiset, en tykkää.
 

Yhteistyössä