Kokemuksia MEANDI vaatteista?

  • Viestiketjun aloittaja fdsa
  • Ensimmäinen viesti
"mävaan"
Jep, on kans kokemusta ja on oikein ihanat vaateet.. lapsetkin tykkää, siksi kai niitä ostetaan..
JA kerrrankin näin, ettei tarvi juoksennella kaupoissa, tule esittelijä kotiin ja porukkaa täällä sovittaa...jos siis löytyy kokoja... ei aina!!
Frotee ja plyyssivaatteet kaikkein ihanimmat, näistä jotenkin voin maksaa sen hinnan, ku kestää kuit. pidemäpään, ku joku ohkanen trikoovaate...
Pikkasen printeissa ollut ongelmia ja jostakin haalistunut väri.. mutta kun niitä yksistään ei käytetä.. on siis paljon samankokoista vaatetta käytössä, eivät pahemmin kerkiää mennää miksikään.-.. kun ei koko aika niitä olla pesemässä... ku kasvetaan ulos!
Vauvavaatteet on ihanimmat!!!
retro frotee söpöläisä....
 
En todellakaan tyytyväinen! Värit haalistuivat, vaikka pesin ohjeiden mukaan. Ihan perperistä, jos käyttövaatteiksi on moiset ajatellut. Muutamat ihanuudet ovat kestäneet kaksostekin käytössä. Sydän takapuolessa olevat lappuhousut ovat meidän suosikit!

Sanoisin, et henkka maukka on ollut meillä enemmän käytössä ja kestäneet myös paremmin!
 
Viimeksi muokattu:
Ihania! Kirpasee kyllä toi hinta mut suurin osa vaatteista kestää tosi hyvin, parista paidasta mitkä ei ole ollut läpivärjätyt on värit haalistuneet. Tytöillä käytän kyllä paljon hm-vaatteita, tänä kesänäkin ostin tosi halvalla jotain capreja ja kesti tän kesän. Koululaiselle (poika) en hm:ltä enää ole kivoja vaatteita löytänyt.
 

Yhteistyössä