Kokemuksia PRIORIN-valmisteesta kaipaan!

  • Viestiketjun aloittaja ohuthiuksinen
  • Ensimmäinen viesti
ohuthiuksinen
Onko kukaan kokeillut ja onko sillä ollut vaikutusta hiusten laatuun tai kasvuun? Itselläni on hyvin ohuet, hennot hiukset, jotka vieläovat harventuneet päälaelta :(
 
"vieras"
Aion juuri aloittaa kans kokeilemaan. Parturini ei osannut sanoa, kun ei ole kokemusta, mutta sisko joka parturi entiseltä ammatilta ite käyttää ja sanoo, että ois hyvää.
 
"vieras"
Mä syön aina välillä sellaisen kuukauden tehokuurin, kolme kapselia päivässä (2 aamulla ja 1 illalla). Mun kampaaja suositteli sitä alun perin, kun multa lähti aika paljon hiuksia esim. harjatessa, vissiin stressin takia. Tuo kyllä tehosi tosi hyvin, tukassa on upea kiilto, on kasvanut nopeammin ja on tullut sellaista pientä haituvaa lisää hiusrajaankin. Ja hiuksia irtoaa paljon vähemmän. Mulla on kyllä luonnostaan keskivertoa paksumpi tukka, joten siitä en osaa sanoa, voiko ohutta tukkaa saada niillä paksummaksi.

Kovin pieni annostus ainakaan alkuun ei kannata, jos haluaa nähdä tuloksiakin.
 
"Sirkkeli"
Minkäs hintaista tämä valmiste on? Minun pitää ruveta keksimään jotain hiusteni hyvinvoinnin edistämiseksi. Marevanin takia on lähtenyt hiuksia melko lailla.
 
roskaa
No rahat meni. Hiuksiin ei vaikuttanut mitään ja kokeilin takuulla riittävän kauan. Kuka oikeasti uskoo että kolme tippaa vehnänalkioöljyä, hirssiuutetta ja pantoteenihappoa päivässä kasvattaa hiukset? :D

Kampaajat tuntuu suosittelevan tuotetta, joten tulee mieleen et mikä kytky niillä on tuohon firmaan? Kaikki kertoo kuulleensa hyvistä tuloksista :D tutun tutun tutulta. Mä taas en ole kuullut mistään tuloksista ihmisiltä jotka ovat käyttäneet.
Se mikä todella vaikuttaa on Priorin shampoo. Sillä nimittäin lähtee loputkin hiukset päästä.

Ota lusikallinen kalanmaksaöljyä päivässä niin toimii takuulla paremmin.
 
"Tiina"
Itse olen syönyt Priorin kapseleita n.4 kk, ja shampoon tajusin ostaa vasta pari viikkoa sitten. Kapseleiden hyötyä en ole huomanut, toki 4kk on lyhyt aika niiden vaikutusta nähdäkään. Shampoo on aivan loistotuote! Se saa hiukset todella paksun tuntuisiksi ja hiustenlähtö loppui kuin seinään, kun aloin shampoota käyttämään. Priorinin lisäksi syön monivitamiinia, e-epaa ja biotiinia. Ongelmanani oli todella runsas hiustenlähtö sekä hiustenkasvun lähes totaalinen pysähtyminen päälaen hiuksissa.
 
kananmuna
1 Priorin-kapseli sisältää:

140 mg hirssiuutetta, 271 mg vehnänalkioöljyä, 9 mg pantoteenihappoa, 2 mg L-kystiiniä.

Muut aineosat: Keltainen mehiläisvaha, lesitiini (emulgaattori), kevyt magnesiumoksidi (stabiloija), liivate.

Kosteuttavat aineosat: Glyseroli 85 % ja kiteytymätön sorbitoli 70 %. Makuaineet: Vanilliini ja p-metoksiasetofenoni.

Väriaineet: Titaanidioksidi (E171) sekä ruskea, punainen ja keltainen rautaoksidi (E172).
Laktoositon

Priorinin sisältämä vehnänalkioöljy sisältää hyvin pieniä määriä gluteenia eli tuotetta ei suositella keliaakikoille.


Hirssi on paitsi yksi vanhimmista viljakasveista, myös yksi kaikkein kivennäisainepitoisimmista viljalajikkeista.


Vehnänalkioöljy on arvokas öljy, jota valmistetaan vehnän (Triticum vulgare) alkioista. Se sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, joilla on tärkeä merkitys soluaineenvaihdunnassa ja solukalvojen rakenneosina etenkin vilkkaasti jakautuvissa kudoksissa, esimerkiksi hiusjuurien alueella.


Pantoteenihappo on välttämätön B-vitamiini, jolla on keskeinen osuus aktiivisesti jakautuvien kudosten, kuten hiusjuurien aineenvaihdunnassa. Sillä on tärkeä merkitys myös elimistön luonnollisissa uudistumisprosesseissa. Pantoteenihappo eli B5-vitamiini vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan, ihon toimintaan ja steroidihormonien muodostumiseen. Pantoteenihappoa on lähes kaikissa ruoka-aineissa.


L-kystiini
Kystiini on aminohappo, joka on erityisen tärkeä hiusten terveydelle. Se on hiusten luonnollinen aineosa, joka vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden joustavuutta.




Syö vaikka 1:n kananmunan päivässä, niin saa hemmetin paljon halvemmalla vaikka mitä ravinteita hiuksille ja koko kropalle.

Kananmuna sisältää runsaasti vitamiineja ja proteiineja. Valkuaisosa sisältää korkealaatuisia proteiineja ja keltuainen sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, erityisesti B12-vitamiinia, joka on tarpeen elimistön rasvojen ja sokerien aineenvaihdunnassa.


Kuukauden priorin maksaa lähes 40€.

Sillä saa monta kiloa hirssiä ja kananmunia.

Ja samalla koko kroppa kiittää.

Eli ihan hyväuskosten huiputusta koko pilleri.

Ravinnon lisäksi lääkkeillä, kokonaisravinnolla ja sairauksilla on merkitystä hiusten hyvinvointiin.

Joissakin lääkkeissä on sivuvaikutuksena hiustenlähtöä.

Luonnollinen (imeytyy normaalisti) B-vitamiinivalmiste, joka maksaa 6€ Citymarketissa.
Tri Müllerin Oluthiivatabletti
 
kananmuna
Kananmuna on yksi maailman täydellisimmistä ruuista. Yksi muna sisältää kuusi grammaa proteiinia ja kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Siinä on kaikkia rasvaliukoisia vitamiineja, montaa eri kivennäisainetta sekä folaattia, joita me suomalaiset saamme ruokavaliostamme aivan liian vähän.

Keltuaisessa on antioksidantteja erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia, jotka ehkäisevät merkittävällä tavalla silmänpohjan rappeumaa. Munassa on koliinia, joka osallistuu aivojen, hermoston sekä verenkiertoelimistön toimintojen säätelyyn, sekä valkuaisaineosia, jotka laskevat verenpainetta ja suojelevat virustaudeilta. Suojaravinteet imeytyvät kananmunasta noin puolet tehokkaammin kuin kasviksista.

Ja kuitenkin me suomalaiset syömme munia vain noin kymmenen kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee kolme munaa viikossa. Tähän on laskettu mukaan myös kaikki munat, jotka käytetään ruoanlaittoon: lettutaikinoihin, marenkeihin, pullien voiteluun ja majoneesikastikkeisiin. Miksi ihmeessä niin vähän?

Kolesterolin takiapa tietenkin.

Kauhea kolesterolipommi?

Kananmunat synnyttävät vahvoja mielikuvia kolesterolisodan tuoksinasta. 1980-luvulla asiantuntijat kehottivat välttämään munia. Markettien munahyllyillä törmää edelleen ihmisiin, jotka empivät ostaa munia, ”kun niissä on sitä kolesterolia!”

On totta, että munissa on kolesterolia. Se ei kuitenkaan päädy sellaisenaan verenkiertoon ja suonien tukkeeksi, sillä maksa säätelee veren kolesterolipitoisuutta. Jos ruoka sisältää vähän kolesterolia, maksa tuottaa sitä elimistön tarpeiksi. Vastaavasti, jos kolesterolia on paljon, maksa vähentää omaa tuotantoaan.

Munia syödään usein epäterveellisissä yhteyksissä: pyttipannun päällä, hampurilaisen välissä tai pekonin ja vaalean leivän kanssa. Mutta jos munat yhdistää aterioihin, jotka sisältävät paljon kasviksia, veren rasva-arvot pysyvät todennäköisesti tasapainossa. Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että munien syöminen lisäisi sydäntautiriskiä. Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa ei löydetty 14 vuoden seurannan aikana lainkaan eroa sellaisten henkilöiden välillä, jotka söivät yhden munan viikossa tai vaihtoehtoisesti useamman kuin yhden munan päivässä.

Osa parempaa ruokavaliota

Ruokavaliossa ratkaisee aina kokonaisuus.

Ehkäpä innostut tekemään kasvispitoisia munakkaita tai ruokaisia salaatteja, joissa on keitettyä kananmunaa.

Laihduttajan paras kaveri

Munat voivat auttaa myös painonhallinnassa. Yksi kananmuna sisältää vain noin 80 kilokaloria ja hieman yli viisi grammaa rasvaa, ja siitäkin valtaosa on hyvälaatuista.

Eräässä tutkimuksessa, jossa tutkittavat söivät kananmunaa sisältävän aamiaisen, ylipainoiset laihduttajat pudottivat 65 prosenttia enemmän painoa kuin saman verran hiilihydraatteja syöneet vertailuryhmäläiset. Munalla päivänsä aloittaneet söivät lounaalla keskimäärin 112 kilokaloria vähemmän ja vuorokauden aikana huikeat 400 kaloria vähemmän kuin vertailuryhmä. Tiedetään, että kananmuna saa elimistön tuottamaan runsaasti hormonia, joka hillitsee ruokahalua ja syömistä.

Munia syövillä ihmisillä on todettu olevan parempi ruokavalio. Koska muna ylläpitää kylläisyyttä, ruokavalio pysyy paremmin tasapainossa koko päivän.
 
humpuukia
2 Priorin Extra-kapselia sisältää:

420 mg hirssiuutetta, 30 mg pantoteenihappoa, 6 mg L-kystiiniä, 200µg biotiinia.

Kantoaine: vehnänalkioöljy, hirssiuute
Hyytelöimisaine: gelatiini

Hirssi on paitsi yksi vanhimmista viljakasveista, myös yksi kaikkein kivennäisainepitoisimmista viljalajikkeista.

Pantoteenihappo (B5-vitamiini): Ihmisillä ei ole tavattu pantoteenihapon puutosoireita tai -sairauksia. Kokeellisesti aiheutetuissa tiloissa puutosoireet näkyvät käsien ja jalkojen puutumisena, väsymyksenä, pahoinvointina, lihaskouristuksina, unihäiriöinä jne. Pantoteenihappoa on lähes kaikissa ruoka-aineissa.

L-kystiini: Kystiini on aminohappo, joka on erityisen tärkeä hiusten terveydelle. Se on hiusten luonnollinen aineosa, joka vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden joustavuutta.

Biotiini eli H- tai B7-vitamiini on rikkiä sisältävä, optisesti aktiivinen orgaaninen happo, jonka biologisesti aktiivinen muoto on D-isomeeri. Se osallistuu hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihduntaan eli metaboliaan. Biotiinia syntetisoituu myös suolistossa mikro-organismien toiminnan seurauksena. Ruoka-aineissa biotiinin lähteitä ovat muun muassa hiiva, soijajauho, viljatuotteet, maksa, munuainen ja munan keltuainen. Puutostilojen oireita ovat hiusten kiillottomuus ja kynsien hauraus. Myös talin eritys voi lisääntyä. Suoliston oma bakteeristo tuottaa osan elimistön tarvitsemasta biotiinista.

Biotiinia myydään erikseen apteekissa, joka on lemmikeille tarkoitettua, mutta soveltuu myös ihmiselle. Annos on suuri, joten purkki kestää vuoden.

Syö vaikka 1:n kananmunan päivässä, niin saa hemmetin paljon halvemmalla vaikka mitä ravinteita hiuksille ja koko elimistölle.

Luonnollinen (imeytyy normaalisti) B-vitamiinivalmiste, joka maksaa 6€ Citymarketissa.
Tri Müllerin Oluthiivatabletti


Kuukauden Priorin Extra-kapselit (2 kapselia päivässä) maksaa n. 40€.

Sillä saa monta kiloa hirssiä ja kananmunia.

Ja samalla koko kroppa kiittää.

Eli ihan hyväuskosten huiputusta koko pilleri.

Kokonaisravinnon lisäksi lääkkeillä ja sairauksilla (joissakin lääkkeissä on sivuvaikutuksena hiustenlähtöä) on merkitystä hiusten hyvinvointiin.
 
riitta kekkonen
Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen pahaihottuma ja Nivalan kieltää alkuun ei ole ollut haittavaikutuksia. Yksi käynti lääkärissä ei riitä. Vielä en tiedä miten vakava asia tästä itselle tulee. Hieusjuuri. Siis päänahan allerginen reaktio.
 

Yhteistyössä