Koliikkiako?

Meidän vasta 4 kk täyttänyt ukkeli huutaa suoraa kurkkua tunnin illassa ja sitten rauhoittuu. Tätä on kestänyt nyt pari viikkoa
Voisiko se olla koliikkia?
Päivällä ei huuda ollenkaan sillain miten illalla tai yöllä. Joskus päästään vasta kolmen aikaa nukkuu ja herätys kaikilla aikasin aamulla.
Voiko tosiaan 4kuukautisella tulla koliikki? :'(
 
En oikein jaksa uskoa, että olisi koliikista kyse. Mielestäni koliikki on aika romukoppadiagnoosi muutenkin....Käsittääkseni koliikkia esiintyy pienillä vauvoilla ja se helpottaa yleensä 3 kk mennessä. Suosittelen lapsen viemistä lääkäriin!
 
Olisiko yliväsymystä? 4kk ikäiselle voisi hellävaraisesti ryhtyä luomaan jotain päivärytmiä, kulostaa aika hurjalta tuo nukkumaanmenoaika. Meidän poika huusi myös 2-3kk ikäisenä tunnin joka ilta, loppui sitten yhtä seinään kuin oli alkanutkin, ei ollut mitän sen kummempaa vikaa...
 
ukko syö hyvin jo kiinteätäkin ruokaa ja paljon maitoa. Uloste on ihan normaalia.
Siksi ajattelin heti koliikkia ku ukko menee konttaus asentoon ku on masullan. Päivärytmi on aikalailla sama joka päivä, tietenkin yllätys menot sotkevat hieman.
Ensi viikolla on neuvola niin pitää sieltä kysyä tästä ja aikasemmin jos ei rauhoitu.
 
Koliikkia tuskin on tuon ikäisellä. Kuulostaisi että masu on kipeänä, jos menee masullaan ollessaan konttausasentoon ja itkee samalla. Meillä poika masullaan ollessaan nosti peppua ylös ja itki. Teki sitä myös lääkärillä (allergologi) ja hän sanoi, että tuollainen vatsanaristelu on merkki että vatsa on kipeä. Teillä on kiinteiden syönti todennäköisesti vasta alkanut, joten olisiko teillä joku/jotkut kiinteät aiheuttanut vatsanväänteitä?
 

Yhteistyössä