Kolmannen odottajia?

Heissan,

täällä huhuillaan kolmannen lapsen odottajia :) Tuolla vauvahaave-puolella jännäilin samaisessa ketjussa, josko saisin tähän pinoon teidät muutkin plussanneet. Rv4+ näillä näkymin menossa, ennestään tytöt 4/05 ja 11/06.
 
Täällä kanssa odotetaan kolmatta, ennestään kans 2 tyttöä, 12/00 ja 12/01. Ja poika on kovasti kanssa toiveissa, ainakin miehellä ja tytöillä vaikka se on loppujen lopuks ihan sama kumpi sieltä tulee. Poikaunia oon kovasti nähny, mut en kyl usko mihinkään enneuniin =) .

Nyt menossa jo rv 17+5 ja 31.10 on rakenneultra jolloin toivottavasti sais tietää kumpi tulee... Oon kyllä menossa ens perjantaina äitiyspolille ja sielläki ultrataan mut en usko et ne siellä mitään kertoo...

-Ninni ja Kirppu 17+5-
 
Täälläkin perhe muuttumassa suurperheeksi kolmannen lapsen myötä. Sisarukset syntyneet -00 tyttö ja -03 poika. Poika tulossa ultran mukaan, la tammikuussa. Haikeissa odotustunnelmissa olen, koska tämä on luultavasti viimeinen raskauteni. Tietysti myös mietityttää jaksaminen kolmen lapsen kanssa, kun yöt pojan kanssa ovat vieläkin vaihtelevan katkonaisia. Kovasti toivon, että uusi tulokas olisi hyvä nukkumaan! :)
 
täällä kanssa kolmannen odottaja, huomenna tulee tasan rv 12 täyteen eli huhtikuussa pitäisi syntyä.
ennestään löytyy 2 poikaa 03/03 ja 12/04 syntyneet.
tyttöunia kovasti nähnyt mutta aivan sama kumpi tulee, omalla tavalla poika olisi todella villi jo pelkkänä ajatuksena noitten 2 jatkeeksi :D
 
Täällä yks yllärikolmosen odottaja :wave:
Toukan pitäisi syntyä 6.4. elikäs viikkoja on nyt vissiin 14+6
Rakenneultra on 19.11 jolloin toivon mukaan selviää kumpi sieltä olis tulossa kahden tytön jatkoksi.
Meiän neitokaiset on syntyneet 07/02 ja 07/04.
 
Hei! :flower: meillä ennestään 2tyttöä :heart: 12/03 ja 1/06 ja kolmannen laskettu on 2.4.2008 eli nyt rv.15+3 meille on ihan sama kumpi tulee.poikaa olen aluksi aavistellut mutta nyt en ole enään ihan varma.ois kiva saada ultrassa tietää kumpi tulee.sais miettiä nimeä ja jos poika tulossa niin saan ostella paljon ihania vauvanvaatteita... on nimittäin kahdelle prinsessalle tullut osteltua kaapit täyteen tyttöjen vaatteita.mut vaikka tulis kolmas tyttö niin sorrun varmasti kaupassa ostaan jotain uutta ihanaa hänellekkin vaik tyttöjen vaatteita on enempi ku tarpeeksi =)
 
Vaikka oma raskaus onkin tosi alussa, ollaan jo miehen kanssa juteltu että olisi jännä saada poika tyttöjen jälkeen :) Saisi vähän tutustua poikien maailmaan, ostella poikien vaatteita yms. Itselläni kun on kolme pikkusiskoa eikä yhtään veljeä, on jäänyt tuo "vaihe" välistä :) Vaikka luonnollisesti on sama kumpi tulee.

Kunhan tässä viikot menisi nopeasti, ei ole mukava olla epätietoinen onko masussa kaikki ok. Meillä päin alkuraskauden ultra tehdään viikoilla 10-12 muistaakseni. Onhan tuonne vielä aikaa :snotty:
 
Ihanaa,ootte perustanu oman pinon tänne.Hienoa.Mie en noista viikoista tiiä epäsäännöllisen kierron takia.Et gyne aikaa varailen ens viikosta et saan tiedon lasketusta ajasta.
Ennestään -05 ja -07 syntyneet lapset.
 
hellou.
Täälläkin kolmonen "valmisteilla".La tuolla tammikuun lopulla. Aijemmat ovat poika 12/98 ja tyttö 12/01. Katselin ,että meillä taitaa olla suurin ikäero esikoisen ja kolmannen välillä. Kauhea kuume oli kyllä jo monta vuotta mutta miehen piti sulatella aikansa ajatusta.onneksi viimein kuumeili hänkin.
 
Täälläkin on yksi kolmosen odottaja, la olis vasta ens vuoden kesäkuussa elikkä ihan alkumetreillä ollaan rv 5+5. Meillä on ennestään -03 ja -05 syntyneet pojat joten nyt tuleekin vähän pitempi ikäero keskimmäisen ja kuopuksen välille.
 

Yhteistyössä