Kolmas tai useampi synnytys, milloin alkoi ja millainen oli?

  • Viestiketjun aloittaja katrinainen harmaana
  • Ensimmäinen viesti
katrinainen harmaana
Odotan kolmatta lasta rv 36+0 ja edelliset ovat syntyneet rv 37+3 ja ja rv 38. Synnytykset ovat olleet nopeita 3,5 tuntia ja 1t15 min ja alkaneet vedenmenolla. Nyt sitten pohdinkin, että meneekö yli tällä kertaa ja alkaako supistuksilla :). Millaisia teidän kolmannet tai useammat synnytykset ovat olleet?
 
Vvvh
Mun lapset on syntynyt 37+6, 39+4, 40+0, 39+0 ja 39+4 (tässä järjestyksessä). Kaksi ensimmäistä alkoi vesien menolla ja loput supistuksilla. Muuten synnytys lyheni joka synnytyksessä, mutta viimeinen oli kestoltaan kuin ensimmäinen.
 
"Äitituuli"
Kysymykseesi vastaus, kaikki kolme viikon sisällä laskeusta ajasta. Vika oli tosi nopea, ehdin olla salissa reilun tunnin. Älä siis muni kotona vaikka Helsingissä tuntuu olevan joku synti mennä ajoissa paikalle.
Mutta jälkisuppareista alusin kirjoittaa! Ne oli ihan järkyt nyt kolmannen jälkeen. Hyvä ettei siihen tyssännyt imetys kaduin katkerasti että kotiuduin synnytystä seuranneena päivänä: kotona ei saa kunnon kipulääkkeitä. Osta ainakin pamo-jotakin kaapin täydeltä!
 

Yhteistyössä