kolmi vai nelipyöräiset tuplat?

  • Viestiketjun aloittaja tuplat harkinnassa
  • Ensimmäinen viesti
ap
niin ja sellanen tuli mieleen että kuinka hyvin tupliin saa varusteita? siis esim. jos ostaa käytetyt ja niissä ei ole jalkapeitettä niin saako jotain ns. yleismallia vauvatarvikkeesta joka käy vanhempiinkin rattaisiin?
 
googleheimen
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Sanle:
Me ostettiin kans Emmaljungan twin Cangaroot sisaruksille, vaikka vielä ei oo käyttökokemuksia, kun vauva syntyy vasta talvella. Mut mitä noita testailin niin ite oon sitä mieltä että nelipyöräiset kääntyvillä etupyörillä ja suht isoilla sellaisilla ois parhaat. Testasin liikkeessä Emman kolmipyöräisiä ja ne kyllä kippaa helposti nurin jos paino tulee pelkästään etupyörälle (esim. katukiveykseltä alas tultaessa.) Nelipyöräiset on tukevammat. Meilläkin mietittiin sisarlautaa Emmaljungan yksöisvaunuihin mutta noi on jo yksistään niin painavat että en halua lisäpainoa enää esikoisen muodossa niihin. Nuo tuplat on yksöisrattaita kevyemmät ja etupyörien ansiosta kääntyvät todella kevyesti. Noita ceroxin 360' vaunujakin mietin mutta myyjä oli sitä mieltä että ei ne tänne Pohjois-Suomen oloihin oikein sovellu noin pienien etupyörien vuoksi. Tiedä sitten mikä on totuus. Mut liekkö tuo Twin cangaroo kokonaan poistumassa valikoimista koska esim. ruotsin emmaljungan sivuilla (valitse ruotsin kieli) missä näkyy jo 2010 valikoima kyseistä vaunua ei ole enää. Toisin kuin suomen kielisillä sivuilla jossa näkyy vielä 2009 värit niin siellä se vielä on.

mietinkin juuri että mahtavat kolmipyöräiset olla aika helposti kaatuvat että varmaan turvallisemmat ovat nelipyöräiset. Sitten se et mitään pienillä renkailla olevia vaunuja en kyllä halua, koska tuskin kulkevat lumessa ja loskassa niin hyvin kuin isoilla pyörillä olevat vaunut.
Tää on yleinen harhaluulo mitä 3 pyöräisistä on. Ne kaatu ihan yhtä helposti kun 4 pyöräiset eli tosi vaikeasti. Mulla on itselläni kanssa phil & tedsit ja voin suositella niitä lämpimästi. Mulla oli aluksi Oran Jovi vaunut ja myin ne pois alle 4kk ostosta kun ne perinteiset yhdistelmät oli niin massiiviset ja kömpelöt. Noi pdt menee kevyesti lumessa ja loskassa on isot renkaat,etupyörän saa lukittua ja auki on näppärät ja kuitenkin kevyet. Käy ikävuosiin 0-5.
 
Hätähousu
Meilläkin tuplien hankinta edessä ja mietin millaiseen vaihtoehtoon päätyis. Kaveri hankki P&T:n sportit ja valitteli, että nuo eivät tahdo kulkea suoraan esim. sora/hiekkatiellä eli pitää siis kunnolla kaksin käsin ohjata, että menevät suoraan. Itekin olin aluksi noita P&T:n Vibejä hankkimassa, mutta kaverin kokemuksen jälkeen mieli on kääntymässä enemmän 4-pyöräisiin. Pohdin vain, että onko ne kääntyvillä etupyörillä vai ei.
 
RPM
Meillä oli Phil & Teds sportit käytössä, nyt lojuu autotallissa kun muksut kasvanu, ihanat oli, meillä myös soratietä ja kun etupyörän lukitsee niin kulkee hyvin.
Kääntyvällä etupyörällä aivan älyttömän kätevät kaupungissa ja kaupoilla.
Suosittelen!
 
Meil Jane powertwin tuplat, ei taida kyl tällä hetkellä olla myynnissä Suomessa, tilaamalla saa. Peräkkäin istuttavat kolmipyöräset. On kapeat ja kevyet, mutta isot ilmakumipyörät tekee sen, että kulkee säällä kuin säällä. Kiikkerämmät varmasti kuin vierekkäin istuttavat, mutta käytännössä ei ole tullut kyllä ongelmia.
 
RPM
Alkuperäinen kirjoittaja Ninniliina:
Meil Jane powertwin tuplat, ei taida kyl tällä hetkellä olla myynnissä Suomessa, tilaamalla saa. Peräkkäin istuttavat kolmipyöräset. On kapeat ja kevyet, mutta isot ilmakumipyörät tekee sen, että kulkee säällä kuin säällä. Kiikkerämmät varmasti kuin vierekkäin istuttavat, mutta käytännössä ei ole tullut kyllä ongelmia.
Nämä taitaa olla Englannisaa hyvinkin suosittuja, mutta toi 3-pyöräsyys on kyllä ehdoton!
 

Yhteistyössä