korvatuleduskierre

  • Viestiketjun aloittaja epätoivoinen äiti
  • Ensimmäinen viesti
epätoivoinen äiti
Heips. Meillä on 13kuukauden ikäinen tyttö jolla on ollut vuoden aikana 21 kertaa korvatulehdus. Ensimmäinen oli jo kaksiviikkoisena . Neljän kuukauden ikäisenä laitettiin putket korviin. Putkien asennuksen jälkeen märkää on tullut aina niin paljon tulehduksien aikana että sitä on valunut pitkin poskia.Vuoden ikäisenä poistettiin kitarisat ja laitettiin uusi putki toiseen korvaan irronneen tilalle. Nyt kun kävimme lääkärissä niin huomattiin että putki on taas irronnut ja tulehdus on ollut niin raju että tärykalvo on pehmentynyt ja irrottanut ison palan putken ympäriltä pois. Ainut lääke mikä enää vaikuttaa neidillä on diprim dublo.Nyt meidän tytölllä on lähete lastentaudeille allergia testeihin(vihdoinkin!!) Onko kenelläkään ollut samankaltaista tilannetta,mistä nämä tulehdukset voi johtua jos allegiatesteitä ei mitään löydy.?????(tytöllä ei ole mitään iho oireita ollut ikinä) On niin surullista katsoa miten pikkuisemme kärsii siitä kun korvat on aina kipeät, antaisin mitä vaan että urhea pikkuisemme parantuisi vihdoinkin. Aurinkoista kesää kaikile B)
 
jkp
No jopas on.. :( Vaikee auttaa nyt sinua, kun aika oudolta kuulostaa.. Ettei allergiatesteissäkään mitään löytynyt.. Itse olen pienestä asti kärsinyt näistä korvaongelmista ja aina oltiin putkittamassa ja märkää oli korvat piukassa. Sit laitettiin ala-aste ikäisenä joku ihmeen paikka korvaan, kun oli tärykalvossa reikä.. Kissasta se kuulemma alkoi koko episodi.. mene ja tiedä.. En kyllä osaa auttaa nyt mitenkään, voimia vaan sulle ja pikkuiselle toivottavasti asia selviää ja pikkuinen parantuu! :flower: :flower:
 
Kuulostaa surullisen tutlta. meillä 11kk ollut 14 aantibioottikuuria ja korvat putkiteetu kahdesti. Toisella kertaa putki irtosi 4 päivässä. Nyt odotellaan taas uutta putkitusta ja korva on tulehtunut.

Pojalla on todettu kuukausi sitten paha refluksi eli ruoantakaisin virtaus aj nyt uskon sen vaikuttavan paljolti noihn tulehduksiin. Viimeksi bakteerinäytteessäkin löytyi korvasta jo bakteereja, jotka eivät siellä normaalisti ole. Eli ovat ruoansulatuskanavan bakteereja. Tämäkin tukisi tuota refluksi vaikutusta. Kunhan saadaan siihen lääkitys kohdalleen toivoisin sen vähän helpottavan. saa nähdä.
 
mappi
Voi ei! Meillä ei noin pahaa kierrettä onneksi. Mutta maito on ainakin yksi syypää toistuviin tulehduksiin, eli sen pitää olla homogenoimatonta ehdottomasti. Eli luomumaitoa voit antaa ja vaihtaa kaikki muut maitotuotteet myös homogenoimattomiin. Maitotauti- sivuilla on lisää tietoa ja listat tuotteista, mitä voi käyttää. Ja maitohappobakteerit myös paivittäin ja homeopatia voisi auttaa myös. Näillä eväillä meillä on pärjätty.
 
epätoivoinen äiti
onko refluksissa millaiset oireet?? tk.n lääkärit ei olisi meidän neitiä laittaneet lähetettä vieläkään mihinkään allergia testein, käskettiin aina vaan odottaa kesää ja hyviä ilmoja niin tulehdukset loppuu.sitten kun pari viikkoa sitten siirryimme yksityiselle niin asia lähti heti eteen päin =)
 
Kuulostaa tosi kamalalta!

Suosittelen kirjaa Irti tulehduskierteestä, jonka on kirjoittanut Rauli Mäkelä. Jos asutte pääkaupunkiseudulla, niin kannattaa mennä Antioksidanttiklinikalle Kaisaniemeen, jossa Rauli Mäkelä pitää vastaanottoaan. Hän on korvalääkäri, joka käyttää lisäksi luontaislääkkeitä. Hän ottaa hoidossa huomioon kokonaisuuden, eikä tutki vain korvia. Monet tulehduskierteiset ovat saaneet sieltä avun.

Vaikka ette Mäkelän vastaanotolle pääsisikään, suosittelen tuota kirjaa. Lisäksi kannattaa aina mennä korvalääkärille, ei edes lastentautien yleislääkärille. Korvalääkärit ovat spesialisteja.

Lisäksi tutkituttaisin nuo allergiaepäilyt todella tarkasti. Ainahan allergioista ei tule mitään selviä (iho- tai muita) oireita. Joskus oireena voi olla pelkästään toistuvat korvatulehdukset. Jättäisin myös tuoreen maidon kokonaan pois, mahdollisesti kaikki maitotuotteet ainakin testinomaisesti katsoakseni väheneekö limaisuus (ja tilalle tietysti kalkkitabletti). Samoin ottaisin käyttöön Gefilus-kapselit ja kalanmaksaöljyn.

Voimia sinulle! Toivottavasti asianne etenee nyt yksityisellä puolella nopeasti, jotta pikkuinen paranee!
 
Meidän pelastus korvakierteestä oli homeopaatilla vierailu ja lääke sattui osumaan oikeaan heti kerrasta. Sen jälkeen ei ainuttakaan tulehdusta ole ollut.
Itse epäilin aluksi hoitomuotoa, mutta täytyy kyllä sanoa, että apu tuli homeopatiasta. Nyt kierteestä aikaa kohta 3 vuotta eikä korvissa mitään vaivaa siitä lähtien. Kannattaa kokeilla.
 

Yhteistyössä