Korvike ja kakan väri

Meitin neiti (hiukan reilu 3,5 kk nyt) on alusta asti ollut ns. sekakäyttäjä eli osittaisimetetty. Noin parisen viikkoa sitten luovuin imettämisestä tykkänään, ja siirryttiin pelkkään korvikkeeseen. Nyt kakka on melko vihertävää. Tällä palstalla jossain ketjussa oli puhetta, että NAN-korvikkeen käyttäjillä kakka voi vihertää. Miten on laita, "kuuluuko" vihertävä kakka korvikkeen käyttöön (yleensä) vai ei? Meillä ei juoda NANia, vaan käytössä on nyt Nutrilon Hypo-Allergenic. Neidillä on kyllä melkoisesti ilmavaivoja, välillä kitisee & piereksii, välillä peräpää rutisee ilman sen ihmeempiä kitinöitä, ja röyhtyjä saattaa tulla melko pitkänkin ajan kuluttua syömisestä.
 
Griffski73, Meillä tuo ei ole vallan maidoton tuo korvike, vaan proteiinit on "vain" pilkottuja... Onkohan tällä vaikutusta asiaan?

Lily90
, Kuvailisin tuota neidin tuotosta puuromaiseksi tai ehkä jopa tahnamaiseksi, jossa on pieniä ryynejä seassa... Vatsa ei siis mielestäni ole erityisen kovalla, vaikka hitaahkosti onkin toiminut, nyt tosin peräti päivittäin, mutta ei myöskään löysällä.
 

Yhteistyössä